2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

pardonda doktorun saçmalamış bence ne demek az emzir. anne sütü azalıncsa kendi mi emziricekmiş doktorun. ayrıca 8900 çok kilolu demek değil benim oğlum 9400 dr az yedir bile demedi. emzir bence canım aldırma

dr.un az mı emzir dediakannehir
bu konuda dr.unu dinleme derim.
keşke sütüm olsaydı da ege sürekli emseydii....

dr un pek normal değil galiba cnm bizimkiler mamayla seninkinden kilolu bize bile laf söölemediler az yedir diye

maaşallah bebişe
anne sütü alıyosa emzirmeye devam et ama bazı doktorlar anne sütü de alsa fazla kilo alınca az besleyin diyolar doktoruna göre değişiyoo, bana sorarsan emzir yavvv mama diilki anne süütü

bu arada anne sütü alan bebek obez mi olur ya..bu doktorlarda bi acayip..

benim yeğenimde anne sütüyle çok kiloluydu şimdi 8 yaşında çok zayıfladı emzirmeye devam et bence cnm

yüreeme su serptiniz iki gündür kızımla mücadele ediyom bizimki her işini memeyle yapıyor o yüzden çok zorlanıyorum acıksada istiyo acıkmasada

keremde 17sinde 5.ayını doldurdu
bugün doktordaydık aşımızı olduk (rota)
boyumuz 69
kilomuz 7560 gram
geçen aydan itibareb sadece 660 gram almış 500gramın altına düşünce sorun kabul ediliyormuş
mama yediği halde nasıl kilo almıyor anlamıyorum boya gidiyo bizimkisi

maşallah kereme sultancım bence kiloda boyda çok iyi demekki sizin mamalr hem boya gidiyo hem kerem hareketlidir ondan..bizimki yiyip yiyip yattı kaç ay tık yoktu anca başladı hareketler

maaşallah keremeence çok iyi boyu da kilosu da zaten artık 500 gram alacaklar ayda ,iyi almış kerem

sağolun canlar ama kerem çok hareketli değil yanlara dönmeye bile yeni başladı
doktor bana belli etmedi sanırım ama kilosunu az gördü heralde sma geç dedi
hatta sma 26 mı ne varmış iştahsız bebekler için ondan al dedi
sordum kilosu çokmu kötü diye hayır dedi

Maşallah Kerem'e.

SMA GOLD
BEBEKLERıN OPTıMAL ZıHıNSEL VE BEDENSEL GELıŞıMıNı DESTEKLEYEN, ANNE SÜTÜNE DAHA YAKIN, ÜSTÜN KALıTELı TAM ADAPTE FORMÜL.

SMA / S-26
BEBEKLERıN YETERLı VE DENGELı BESLENMESıNı SAĞLAYAN STANDART BAŞLANGIÇ FORMÜLÜ.

SMA PLUS
SIK ACIKAN VE GECE SIK UYANAN BEBEKLERıN TÜM BESıNSEL GEREKSıNıMLERıNı KARŞILAYAN BEBEK FORMÜLÜ.

Sultan sitesinden böyle birşey buldum.Bize de ilk olarak SMA S26 önermişti dr,Gold olanı da sadece mamayla beslenen bebeklere veriliyor diye biliyorum.

ceyo dün sma S26 aldık tadı berbat kokuyo üstelik
iştahsız bebekler için dedi doktor bende ondan aldım
şimdi ek gıdalara geçti ya ne bileyim ay kafam karıştı

Sultan ekgıdalara geçse de ,bebekler hergün 500 cc devam maması ya da annesütü almalıymış,Kerem hiç annesütü almıyorsa mecbur mamaya da devam edeceksin.

maşallah cnm kilosuda boyuda gayet normall bebişler büyüyolar artık aylık 500 gr. ble normal ded bizim dr.
Sultan ekgıdalara geçse de ,bebekler hergün 500 cc devam maması ya da annesütü almalıymış,Kerem hiç annesütü almıyorsa mecbur mamaya da devam edeceksin.

yaa bizimki mamayı mırın kırın ederek içiyo artık doktorda o umutun kendi tercihi demekki ek gıdalardan hoşlanıyo damak zevki bu yönde dedi yani şu kadar mama içmesi şart falan demedi kafam karıştı şimdi mama kutularındada 500-700 cc günlük içmeleri gerekiyo yazıyo ama belki pazarlama taktiğidir..:uhm:

bizimki bu ay 400 gr almış dr.u sorun yok gelişimi gayet iyi dedi boyuda 67 cm. olmuş 2 cm. uzamış idrar yollarında enfeksiyon çıktı gece çığlıklar içinde uyandığını söyleyince idrar tahlili yapıldı bide idrar kültürü yapıldı onun sonucunu daha almadık o da enfeksiyonlu çıkarsa ilaç tedavisi o da olmazsa erken sünnete alıcaz dedi hayırlısı olsun
öbür ay ek gıdalara başlicaz çorba meyve suyu muhallebi
kafası ne zmna kdr düzelir dedim 8 aylık olana kdr dedi
odayı ne zmn ayıralım die sordum 1 yaşına kdr dedi
ben 6-9 ay arası ayırmayı düşünüyorum
işte bu kdrcık

gülşen mama kutularına bakrsan ooooooo 180cc içmesi gerekiyor ama bizimki 120 içiyor en fazla 150
haklısın cnm...neyse zaten 6.aylarınıda bitiriyolar artık bizimle oturup yemekte yer kuzularcokacimcoook

mügecim enfeksiyonu çok ciddiye alma umuttada olmuştu 3 aylıkken 4 gün iğne oldu bebişim sonra çok şükür atlattık bi dahada tekrarlamadı bizede erken sünnet demişlerdi ama gerek kalmadı artık..bu arada kakasının sünnet derisine bulaşmasından oluyomuş enfeksiyon... ondan beri çoook dikkat ediyorum wallaaa,,

gülşencim demir 2 ay kakasını yapmadı hep biz yaptırdık son 1 aydır kayısı suyu veriyorum kendii yapıyo ama hiç öyle kakası kalmadı yaptığı an götürüp yıkıyodum dr. bize iğne olacak demedi antibotik vericez dedi ama iğnemi bilemiyorum yaaa çok kötü iğneyseee ben aşı olurken bile içim gidiyo inş. çabuk geçer cnm yaa

canım geçmiş olsun inşallah bişi çıkmaz kültürde ben hep bu sorun yüzünden erken sünnet yaptırmıştım hayırlısı olsun
valla bende ayırmam oğluşumu odamdan ayırsamda uyuyamamki panik olurum hiihihihi

herkeze iyi bayramlar.biraz önce odasını ayırma konusu geçmiş.bir aydır ayrı odalardayız biz oğuzla.zayen onun odasında yatıyorduk biz kendi odamıza geçtik .telsiz sürekli açık endişelenmeyin bence hiç bu konuda.
20 gündür mama sandalyesinde yediriyorum ek gıdalarını.çok rahat ettim düşünen varsa beklemesin derim.

walla bizde hep ayrı sayılır ilk 3 ay ben yattım odasında şimdilerde de kendi yatıyor ama ben şöyle koynumda yatmasını dört gözle bekliyorum ben zıtlık yapıp o zaman alırmışım odaya kaydirigubbakcemile2
ben mama sandalyesi alıcam daha almadım bakmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…