Günaydın gerçi çoktan aydı ya gün öğlen oldu.
Canberk in gribi geçmiyor bugün beşinci gün öksürmekten helak oldu çocuk bana da sattı yatıyorum dünden beri. Ne geçmez bitmez şeymiş bu iştah sıfırın altında her şeyi eliyle itiyor memede yaşıyoruz sadece.
Oy anam oy insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbir şeyi gözü görmüyor güya alışverişe gidecektik nerde tuvalete zor gidiyorum vallaha.
Allahtan oğlanın keyfi yerinde bunlar bizden daha dayanıklı oluyorlar demek ki.
çok geçmiş olsun tatlıma kıyamam yakışıklı kuzum sana da geçmiş olsun canım aman iyi olunda hasftaya gidersiniz alışverişe valla sağlık gibisi yok
ben geçen hafta ne olduğunu anlamadım sabah uyandım tam zeynebin yanına giderken düştüm nasıl oldu bilmiyorum yürüyemedim sonra zeynebi aldım yatağından tam çekyata geldim gene düştüm Allahtan koltuk yakındı tutundum sonra 1 saat sonra filan gene düştüm bacaklarım boşalıyor gibi oluyor basamıyorum gün içnde iş yerinde de oldu o zaman tutundum hemen Allahtan düşmedim ama şimdi 2-3 gündür felaket bacaklarım ağrıyor dr a gitmek lazım ama daha baş ağrılarım için gitmedim kan sayımı yaptırmadım offff hep boşveriyoruz