2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

seher 19 kiolyla ilkokulumu bitirdin inanmıyorum çooook zayıfmışsın ama bu yaşlar için çok iyi tabi zayıf olmak :)) o konuda da avantajlısın..
dur ya 29 dur o allah allah kafam karıştı doğrumu yazdın ??

doğru denızcım çok zayıftım ama sağlık problemım yoktu anca liseye gıdınce kılo alımı başladı bende

nisan anneleri
benim bebişim 5 ayında 8.950 gr 67 cm anne sütü alıyor
dr bana az emzir dedi böle bişe var mı
ben kızımı memeden uzak tutamıyom illa azında durucak sanki bütün dünyası o
normalde 500 gr alması gerekirken 1000 gr alıyomuş
benim gibi böyle sıkıntısı olan var mı ayrıca biberonu da reddediyor içinde anne sütü bile olsa asla reddiyor

pardonda doktorun saçmalamış bence ne demek az emzir. anne sütü azalıncsa kendi mi emziricekmiş doktorun. ayrıca 8900 çok kilolu demek değil benim oğlum 9400 dr az yedir bile demedi. emzir bence canım aldırma

dr.un az mı emzir dediakannehir
bu konuda dr.unu dinleme derim.
keşke sütüm olsaydı da ege sürekli emseydii....

dr un pek normal değil galiba cnm bizimkiler mamayla seninkinden kilolu bize bile laf söölemediler az yedir diye

maaşallah bebişe
anne sütü alıyosa emzirmeye devam et ama bazı doktorlar anne sütü de alsa fazla kilo alınca az besleyin diyolar doktoruna göre değişiyoo, bana sorarsan emzir yavvv mama diilki anne süütü

kızlar en koca kafalı bizimki herhalde 2009 en'lerine yazim barii. sıkı durun kafa tamm 45 cm :) zaten bu yüzden sezeryan olmuştum.. doğduğunda 41,5 falandı:))))))) koca kafalım beniiiiimmm:))

bizmkide sizden azcık küçük 20 gün önce 43 buçuktu...maşallah kafalarının içleri beyin dolu beyinnnnn..

kaydirigubbakcemile5
bu arada cancan 5 ay 1 haftalık 9460 dr fazla kilosu dedi ama kilo alımı yavaşlamış Allahıma şükür böyle devam ederse normale döner dedi

maşallah cana boyuda çok iyi
oğuz a da maşallah bizden şişmanıda varmış kaydirigubbakcemile3
elada 9400 civarı hala 2 haftadır nerdeyse hiç kilo almadı iyi bişey demekki..

kızlar hepinizn kuzusuna maşşalh umarım bizim sıpada ii kilo almştr bu ayın 23 ne aşımız varrr o zamn ögrenirizz

:):)
benim bebişde salı günü ölçüldü..6,5 kg ve 66 cm boyu var..kafa çapı 40,7 cm..doğduğunda beimkininde kafası küçüktü..ama ben de minyon insanım..öyle ki hatırlıyorumda ilkokul 4 e giderken 18 kiloydum bende:)..hamile kaldığımda 39..doğuma girdiğimde 54..doğumdan çıktığımda 47,5...ne zamndır tartılmadım..banyadoki tartının üzerine çıkmaya üşenşyorum sanrsam..ama 42 civarıyım şu anda ve boyumda 1,59..eşimde minyon..1,73 boyunda ve 71 kg falan..o yüzden dev bir çocuk beklemiyoruz bizde..benim ve eşimin kafalrımız küçük bebişde bize çekti büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3

bizim bıngıldak için de erken kapanıyor gibi laflar sölemişlerdi sağlık ocağından ama doktorumuz endişe edecek bişey yok normal dedi..

ayın 5 indede bizim aşılarımız var..umarım huzursuz olmaz o gün...

maşşalh kuzuna canım tabi bazı durumlar aileden genetik yaniii
kız senn kiloyada maşllh ama birazkilo al bacım olmuyo bölee kaydirigubbakcemile

benim kızımın kafası küçük owwwww küçük kafalım benim.....şeftalim benim,mürdüm eriğim,yumurta kafalım....aşkım depreşti zaar:1rolleyes:

benim yeğenimde anne sütüyle çok kiloluydu şimdi 8 yaşında çok zayıfladı emzirmeye devam et bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…