• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın herkezciklereee:3:
selam tülaycım
günaydııııın.
Testi yaptım dün akşam bişey yok rahatım:)ama hala baş dönmesi devam ediyor..yorgunluktan sanırım bizim gece uykumuz hiç yok çünkü yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor zeynep belki 20 kez uyanıyo gece..bu nasıl bişey anlamadım benmi bir yerde hata yapıyorum:(((

tansiyon düşüyordur öznurcum
yorulduk günlerdir
bende de yıldızlar ucuşuyor gözlerimin önünde

bu kadar yoğununu ben de yaşamadım canım ama dayanamayacakmışım gibi hissettim bir kaç kez. zaten esas sıkıntı o an yaşadığın bunalım değil, kendini ayıplıyorsun kendine inanamıyorsun nasıl yaparım ben böyle bir şey, nasıl böyle bir şey hissediyor olabilirim şokuna giriyorsun ve insanı esas harab eden de o zaten :50:

günaydın
aman iyi vakitsiz gelen giden olmasın da :36: uykusuzluktan, yorgunluktan dönüyor olabilir, kulak kristallerin oynamış olabilir, tansiyonun düşük olabilir :94:
allah yardımcısı olsun
benim cadı kızım bana sinirlenince saçımı çekip neresi denk gelirse ısırmaya başladı.ama öyle böyle ısırmak değil canımı nasıl acıtıyo anlatamam..delüü bunlar:)
benimki severken ısırıyor öznur
özlüyor sanırım beni görünce ısırarak seviyor
anlatmana gerek yok ben biliyorum nası bi şey olduğunu :27: kollarım mosmor (siyaha yakın) geziyordum bir ara... şu sıra nispeten azaldı daha çok parmaklarımı ısırıyor ne hikmetse onlar acıyor ama morarmıyor :27:
öyküde parmaklarımı ısırmayı çok seviyor
çok acıyor ama morarma olmuyor evet:40:

:16: :54:

:54: :16:

iyi de uyudum ya hala uykum var benim :93: :83: :93:

:54: :54::16::70:
bende uyumadım uykum var :37:
allah yardımcısı olsun

benimki morarmıyo yara oluyo resmen ısırdığında :96:kollarımı ısırıyo genelde
alışkanlık haline gelir diye korkmuyo değilim valla :26:

hoşgeldin şekerim

aman hadi denetlemede atlatılmış şükür

eee diğer bilinmeyen ve araştırılan konu ne oldu melike?

daha birşey yok canım biraz zaman geçsin tekara yapılsın diye bekliyoruz of resmen iftiraya uğramış hissediyorum kendimi

kızlar slmlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidemler geldi salı günü doğum günü hazırlıkları temizliği alışverişi derken daha bitmedi işlerimiz birde kuzum hasta oldu tam doğum gününe denk eldi çook üzügünüm ateş gibi yanıodu bugün 38derece olmuş ateşi yüzü kıpkırmızı dişte çıkarıo burnuda akıo üstüste geldi hepsi anlıcanız çok huysuzdu dünden beri hiç ağlamadıı kadar ağladı inatlaştı bizle bizde her istediğini yaptıkları için dedesi falan onlara naz yapıo inat yapıo sdandık meğer hastalanmış bir baktım ateş gibi yanıo sabahın 5inde kalktık çook zor yatırdım geri bi kalktı sırılsıklam yatak yoran ne olduunu şaştım inş iyileşir kuzum hasta olan bebeişlerede çook eçmiş olsun:(:5:

ahhh yavruma ya geçmiş olsun kuzuma kıyamam

annem dün geldi ebrucum yemekler yaptı bize uğraşmıyım diye. Dkotra götürdü bizi, yıkadı pakladı yedirdi içirdi akşamda gitti. Bugün ben daha iyiyim şükür tek sesim kısık:) zeynebin burnu foşur foşur doğru düzgün ememiyo bile nefes alamadığı için sf ler falanda fayda etmiyo. Geçicek inş. Burnunu sildirmiyo artık ama ona kalsa her yer salya sümük olacak:) bide kendi de kabullendi demek ki pek başını kaldıramıyo halsiz düştü. Uyksundan uyandı demin aldım kucağıma biraz oturalım dye hoop gene gitmiş bizimki yatırdım yine. Bi yandan da ii oluyo uyumakla daha çabuk toparlar inş.

iyidir uyuyarak atar inşallah çok geçmiş olsun yavruma aman yaaa ne oluyor kuzularımıza

kızlar salgın varmıs zeynosa dr dolven, vitamin ve antibiyotik vermiş bogazları kızarmıs ama antibiyotiği 2 gün sonra eger artarsa öksürük, atesi cıkarsa verin demiş sevindim antibiyotiği sevmeyen dr gözüme girdi.hiç iştahı yok hic bir sey yemiyor bide sürekli mızmız kuzum bogazı acıyo herhalde :59:

al bir tane daha size de çok geçmiş olsun yavrum kıyamam

yok meralcim yarın da çalışıyorum sonra bi hafta izin..x

herkes hasta galiba ya :( geçmiş olsun hastalara.. Bizim işyerinde de ecrin bebek var arkadaşın kızı 6 aylık hergün hastanede hava vermeyebaşladılar doktor salgın var demiş. Dikkat etmek lazım.. Allah acil şifalar versin hiçbi bebiş hasta olmasın...

Benimde spandlortropati gibi bi hastalığım var ya adını tam bilmiyorum :) dünden beri o azdı sağımdan soluma dönemiyorum ölüyorum ağrıdan (sol kalça ekleminde iltihap var) ekızda durmuyo

canım benim kıyama sana da çok geçmil olsun
ne bu ya forum revire döndü hastalara geçmiş olsun sağlamları allah korusun nazar değmesin

ah sibel sanada geçmiş olsun bebişlerle bizim hasta olmamızda zor oluyo..
Benimde başım dönüyo 2 gündür yer ayağımın altından kayıyo sanki bide mide bulantısı fenayım yani.test aldırdım aydına bu akşam korkudan:) spiral var ama yinede güven olmaz hiçbişeye:)

burcu zeynep 10 gündür nerdeyse hiçbişey yemiyodu ne kahvaltı ne çorba ne meyve..için hiç rahat değil benimde ama yapacak bişey yok..dün akşam yayla çorbası yaptım biraz ekşimsi olmuştu tadı bol yoğurt koydum onu yedi bi kase ay nasıl sevindim anlatamam:)

geçen akşam ve dün gece 1 kase çorba içti diye resmen bayram yaptım eşim ayıptır söylemesi k.validem ciğer getirmiş ben yemem sen ne yiyeceksin diye sordu inan bu kız yedi ya resmen doydum dedim dün akşamda kavga gürültü yedi sonuçta benim için önemli olan yedi mi yedi tamam

birşeyler yazdım cnm
ama çok üzüldüm
ben bu tür duyguları çok şükür hiç yaşamadım
allah yardımcısı olsun
neler varmış hayatta:59:

aynen çok üzüldüm daha yazmadım ama allah yardımcısı olsun ben 1 dakika bile yaşamadım çok şükür ne hamilelikte ne lohusalıkta psikolojim pek bozulmadı sadec hast. çıktığımız gün ağlıyordu susmadı bir derdi var diye ben de ağladım annem aaaa ikinizi birden susturamam o yüzden sen sus dedi 1-2 kere de çok güzel bir bebek ya gerektiği gibi bakamazsam ya birşeyleri yanlış yaparsam diye sıkıntı yapmıştım ama doğalmış

kızlar yeşil mercimek veriyormusunuz bebelere:27:

verdim yemedi ama benim ki yememesi olağan bir durum ver bence artık kocaman oldular mercimek faydalı artık gaz sancısı çekeceklerini sanmamm

allah yardımcısı olsun

severken yiyecek seni beni,m ki annemi ısırıyormuş açıp dizlerini bir de göbeğini delü galiba

resim ekledim galiba

Bige odtu de tanidik varmi minanin gobek bagini gomdurcem :)) hem bak orayi kazanirsa bende tasinmis olurum ankaraya :)) gataya gommedi benim junior delimisin sen diyor
:30:

Back
X