kaydedemiyorsun ama istediğin mail adresine atabiliyorsun o adresten kaydetcenya cdye kaydedip dvd playerda oynatcan ya da tv usb kabul ediyorsa usbye kaydedip oradan oynatcan nazancım
marsmallow şeker hamuru tarifi
Marshmallowları geniş cam bir kaseye koyun.
Microdalgada her defasında sadece 20-30 sn tutmak şartıyla marshmallowları eritin. Her defasında kaseyi dışarı çıkartıp güzelce karıştırın ve tekrar microdalgaya koyun, bu şekilde yaklaşık 2 dk içinde marshmallowlar eriyecektir, aşırı sıcaktan kaçının.
Aynı şekilde benmari kurupta marsmallowları eritebilirsiniz, dikkat edilmesi gereken tek nokta marsmallowları aşırı sıcaktan uzak tutmak, zaten sıcağa gelince hemen eridiklerini farkedeceksiniz.
2. Eriyen marshmallowların içine su, tuz ve pudra şekerinin yarısını koyup önce bir kaşık yardımı ile karıştırın, sonra pudra şekerli bir yüzeye tüm malzemeyi döküp yoğurmaya başlayın, her defasında şeker hamuruna ihtiyacı kadar pudra şekeri dökün. Elinize yapışmayacak, yumuşak bir kıvama gelinceye kadar yoğurmaya devam edin...
3. En son olarak top haline getirdiğiniz şeker hamurunun üzerine birazcık bitkisel katı yağ sürün, güzelce plastik streç ile kaplayıp, hava almaz bir poşete sarıp saklayın, 1 gün oda sıcaklığında bekletin, oda sıcaklığında uzun müddet bu şekilde muhafaza edebilirsiniz.
4.Şeker hamurunu kullanmadan önce güzelce masaj yapıp, yoğurun, kırılgan yapısı hemen elastik bir hale gelecektir. ben 3 gün beklettim
oğlumun hediye edeceği kitap ayraçları
ön yüzünde "Umut 1 yaşında" yazacak esasen ama boya kalın döküldü o yüzden okunmuyor
Eki Görüntüle 109159 Eki Görüntüle 109160
aaa süpersin hiç aklıma gelemzdi kendin yapıcaksın sanırım becerikliş arkadaşım benm bn magnet gibi bişy düşünüyorum ama sadece düş
nüyorum şimdilik icraat yoohhk
oğlumun hediye edeceği kitap ayraçları
ön yüzünde "Umut 1 yaşında" yazacak esasen ama boya kalın döküldü o yüzden okunmuyor
Eki Görüntüle 109159 Eki Görüntüle 109160
aaa süpersin hiç aklıma gelemzdi kendin yapıcaksın sanırım becerikliş arkadaşım benm bn magnet gibi bişy düşünüyorum ama sadece düş
nüyorum şimdilik icraat yoohhk
ayraç ve 1 şeklinde pastanın adım adım yapılış fotoları mevcut isteyen olursa eklerim... tarifleri de istenirse eklerim şimdi üşendim
Tuzlu pasta
Eki Görüntüle 109163
Uğur böceği pasta
Eki Görüntüle 109161
Oğluşumun 1 pastası... bu küçük boy ve az süslenmiş hali ilk kez şeker hamuru ile çalıştığım için neler yapabildiğimi görmek istedim... ve evet kısmetse kendim yapıcam pastasını daha cafcaflı şekilde :))))
Eki Görüntüle 109162
nevraaaaaaaaabunlarda benim pastalarımmm ..
Eki Görüntüle 109174 Eki Görüntüle 109173 Eki Görüntüle 109172 Eki Görüntüle 109171
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?