ya bilgecim zaten nefert ediyorum şu sağlık ocağına gitmekten daral geliyor bana. mecbur olmasam yine gitmezdim. okul illaki aile hekimi onayı istiyor bazı evraklara. evrak için gittim. ille muayene edicem dedi. kalbinden boynunun sağ tarafına üfürüm var hafif demez mi? beynim durdu kaldım. bu çocuklarda görülen masum üfürüm mü dedim. yok bu boyna doğru olunca masum olmayabiliyor dedi. bir şok daha. hemen çıktım doktorunu aradım böyle böyle diye. ben o çocuğu doğduğundan beri düzenli muayene ediyorum öyle birşey olsa benim teşhis etememem imkansız dedi kendi doktoru. yine de götürdüm bir daha baktı hiçbirşeyi yok dedi. senin mideni bulandırmışlar istersen rahatlamak için eko da çektirelim dedi. çıktım geldim. önümüzdeki hafta eko da çekilecek. yaa sinek ufak mide bulandırır ya ama çocuklar olunca söz konusu evham yapmamak elde değil. öyle kasılmışım ki büroya nasıl geldim bilmiyorum attım kendimi masaya hönk hönk :gitme: ekoyu da çektirip götürüp sağlık ocağına kafasına atıcam o aile hekiminin alsanaalsanasmile