• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Kızlar resim yorumlarınız için çok teşekkür ederim
bige evet tatlım o babaanne
meralciğim o güzel dediğin halası benim de resmim var üzerimde krem boğazlı var tam dökülüyorken çekildim ama hala cidden güzeldir tipi benzesin de çenesi benzemesin :51:

amiiiin :47:

inşallah tek dileğim o okusunlar inşallah inşallah
ben teyzeme verecektim k.validem verdirmedi resmen olmaz dedi teyzem cerrahpaşada oturuyor hastanenin karşısında evi gitti sasğlık ocağının bahçesine gömdü orası da ist.üniversitesinin binası diye gıcık karı

allah allah ya!
ona neymiş ki!
sinir olmamak elde değil!
okusunlar iyi ve sevdikleri birer meslekleri olsunda nere olursa olsun diyorum ben

vermesin yap şunu bacım :27:
aaaaaaaaay pardon yaaaaa
rabbim vermesin aman aman
kızlar resim yorumlarınız için çok teşekkür ederim
bige evet tatlım o babaanne
meralciğim o güzel dediğin halası benim de resmim var üzerimde krem boğazlı var tam dökülüyorken çekildim ama hala cidden güzeldir tipi benzesin de çenesi benzemesin :51:
amin melike
maşallah kızına melikecim
çok pozitif güler yüzlü yavrum.
Rabbim gülen yüzünü heeeeep güldürsün
ay cok sevindim ok ben ilk firsatta kargo yapiyrm bige sana tesekkur ederim cnmmm batil matil ben evde durcagina odtuye gomuldu derim yarin birgun minaya :))meral kazansinlar bigeye yakin ev tutrz birer hafta arayla kalir gidip gelrz kocislerin yanina :))) ay insallah iyi bir meslek shbi olurlar kuzlrmz
bencede hem kargoya ver pelin
ay inşallah kazansın 1 hafta kocasız kalmaya razıyım
kızlarıda boş bırakmamış oluruz
ama biz olmasakta gözümüz arka kalmaz
umut var
umutun anası var
göz kulak olurlar herhalde:69:
inşallah tek dileğim o okusunlar inşallah inşallah
ben teyzeme verecektim k.validem verdirmedi resmen olmaz dedi teyzem cerrahpaşada oturuyor hastanenin karşısında evi gitti sasğlık ocağının bahçesine gömdü orası da ist.üniversitesinin binası diye gıcık karı

gittim canım 12 de geldim işler yoğun kdv nin son günü bir türlü yazamadım o yüzden. üsye ve göğse kadar iltihap inmiş. o yüzden batma varmış. biraz daha beklesen ciğerlerine de inerdi dedi. film çekildi şükür ciğerlerimde birşey çıkmadı.

ay bu sıpanın benim canım kastı var kızlar yaa. dün sabah yedide uyudu inanılacak gibi değil ama gerçekten öyle. akşam saat 10 da mamasını yedirdim. altını aldım. pijamalarını tulumunu giydirdim sabah yediye kadar uyutamadım yaa. uyuyor kuş uykusu 5 dk. anında açıyor gözlerini. ehe ehe eeee şeklinde mızıldıyor. lambayı yakınca gülleri açıyor hiç mızıldayan çocuk o değil. en son 7 yi gördüm sızmışız ikimizde saat 10:30 da kalktım. doktora gittim. 12 de işe geldim.

çok şükür ciğerlerden önce yakalamışsın canım ya geçmiş olsun
allah allah iyiden coşmuş bu berkay efendi!!! :27:

evet canım o adam benim meşe

deli :9:

bencede hem kargoya ver pelin
ay inşallah kazansın 1 hafta kocasız kalmaya razıyım
kızlarıda boş bırakmamış oluruz
ama biz olmasakta gözümüz arka kalmaz
umut var
umutun anası var
göz kulak olurlar herhalde:69:

valla bacım yat kalk dua et Umut ağır oturaklı efendi bir adam olsun sizin kızlara ben göz kulak olursam yoldan çıkarırım zira :82: :60: :60:

İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN ZEYNEP NAAAAAAZ İYİ Kİ DOĞDUN ZEYNEP NAAAAAAAAZZZZZZZ İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN İYİ Kİ DOĞDUUUUUUNNNNNN MUTLU YILLAR SANAAAAAAA :24: :46:
Edacığım Allah evladını sağlık ve afiyetle büyütmek nasip etsin öp kuzunu benim için :54:

İYİ Kİ DOĞDUN HAKTAN EMİİİİİİR İYİ Kİ DOĞDUN HAKTAN EMİİİİİİİİR İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAAAAAAA :24: :46:

Hande sağlık ve mutlulukla büyüt paşanı Allah hiçbirinin kötü gününü göstermesin inşallah :71:
zeynep naz ve haktan paşanın doğuk günleri kutlu olsun aralık günleri ilerledikçe bebişler geliyor ay gecen sene ne heyecandı ya aa o dğurdu aa ben kaldım gerçi ben işlk günler doğpurmuştum :64: burda hep melike mehtap ve burcuyu görüyordum yazıp duruyolardı sıjkıntıda n :9: hey gidi günlrrr:))))))

bu arada mehtapla konuştum az önce iyiymiş şuan güneş ateş düşmüş inşallah yükselmez ya yarında partisi vardı nasıl yapıcaklar nazara gfeldi bişzim melekler sanırım :nazar:
verMEsin yap şunu bacım :27:

deli :9:

valla bacım yat kalk dua et Umut ağır oturaklı efendi bir adam olsun sizin kızlara ben göz kulak olursam yoldan çıkarırım zira :82: :60: :60:
umutttt agir oturakli sakasinnnn heralde :)))) meral 1 hafta sen 1 hafta ben 1 hafta burcu kaliriz 1 haftada oznur yada bahar kim kizini angaraya yollarsa ay biter herhaftasonu orda hepimiz oluruz umut bu ayda bu hareket 18 inde angarada bulamayiz onu anasindan fayda hic yokkk :))) o bilyo kendini ki kizi olsun istmyo :)))

Deli :9:

Valla bacım yat kalk dua et umut ağır oturaklı efendi bir adam olsun sizin kızlara ben göz kulak olursam yoldan çıkarırım zira :82: :60: :60:
anaaaaaaaaaaa:97:
Umut tek umudumsun paşam:27:
ahhhhhh ahhhhhhhhhhh diyemedim şekerim aman batıl dedim boşverdim neyse
evet canım o adam benim meşe
meşe odunumu melikeeeee

mikemmel olur var yaaaa :46: Düşünsene hiçbirimiz çocuklarımız kötü arkadaşı olmasından endişe duymak zorunda kalmayız :7:

Heeee bi ara her yerden mühimmat çıkıyodu ya odtüyü de kazsalar her yerinden göbek çıkar eminim :86:
:60: 2009 aralık analarının veletlerine ait göbekler:9::1:

gittim canım 12 de geldim işler yoğun kdv nin son günü bir türlü yazamadım o yüzden. üsye ve göğse kadar iltihap inmiş. O yüzden batma varmış. Biraz daha beklesen ciğerlerine de inerdi dedi. Film çekildi şükür ciğerlerimde birşey çıkmadı.

Ay bu sıpanın benim canım kastı var kızlar yaa. Dün sabah yedide uyudu inanılacak gibi değil ama gerçekten öyle. Akşam saat 10 da mamasını yedirdim. Altını aldım. Pijamalarını tulumunu giydirdim sabah yediye kadar uyutamadım yaa. Uyuyor kuş uykusu 5 dk. Anında açıyor gözlerini. Ehe ehe eeee şeklinde mızıldıyor. Lambayı yakınca gülleri açıyor hiç mızıldayan çocuk o değil. En son 7 yi gördüm sızmışız ikimizde saat 10:30 da kalktım. Doktora gittim. 12 de işe geldim.

ah ben senin mesajı görmemişim arkadşım tam arıycaktımki farkettim
aman ciğerlere inmemiş çok şükür cnm
çok geçmiş olsun

senin zıpa gecelerin adamı oldu çıktı:23: Acaba ne yapmalı lı kiiiii:26:

ıhlamurun içine başka şeyler de kat mümkün olduğunca açık renkli yap su sanıp içsin tadını alınca muhtemelen devam eder :34:
kolayı var şekerim ekmek görüntüsünde bir poğaça veya kek yap yağsız olsun :34: içine yumurtasını pekmezini çekilmiş cevizini veya tuzlu yapacaksan belki peynirini ne yemesini istiyorsan işte koy eline ver ekmek diye kemirsin dursun :42:

aynen ben öyle yapıyorum bayılıyor yeterki kendi yesin hem oynuyor hem yiyor aç kalmıyor bnmde işime geliyor krep yada poğoca yapıyorum ben kek dağılıyor

umutttt agir oturakli sakasinnnn heralde :)))) meral 1 hafta sen 1 hafta ben 1 hafta burcu kaliriz 1 haftada oznur yada bahar kim kizini angaraya yollarsa ay biter herhaftasonu orda hepimiz oluruz umut bu ayda bu hareket 18 inde angarada bulamayiz onu anasindan fayda hic yokkk :))) o bilyo kendini ki kizi olsun istmyo :)))

:9: :9: hala gülüyorum zaten :9::9::9:
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:

:9: :9: hala gülüyorum zaten :9::9::9:
valla bacım benim gibi bir "şey"e dönüşmelerine razıysanız başımla beraber evimi de açarım yurt olarak :82:

Donussunde senin gibi bir seye donussun yeterki. Ohhh 3. Dillerinide sen ogretirsin :)) bana bak ing bittide fransizcalari kaldi :)) saka biryana ahlakli duzgun insanlar olmayi ogretelimde illaki peslerini birakmazsak derslerinle ilgilenirsek dogru secim yapmayi ogrenirlerse hayatta bir meslek sahibi olurlar allahin izniyle

aynen ben öyle yapıyorum bayılıyor yeterki kendi yesin hem oynuyor hem yiyor aç kalmıyor bnmde işime geliyor krep yada poğoca yapıyorum ben kek dağılıyor

valla benimki poğaçayı da unufak ediyor herkül jr :15:
dün dünürüm sadece ekmek yiyor diyince ekmeğe benzetebileceği hamurları düşündüm de onun için kek falan çıktı ortaya :56:

pelin bige nasılsınız meral kim var başka giremiyorum bu ara fazla herkes iyidir inşallah müzeyyen berkaymı hasta çok geçmiş olsun
biz iyiyiz nazar değmesin aman :nazar::21:
ya bu kız kapı gıcırdısına oynar oldu sürekli bi hop hop göbek yandan halinde sizdede varmı böyle şeyler çok güldürüyo bizi ya tel çalıyo arkadaş apaçi müziğini yükledi ay nasıl oynuyor :32::9::9:

iyi ki doğdun zeynep naz:54:

iyi doğdun haktan emir:54:

ilk yaşlarınız kutlu olsun. Ailenizle birlikte nice niceee sağlıklı mutlu yaşlarınız olsun. ömür boyu rabbim yüzünüzü güldürsün.

Donussunde senin gibi bir seye donussun yeterki. Ohhh 3. Dillerinide sen ogretirsin :)) bana bak ing bittide fransizcalari kaldi :)) saka biryana ahlakli duzgun insanlar olmayi ogretelimde illaki peslerini birakmazsak derslerinle ilgilenirsek dogru secim yapmayi ogrenirlerse hayatta bir meslek sahibi olurlar allahin izniyle

ben ne öğretcem öğretsin Umut zıpası boşuna mı okuycak onca yıl hem fransızca hem ingilizce :57: hem gezmeye daha az vakti kalır :23:

allah bahtlarını güzel etsin şekerim mutsuz olacaksa, tırlatacaksa, canına mal olacaksa (bkz. aselsan olayları) mesleği de olmasın, okumasın da hiç umrumda değil... oncağızlar en güzel yerlerde okudu erken yaşta en güzel mesleği edindiler de ne oldu :50:

pelin bige nasılsınız meral kim var başka giremiyorum bu ara fazla herkes iyidir inşallah müzeyyen berkaymı hasta çok geçmiş olsun
biz iyiyiz nazar değmesin aman :nazar::21:
ya bu kız kapı gıcırdısına oynar oldu sürekli bi hop hop göbek yandan halinde sizdede varmı böyle şeyler çok güldürüyo bizi ya tel çalıyo arkadaş apaçi müziğini yükledi ay nasıl oynuyor :32::9::9:

hemen hemen bütün bebeler hasta canancım öksürük tıksırık sümük iştahsızlık ateş aldı başını gidiyor allah dermansız dert vermesin ama bu ara ana gündem maddemiz bu :2:
benimki kendi cesaret edip ayakta dursa belki dans da eder ama :emir_bebek: tutmazsan durmuyo ki sıpa :86:

Bizde iyiyiz cok sukur canan minada oyle el ayak oynyr hemen halay cekiyr goya mendil alp sallyr apaci muziginde minanin eller hemen havaya kalkyr nerde duysa :)) pek oynak hicbana cekmemis :)) krep senden duymstm bende ypyrm arada degisik baska ne vryrsunuz yazsaniza fikir olsun mesela bozaya bayiliyr mina bende cok sevrm bozayi :) tahin pekmez yiyor arada tavuklu tarhanayi svyr Yesil mercimek vermdm kirmizi mercimek iciyr ama cok bayila bayila dgl balik sevyr

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler arkadaşlar.

bige o zaman bu yardım kargoları nevraya sonra göbek kargoları da sana:60:
ayberkin göbeği de duruyor. hep az yaş farkı olsun istediğimden ilerde ikisini bir gömerim ağbi kardeş aynı yerde okusunlar falan diye içimden geçirmiştim.:31:
hepsini bir gömdürürsün artık odtünün bilimum bölümlerine.:90:

bu arada sen muyakket olacaksan ben gönderdim gitti paşaları oraya eti senin kemiği benim:60:

bahaneyle ben de oralara gider gelirim hem sizleri görmüş olurum her şehirde toplanılıyor cümbüş muhabbet bir başıma kaldım ben izmirde fatmayla da görüşemedik bi türlü:19:

ben ne öğretcem öğretsin Umut zıpası boşuna mı okuycak onca yıl hem fransızca hem ingilizce :57: hem gezmeye daha az vakti kalır :23:

allah bahtlarını güzel etsin şekerim mutsuz olacaksa, tırlatacaksa, canına mal olacaksa (bkz. aselsan olayları) mesleği de olmasın, okumasın da hiç umrumda değil... oncağızlar en güzel yerlerde okudu erken yaşta en güzel mesleği edindiler de ne oldu :50:

Haklisin hirsim yok olmazda hirsli bir yapim yoktr ama bi meslegi olsun isterim yalan yok :87:

Back
X