haydi güle güleehaydin kaçtıııımmmmmmmm
nevracım partiniz rast gitsin güzelim
mehtap geçmiş olsun güneşe de canım. hepimiz aynı dertten muzdaripiz. allah beterinden saklasın deyip avunuyoruzkızlar slmlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidemler geldi salı günü doğum günü hazırlıkları temizliği alışverişi derken daha bitmedi işlerimiz birde kuzum hasta oldu tam doğum gününe denk eldi çook üzügünüm ateş gibi yanıodu bugün 38derece olmuş ateşi yüzü kıpkırmızı dişte çıkarıo burnuda akıo üstüste geldi hepsi anlıcanız çok huysuzdu dünden beri hiç ağlamadıı kadar ağladı inatlaştı bizle bizde her istediğini yaptıkları için dedesi falan onlara naz yapıo inat yapıo sdandık meğer hastalanmış bir baktım ateş gibi yanıo sabahın 5inde kalktık çook zor yatırdım geri bi kalktı sırılsıklam yatak yoran ne olduunu şaştım inş iyileşir kuzum hasta olan bebeişlerede çook eçmiş olsun![]()
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün denetimimiz vardı en kocamanından ankara değil istanbul ama aylık değil senelik olan neyse işte geldim sonuçta neler var bakamadım geçmişe hastalar devam ediyormuş çooook geçmiş olsun bebeklere
hoşgeldiiiinnn