• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Huzursuzluktan değil ki zeynep hoşuna giden birşey olunca çığlık atıyor valla banada kimse laf edemez herkes büyttü hele üst komşu ondan çok çekiyorum çocukları değil kendisi sürekkli bağrınıyor ilk günler zeynebi çok uyandırdı

burakta aynı şekilde keyiften bağırmak hoşuına gidiyo bağırmak.. bağırma diyoruz gülüyoo.. daha çok bağırıyoo .. :1:

Saglık konusunda sormuştum bilge :)))) meral keske ya ama bizde bu gezentilik varken Eskişehir'e de geliriz kuzular büyüsün :)))

ay ne güzel oluuurrrrrr
dün burcuda takıldı
gelin valla
evin tüm odalarını size tahsis ederim dedim.

ama bak eskişehir e gelirsen muhakkak görüşelim

sen nasıl oldun
bugün niyetlenmeseydin bari

ooooffff haftaya pazartesi - salı çalışacağım
işler yoğun ve ben izin alamadım.çünkü yerime bakacak eleman yok...
ben bugün genel müdürlükteyim fabrika müdürünün asistanı rahatsız, benim yerim bomboş.
müdürüm borcum olsun diyor... bakalım bayramdan sonra ayarlarsam izinlerimden kullanırırm.

alooooooooo nevraaaaa melikeeeeee

efendim canım .. evde bebek güvenliği ile ilgili araştırma yapıyordum netten .. iyicene hareketlenmeden önlem almak lazım .. çekmeceler , prizler , masa kenarları , dolaplar .. off ne çok şey var .. ev için keşiffi yaptırsak ne ... bilmiyorumkismile

Gelsem değil artık Antalya'ya gidersem bile dur Ford'un önünde az diycm :)) zaten benim tansiyon düşüyor diye 1 gün tutup 1 gün tutmamaya başlamıştım meral ilaca başladım aksamda bir tane içersem daha iyi olurum inşallah feci soğuk oluyor geceleri Mina'nın kolları buz gibiydi gece uzunkolluyla yatmasına rağmen çok ani ve çok fazla dustu sıcaklık

efendim canım .. evde bebek güvenliği ile ilgili araştırma yapıyordum netten .. iyicene hareketlenmeden önlem almak lazım .. çekmeceler , prizler , masa kenarları , dolaplar .. off ne çok şey var .. ev için keşiffi yaptırsak ne ... bilmiyorumkismile
katılıyor
önlem almak şart
biz bir dizi önlemler almaya birkaç hafta önce başladık
mesela çekmece kollarını çıkardık(öykünün erişebildiği ve erişebileği)

Gelsem değil artık Antalya'ya gidersem bile dur Ford'un önünde az diycm :)) zaten benim tansiyon düşüyor diye 1 gün tutup 1 gün tutmamaya başlamıştım meral ilaca başladım aksamda bir tane içersem daha iyi olurum inşallah feci soğuk oluyor geceleri Mina'nın kolları buz gibiydi gece uzunkolluyla yatmasına rağmen çok ani ve çok fazla dustu sıcaklık

kesinlikle durdur eşini pelincim.
umarım şifa olur haplar canım
birgün tutup birgün tutmaman iyi olmuş.
çocuklarla dön dön evin içinde perişan oluyor insan.

valla ven 2 haftadır uzun kollu pijamalrı ile uyutuyorum öyküyü
zati deli yatıyor üstü açıyor
hasta olmasın kuzum
kış içinde uyku tulumlarından alıcam
1 tane var birkaç tane daha alayım yedekli olsunyerimseniben

yok canım benim kıyamam hatırladım sadece

aynen benim annem istanbulda ki evi sana vereyim sen kendine başka doğur bunu bana ver diyor olmaz dediğimde bak akşam almaya geldiğinde biz kaçmış oluruz diyor kızı alıp urfaya kaçacakmış neden urfa onu da bilmiyorum mevsimlik işçi olarak çalışıp geçineceklermiş senaryoya bak

urfanın etrafı dumanlı dağlar diye midir aceba kafamçokkarıştı

Bu modellerin hepsi böyle .. bizimkide çığlık çığlığa bayırıyoo.. biz bayırma dedikçe daha çok bağırıyoo. kapıcı gelmiş bugün kapıya annemle konuşmuş ..niye çığırıyo diye annemde kendi zevkinden demiş..keyiften yani.. bide üst mü , alt komşumu anlamadım .. çok huzursuz bi çocuk demiş.. kim dediyse benim karşıma çıkmasın valla hatırı sayılır bi iki laf ederim artıkın.. :oklava: sankim kendilerinin çocuğu yok. kim bilir onlar nasıldı .. kötükedihüso

amaaaan boşver huysuz desinler nazar değeceğine kınasınlar daha iyi nevra
benim de alt katımda bir aile var bir kez görüştük hayırlı olsuna geldiler umut doğduğunda... 4 yaşında bir oğulları var ilk kez bu yıl ağlamıyor uyandığında ya da çok daha az ağlıyor diyelim... yani aman aman bir samimiyetimiz yok geçen gün eşime "geçenlerde umut çok ağlıyordu çıkacaktım zor durdum" demiş. allahın danası sen kimsin niye çıkıyosun... çocuk hastaydı ondan ağlıyordu annesinin babasının anneannesinin ve dedesinin susturamadığı çocuğu sen mi susturucan şuursuz dana :mymeka:

Saglık konusunda sormuştum bilge :)))) meral keske ya ama bizde bu gezentilik varken Eskişehir'e de geliriz kuzular büyüsün :)))

allaha bin şükür ormanda bin kaplan kıvamında teyzesi süprizzzzz

bilge teyzemlerde murat mah. oturuyor:)))

murat mahallesini bilmiyim ben :kedi: bizim semt birlik mahallesi diye geçiyor mahalleden büyük bölgenin adı mahalle yani

herkese merhabaaaaaaaaaa :))

umarım herkes iyidir ...

pelincim kargoyu verdinmi canım?? vermediysen ereğliye yolla ben dönüyorum, buraya kargo 2 günde geliyo yetişmez....

öpüyorum hepinizi :))

herkese merhabaaaaaaaaaa :))

umarım herkes iyidir ...

pelincim kargoyu verdinmi canım?? vermediysen ereğliye yolla ben dönüyorum, buraya kargo 2 günde geliyo yetişmez....

öpüyorum hepinizi :))

:3:
sizin otele dair kötü planlar yapıyoruz gördünüz mü?

urfanın etrafı dumanlı dağlar diye midir aceba kafamçokkarıştı

amaaaan boşver huysuz desinler nazar değeceğine kınasınlar daha iyi nevra
benim de alt katımda bir aile var bir kez görüştük hayırlı olsuna geldiler umut doğduğunda... 4 yaşında bir oğulları var ilk kez bu yıl ağlamıyor uyandığında ya da çok daha az ağlıyor diyelim... yani aman aman bir samimiyetimiz yok geçen gün eşime "geçenlerde umut çok ağlıyordu çıkacaktım zor durdum" demiş. allahın danası sen kimsin niye çıkıyosun... çocuk hastaydı ondan ağlıyordu annesinin babasının anneannesinin ve dedesinin susturamadığı çocuğu sen mi susturucan şuursuz dana :mymeka:

allaha bin şükür ormanda bin kaplan kıvamında teyzesi süprizzzzz

murat mahallesini bilmiyim ben :kedi: bizim semt birlik mahallesi diye geçiyor mahalleden büyük bölgenin adı mahalle yani

insanları anlamak zor zaten . bana bi alt komşum geldi hayırlı olsuna o kadar zaten bu lafı kesin üst kattakiler yapmıştır.. geçende gördüklerinde ne çok bağırıyorun sen demişlerdi. zaten uyuzum onlara .. sarhoş kocası gecenin bi vakti bağırı biz bişey demiyoruz yaa.. kendilere baksınlar önce neyse yaa..

maşallah maşallah umutta allah nazarlar korusun .. :nazar: :nazar:

insanları anlamak zor zaten . bana bi alt komşum geldi hayırlı olsuna o kadar zaten bu lafı kesin üst kattakiler yapmıştır.. geçende gördüklerinde ne çok bağırıyorun sen demişlerdi. zaten uyuzum onlara .. sarhoş kocası gecenin bi vakti bağırı biz bişey demiyoruz yaa.. kendilere baksınlar önce neyse yaa..

maşallah maşallah umutta allah nazarlar korusun .. :nazar: :nazar:

amin canım hepsini inşallah

yok görmedim, ne gibi planlar akannehir

eyvahedigeldismile

gelmek gibiyse ne güzelllll olurrrrrrrrrr.........zemuszemus

valla bahar başında sezon açılmadan enişte bize bir fiyat verse de gelebilen herkes toplaşsak ne kaddan mikemmel olur diye konuşuyorduk kaydirigubbakcemile5

mcetin1, 24.5, azyeb, b_i_o+, frezya_tg+, karanfil81+, kursatim, Tweety75+, yasil_haktanemin+

bütün kızlar toplandık toplandıkhihoyyyt:sm_cool::teytey:hihoyyyt:sm_cool::teytey:

Back
X