Arkadaşlar Halit hasta ama nesi var bilmiyoruz . .10 tane iğne yaptırdık . .
tam belindeküçücük bi sivrisinek ısırığı gibi bişey vardı bastan oyle sandık daha dogrusu önemsemedik sonra yanık gibi oldu sonra buyumeye basladı acıldı yaraya donustu ve para kadar oldu ve aynından etrafınada yayılmaya başladı göğsune kadar ilerlemeye basladı geciyomuş gibi duruyo yani kuruyo sanıyosun ama ertesi gün bi baktım butun etrafına yayılmış . .doktora goturdük enfeksyon kapmış dedi 10 tane iğne krem surup derken içim parça parça tabi . . iğne vurunma anlarına girmiycem bile . . Allah herkesin bebeğine şifalar versin . .tamamen geçti nerdeyse yaraların izi bile kalmadı doktor kontrole cagırmıstı gittik baktı herhangi bişey yok dedi oda . . neyse eve geldim akşama dogru ustunu degiştiricektim yine aynı kızarıklık ve yanık gibi bi kabarcık . . bu eskisinin biraz aşagısında yine aynı sekilde acıldı ve buyudu kafayı yedircek bana yarın yine doktora goturcem . .
işte boyle 2 haftadır ugrasıoz bunla . .Allahım tüm bebekleri cocukları korusun hastalıklardan su an şifa bekleyen tüm bebeklerde şifa bulsun inşallahhhhhhhh . .
Annemlere kalırsa nazar dan oldu diyolar boyle göz göz noktacıklar yayılıyo sonra . . doktora gore isilek olmuş ve kasımıs mıkrop kapmış eee yinemi isilek oldu kasıdı yara oldu bu ihtimal dısı . . ufff canımmm çok sıkkın . .Allahım evladıma şifa versin inşallah . .:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım. bence üniv. hastanesi yada araştırma hastanesine götür iyice bi tetkik yapılsın teşhis konsunki tedavi ona göre yapılsın. yazık kuzuya boşu boşuna yemesin iğneleri ilaçları.. dualarımız seninle.. allah acil şifalar versin..
kızlar yaa sütüm iyice azaldı. çok moralim bozuluyor. süt olsun diye yediğiniz içtiğiniz belli birşey ya da yaptığınız birşey var mı? 5-6 kez çekiyor ancak yutkunuyor. hissediyorum artık hiç dolmuyor. emmeye başladıktan bir süre sonra çok az sızlıyor o kadar. böyle giderse yaşına gelmeden bitecek süt.:sinifsinif::çok üzgünüm: çok üzülüyorum bu duruma.
ben günde 3 bardak humana 2 bardak süt on bardakta su içiyorum canım ama yinede günü anca kurtarıyoruz.. bide işbaşı yapınca noolcak bilmiyorum. şimdi bile naz bütün gün memede sütüm az bide emmeyince iyice azalır biterse diye çok üzülüyorum.keşke 2 yaşına kadar emzirsem ama ben 1 yaşına kadar da razıyım :))
memnun oldum kıymetcim bnmde kızım huysuz ya heleki yürütece koyunca ne var ne yok indirio çekmeceleri açıo ama bugün koymadım çnkü korkuorum anlık oluo dşmesi melikecim çok saol bnm kızımda aynı tam cadı bunlar yaa durmuo hep ayakta olmak istio oturmayı yatmayı hiç sevmio sabah kalktı bak hala uyumadık sadece 15dkka uyudu öğlen okadar şuanda ağlıo durmuo markete indik bişey yoktu ama dışardayken sesi çıkmadı bide herkesin kucağına atlıo beni deli edio çağırınca millet:))
canımsana da tekrar geçmiş olsun. ya ne marka yürütecin çok merak ettim nası düşüyoki.. benimki de çok takılıyo ama yürütecin devrilmesi mümkün değilki. yürüteçle berabermi düşüyo. hay allhım koymasammıki bende