ben ilk "aliye"de görmüştüm (zeliş), sonra "yol arkadaşım"da izledim şimdi "bitmeyen şarkı"da oynuyormuş (melek karakteriymiş ama diziyi izlemiyorum) millet "zerda" dizisiyle tanıyor ama ben onu da izlemedim
nazan huuuuuuuuuuuuuu ihmal mi ettin kız yoksa sengözlerimebaksanab
ya ben tatlı dedim o çiğköfte deyince mecburen ortak menü yaptık ne var müzeyyen laelaelaelaelae
allahım ya iştahım yok diyor o nasıl bir duygudur acaba :1shok: Haaaa dur geçenlerde bana da olduydu çok sıcaktı ve boğazımla midemde birer yumru vardı hiçbir şey geçmiyordu o di mi iştahsızlık dediğin bacım![]()
he bacım aynen öyle bişi işte :)))
al bitane sevgi vakası dahaakannehir
bendendeeeeeeeeeeeee:kedi:
Oku oku ancak yetiştim valla müzeyyen
biryandanda süt sağıyorumsempatiksalakcinnibir gören olsa gülünç haldeyim:roflol:
Sanmam yasemincim
kanımca tüm gevezeler buradasengözlerimebaksanab
allah kolaylık versin hamarat kadınsın vesselam:))
ne var yazmayalım mı yani şurda iki dakka forum tıkır tıkır işlemiş ne sakıncası olabilir ki yazmamızın yani tamam anında okuyamamış ve güncele gelmekte zorlanıyor olabilirsin ama zorlanmadan nasıl mutlu olabilirsin ki zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli değil midir bu açıdan baktığında elmanın küp şeklinde olması halinde daha lezzetli olacağını savunmak safdillik mi olur sorarım sana meral :dilcikar:
ne diyorsun sen yaa bugün formundasın bilgecim yine maaşallahın var :))))))))
oy maşallah yakışıklıma
Yaşına göre boylu sanırım
resimden öyle görünüyo
öyle yasemincim yaşına göre boyluuu ama zayıf. Su an 4 yaşını 4 ay geçti 6 yaş boyuna yakın diyor doktor. Ince uzun bir delikanlı olacak galiba. Ben onun kilosuna o kadar takık durumdayım ki boyunun uzunluğuna sevinemiyorum bazen sonra da kızıyorum kendime
arzu domates rendelemeye gitti sanırım
yok böyle bişi domates sevmisimde domatese tatsız tuzsuz dedi
hem dolma dom. Daha lezzetli olur nasıl denemedin arzuuuuuuuuuuuuuu
:)))
dua et hem kekeme hem geveze diiliz kaydirigubbakcemile3
yasemin ayberk benim paşam lütfen askıntı olmayıp sağlı sollu arkalara doğru ilerleyelim bacımlmaz:
Dövseydim???? Akannehir
ağlardım o vakit meralcüüüüüüüüüüm mafoldumben
al bir bomba daha bilge arkadaşımızdan :))
o senin yakışıklın zaten bilge teyzesi merak etme sen