• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ben de öle anladım koca forumda sadece ikimiz akıllıyız maşallah bize tütütü nazar değmesin bize aman da aman

aman kızlar ne olmuş biliyor musunuz dün bizim patron bir arkadaşına su verdi bedelsiz kasa raporuna şeref tatlı diye yazıldı sabah beni yanına çağırdı çünkü yazan benim bir baktım kasa raporunda ******** tatlı yazıyor şok oldum şimdi araştırıyorum ama çözemedik
iyi de ne yazıyordu şimdi bunu da ben anlamadım:26::44:
nilay gitti bugünden okula durur mu hiç?
yarın dedemin sene-i devriyesi
hemde gökay için hemde öyle genel yasin okutmaya niyetlendim
onunla uğraşıyorum.
cumaya zor ama satın almak içinde süresi var zannımca demi
ah canım benim sen de 2. bir atom karıncada sen oldun valla hiç boş durmuyorsun
şimdiden allah kabul etsin
efendim meralim
umut paşa anamın bacaklarında 3 saate yakın uyumuş uyanınca bugün ilk kez azıcık bir şeyler yemiş :nazar: annem halsiz yakın zamanda tekrar uyur uyuya uyuya toplayacak belli ki diyor... tabii ben gidene kadar bir 3 saat daha uyursa gece ben ne halt edicem orası bir sır bir muamma :96:
tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibi:27::37:

sümüklü böcek oldu teyzesi :25: horhor çeşmesi sürekli akıyor yazık :43:
gelen giden öpen koklayan elbet birileri bir şeyler taşıdı nazara ne hacet :57:

geçmiş olsun bige kış geldi nasılda belli değilmi allah beterinden saklasın hafifceck geçer inşallah ilerlemeden

kıyamam sümüklüme :54:
hasta olan niye öpüyo kokluyo ki ya:(((

tez iyileşsin inşallah yavrum ya:(

Dentinox Nenedent-Baby (Bebekler İçin Diş Macunu ve Fırçası) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

kullanan varmı ne zaman başlıyoruz fırçalamaya azıları beklemeyi düşünüyorum ben ama gheçmi ki :94:
daha erken değilmi canan?
doktorumuz temiz bir bezle silin dişlerini yemeklerden sonra emdikten sonra demişti bize

tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibi:27::37:

adamın adı şeref sonuna "siz" eklemişler :1:
aynen öyle olacak sanırım müzeyyen :96:

geçmiş olsun bige kış geldi nasılda belli değilmi allah beterinden saklasın hafifceck geçer inşallah ilerlemeden

amin canım inşallah

kıyamam sümüklüme :54:
hasta olan niye öpüyo kokluyo ki ya:(((

tez iyileşsin inşallah yavrum ya:(

hasta olduğunu bilmiyordur muhtemelen yasi.. hasta kimse yoktu gelenler arasında ama virüs/mikrobu taşıyorlarmış demek ki :2:

olmuş şekerim
eşin akşam gelirken alsın yarın yapıver nolcak? ayrıca nişasta da olur aynı şekilde, şeker yerine de pekmez veya biraz pekmez biraz meyveyle tatlandırırsan misssssss :16:
rica ederim şekerim de benim aydınlığımdan ne olacak bir titrek mum ışığı işte püf dedin mi biter gider :17:

yemek yemiyor burun akıyor mızmız ama allaha şükür ateşi yok meralim
iyiyim diyelim :29:

allah rast getirsin nilgüncüm
10 saat daha satışta... eşinin çalışmadığı bir cumartesi gidersiniz 24 marta kadar ohooooo... hatta keşse ayarlayabilsek de birlikte gitsek ben aldım 4 tane ama yılbaşı ertesi yılbaşı hediyesi olarak mı gitsek, şubat tatilinde benim izinli olduğum hafta valide istanbula gidecek o hafta içinde mi gitsek, yoksa öylesine bir günde esti deyip mi gitsek bilemedim :44:

amin canım tşk ederim
şimdi alıp 24 marta kadar kullanabiliyor musun?
açamadım ki mereti inceleyeyim

Nilgünüm allah şimdiden kabul etsin

bigecim cnm

walla bi kere bile öpmedim, ne olur ne olmaz diye
gerçi o kadar kalabalığa öpmeden de geçer ya

olsun eşitledik durumu bunuda sen anlamadın
bige yazmış zaten

çok sağol müzeyyencim amin inşallah
yok kız tek başıma yapabileceğim bişey değil, kayınvalidem burda o burdayken yapayım dedim
yoksa tek başıma hele gökayla tek başıma altından kalkamam.

amin canım tşk ederim
şimdi alıp 24 marta kadar kullanabiliyor musun?
açamadım ki mereti inceleyeyim

walla bi kere bile öpmedim, ne olur ne olmaz diye
gerçi o kadar kalabalığa öpmeden de geçer ya

evet aynen öyle 24 marta kadar hafta için 8-12 arası haftasonu 14.30-17.30 arası önceden arayıp rezervasyon yaptırarak kullanabiliyorsun daha önce gittin mi bilmiyorum ama son derece kallavi ve başarılı bir büfeleri var :56: 9 lira şaka gibi :46:

evet aynen öyle 24 marta kadar hafta için 8-12 arası haftasonu 14.30-17.30 arası önceden arayıp rezervasyon yaptırarak kullanabiliyorsun daha önce gittin mi bilmiyorum ama son derece kallavi ve başarılı bir büfeleri var :56: 9 lira şaka gibi :46:

şehir fırsatları çok ekonomik bende alıyorum oradan elimde de 2 yer var gidelecek
bi tanesi koçişin doğumgünü için diğeride kızkulesinde kahvaltı .. süper yaaa ..

Son düzenleme:
dr konuştum idrar + idrar kültürü sonuçlarımız temiz çok şükür herşey normal .. akşamki ateş ile ilgili olarakta büyük ihtimalle mikrobik bişey di . bugün ateş yoksa endişelenecek bişey yoktur dedi.. :34:

şehir fırsatları çok ekonomik bende alıyorum oradan elimde de 2 yer var gidelecek
bi tanesi koçişin doğumgünü için diğeride kızkulesinde kahvaltı .. süper yaaa ..

ooh süpermiş kızkulesinde kahvaltı hala açık mı? ne kadara aldın?
ben ilk kez aldım kampanya kapanınca şehir fırsatı çekinin çıktısını alıp onu mu götürcez şimdi doğru mu anlamışım?

tamam canımmm hem hayırdır ne izni bu hmmm :23:

e nolcak şimdi
patron senin yapmadığını biliyodur ama dimi
yok hjani yazanda yalan yazmamış ama senin başına patlamasında

offf bilmiyorum pek inanıyor gibi durmuyor söylendik ama bu bilg. başına sadece siz oturuyorsunuz dedi

allah rast getirsin nilgüncüm
10 saat daha satışta... eşinin çalışmadığı bir cumartesi gidersiniz 24 marta kadar ohooooo... hatta keşse ayarlayabilsek de birlikte gitsek ben aldım 4 tane ama yılbaşı ertesi yılbaşı hediyesi olarak mı gitsek, şubat tatilinde benim izinli olduğum hafta valide istanbula gidecek o hafta içinde mi gitsek, yoksa öylesine bir günde esti deyip mi gitsek bilemedim :44:

o ne o ne sadece ank.ile ilgili heralde dimi

şeref +siz olmuş ismi canım

bedava numuneler kampanyalar bakıııııııııınnnnnnnnn :81:

bizde bildiklerimizi paylaşalım şu playskoola girmeye çalışıyorum açmıyor bilgisayar

ooh süpermiş kızkulesinde kahvaltı hala açık mı? ne kadara aldın?
ben ilk kez aldım kampanya kapanınca şehir fırsatı çekinin çıktısını alıp onu mu götürcez şimdi doğru mu anlamışım?

yok canım alalı 2 hafta oluyoo .. 1 kişi 20 TL aldım ..
kampanyanın kapanmasına gerek yok fırsatlarım bölümünden çıktı alıyorsun çıktıyı yanında olacak mutlaka rezerv yaptırmayı unutma ama.

o ne o ne sadece ank.ile ilgili heralde dimi

bizde bildiklerimizi paylaşalım şu playskoola girmeye çalışıyorum açmıyor bilgisayar

Restoran, Güzellik Merkezleri, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com her şehir var melikecim :34:

yok canım alalı 2 hafta oluyoo .. 1 kişi 20 TL aldım ..
kampanyanın kapanmasına gerek yok fırsatlarım bölümünden çıktı alıyorsun çıktıyı yanında olacak mutlaka rezerv yaptırmayı unutma ama.

ha onun çıktısını aldım fırsatı yakaladınız ödeme bilgileriniz kabul edildi yazıyor o yeterli yani :46: rezervasyon numarasını falan yazdım çıktının altına :52:

gözün aydın nevracım

meralim avatar çok güzel olmuş üstelik tickerdaki kırmızı paltolu kızla da süper uyumlu :13:

NİLKÜÜÜÜÜN sen niye dooooomgünü çocuuunu öpmedin la :57: kızım 1 eksik 1 fazla ne değişecekti ki :86:

süpermiş ya bu söğütözünde eski saklıbahçenin yeri değil mi?
evden bakayım gidince bende

anaaam benim hiçbişeyden haberim yok desene

dr konuştum idrar + idrar kültürü sonuçlarımız temiz çok şükür herşey normal .. akşamki ateş ile ilgili olarakta büyük ihtimalle mikrobik bişey di . bugün ateş yoksa endişelenecek bişey yoktur dedi.. :34:
gözüüaydın nevracım

oh çok güzel haber :46:

bu arada yeni bir site keşfettim sanırım son kuruşuma kadar harcıycam :17: Yakaladın Yakaladın |*Her gün tek ürün ve inanılmaz bir fiyat
harcama harcama
ne oldu sizin kumbara işi

gözün aydın nevracım

aman ne güzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah kuzuya geçici birşeydir bizde bayram sonrası 2 gün ateşlendik ama ne olduğunu anlayamadık geçti bitti şükür ufak bir enfeksiyondur

Back
X