2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

kontrolümüz vardı..oğluş tam beş buçuk aylık..

boy 66 cm..geçen ay 65 diiii(

kilo 7700 olmuşşş geçen ayy 6930 duu..çok sevindi bu durumaa...

baş çevresii 44 cm..

veee anladım kii benim kuzuya ek gıdalar kilo aldırcak..azcık daha büyüsün ben neler yapıcammm et suyuna çorbalar filan dört gözle bekliyorum 9. ayda verebilirsin dedi dr..

ben de odayı ayırıp ayırmama konusunda kararsızım..artık gecede 2 defa uyanıyoo..ayırsam mı acabaaa..???düşünme aşamasındayım..

biz bugün mama sandalyesi aldık demir çok beğendi oturdu kalkmadı tabi dik oturtmuyorum yarı oturur vaziyette çokta rahat tavsiye ediyorum biz yemek yerken kendileride masada bulunmak istediği için almak zorunda kaldım memnunum
bende şu enfeksiyonu bi atlatırsak odayı ayırıcam bide ist.a gidip geleyimde ayırırım artık herhalde odasında hiç yatmadı şimdiye kdr zor olmasın sonra

maşallah maşallah artık kocaman erkek oldular....

iyi günlerde kullansın demircik.
mama sandalyesi büyük rahatlık bencede.
bende egeyi aralık ocak gibi odasına geçirmeyi düşünüyorum.
telsizini kullanmak bu konuda iyi olacak.

bizimde bugün kontrolümüz vardı boy 68cm kilo 7550gr başçevresi 42 olmuş oğluşum artık ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi dr bende bunu bekliodum acaba ne tepki vericek inş yer kuzucuk 5. ayımız bitti ama dr hiç beğenmiyorum ben soruyorum oonaylıyo sormasam söylice yok sinir şey

maşallah ömer tuğrul'a bizde bu hft sonu gidicez çok merak ediyorum....
bizim dr da öyle belki bu sefer başka bir dr a gidicez sanırım hiçbirşey söylemiyo sormadan...

bizim de en son kontrolümz de zeynep hanımn kilosu 8.30 gr boyu 67 olmş boş çevresini unuttm ama normal di
aşılarımız bittti 1 yaşına kadr aşı yok zemuszemus

25.09.2009 6. ay kontrolü

6. ay aşılarımız olduk 3 tanesi bacaktan 1 tanesi ağızdan.
sonra doktor kontrolüne gittik.

boy: 67cm
kilo:8130 gr
baş çevresi:42 cm

geçen aya göre 330gr almış doktor az dedi.

-ferrum 14 damla
-ACD3 10 damla

-mama 220-240 cc günde 4-6 kez.
-çorbalara beyaz ve kırmızı et koymaya başlayın, kıyma 2 kere çekilmiş olacak.
-200 ml su+3 tatlı kaşığı pirinç unu+1 tatlı kaşığı esmer şeker ılıyınca 6 ölçek mama..tarifini verdi.

evet ya..1 yaşındaymış diğer aşısı..
yazık ama 3 tane bacaktan vurdular çok ağladı..
yaşlar inci gibi aktı..
benimde ağlayasım geliyo hep ya off

evet ya..1 yaşındaymış diğer aşısı..
yazık ama 3 tane bacaktan vurdular çok ağladı..
yaşlar inci gibi aktı..
benimde ağlayasım geliyo hep ya off

canm aynen bende çok kötü oluyorum zaten ben tutmuyorum eşim tutuyo aşı vurulurken ben oda dan dışarı çıkıyorum sesini duydukça gözlerim doluyoooo
AMA ANNELİK BU OLSA GEREKKKK

allah allah ama bize 10.ayda bi daha aşı var dediler..sağlık ocağı ekimde beklioo..hatta kapıya gelip söylediler..bende hangi aşı die sormadım..???

kızlar bize dr. 4. ayda olunan aşıların aynısı olacak demişti
3 tane nasıl bacaktan olunuyo
bizimki 2 tane bacaktan 1 tane ağızdan oluyo

7 ekimde 6.ay aşımızı vurdurucaz.şimdiden strese girdim ben gene
dün sağlık ocağında benim bi işim vardı .madem geldin oğuzu bi ölçelim dediler
boy 70 olmuş sonunda.kafa ölçüsü 44 cm kilo 10.770 gr
ve ben bu bebeği yolda arabasından sıkılınca kucağıma alıp öyle yürüyorum.cıyaklamasından iyidir diyorum ama artık ilerleyen günlerde naparım bilmiyorum.hoş allah gücünü veriyor gene ama korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…