ee benden alıntı yapıp tülay demişsinn anlamadım ben şimdii ... kime eyvallah .. bilmiyorumkismile
yok yok iki tane alıntı yaptım ama bilgenin cevabını yazarken sorun olmuş,
eyvallah sanaydı canımcım
okumuştur en kötü ihtimal dönüşte okur bacım şimdi o hassas malum hamile :kaydirigubbakcemile3: idare etcez gari
----
NİLGÜNCÜM bakıcı konusunda iki seçenek var ya çocuk ters bir şey hissetti sevmedi (ki çok kuvvetli ihtimal) ya da "o gelince anne gidiyor" bağlantısını kurdu onun için tepki veriyor. başka bir bakıcı dene derim ben ya da bakıcıyla birlikte annen de gelsin bir süre bakıcının halinden tavrından anlar çocuk sorun mu hissetti onu görmüş olur öyle bir sorun durumu varsa yine yeni bakıcı gerekecek şekerim
rabbim onların topunu bildiği gibi yapsın bacım öbür tarafa kalmadan kessin cezalarını da biz de görelim içimizin yağları erisin
-------
birinden daha alıntı yapmıştım ama yapamadığım için unuttum işte!!!
ya bundada öyle yaptık annem hiç bırakmadı zaten, bakıcıda ha deyince bulunmuyor işte yine bakalım diyoruz ama, birde kasımda kayınvalidem gelecek yine arada gelir gider bende destek olurum diyor ama
amannnnnnnnnnnnnnnnnn ne bileyim darlandım iyice walla banada birşeyler oluyorsempatiksalakcinni
amin canım sağolasın ama evde tüm gün çocuk peşinde daha zor sanki :Bana birşeyler oluyorrrr: