2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

Miray da 6 ayını doldurdu dün itibariyle.Bugünkü kontrolümüzde:
Boy:68 cm
Kilo:8100 gr
Baş çevresi: 44
800 gr almış,Dr. anne sütü ağırlıklı gideceğiz dedi,belli bir program vermedi.
Devit 5 damla veriyorduk geçen ay,onu 3 e düşüreceğiz.Ek olarak Multitabs başlayacağız,Devit evdeki bitince başka almayacakmışız.Ayrıca diş gelişimi için Flor verdi.Ferrum a devam.

maşallah miraya herşeyi çok güzel hep böyle gider inşallah elifcim.dr bizi multitabs a başlatınca deviti bırakmıştık farketmez gerçi vitaminden zarar gelmez..bizde inşallah bu hafta gidicez bende dişleri ne durumda onu merak ediyorum bana çok sertleşti gibi geliyo ya bakalım

Sağol Denizcim,bize de dişler sertleşmiş heran çıkabilir dedi,ama bakalım,çok heyecanlanıyorum dişleri görmek için.

maşllh canm kuzuna
ben deviti hep 3 damla verdim
gecen demir verdi dr ayy çok pis kokuyooo ve ikisini aynı andaveriyorum bişey olmaz dediii

maşllh canm kuzuna
ben deviti hep 3 damla verdim
gecen demir verdi dr ayy çok pis kokuyooo ve ikisini aynı andaveriyorum bişey olmaz dediii

Sağol canım.Biz de 3 damla veriyorduk da,geçen ay 5 e çıkarmıştı.Demir ilacı Ferrum kullanıyoruz biz,o kokmuyor,hem tadı da güzel,Zeynep diğerini içmiyorsa bunu da deneyebilirsiniz Dr.a sorarak.Demirle birlikte Multitabs kullanacağız Devit bitince.

maaşallah miraya çok güzel kilo almışş görmek için sabırsızlanıyorummmm

maşallah idile de boyu bayaa uzunmuş gülşen kilo da çok iyi
o harekete bişeyler de yarasın zaten mümkünse :icecream:

kızlar benim kızımda 2780 gr dogdu.kafa çapı 34 boyuda 48 di. 27 nisanda dogdu. 5 ay 6 günlük bugün. tam 5 aylıkken kilosu 7350 gr boy 63 kafa çapı 43.anne sütü veriyorum daha dogrusu sagıyorum emmeeyi reddetti 2 aylıkken uyurken emiyor uyanıkken emmiyor.

nezlesinden dolayı doktor amcamıza 5 gün erken gittik
umutun kilosu 8.150 gr
boyu 69 cm olmuş
ek gıdalar cidden iyi yarıyor bebişlere maşallah

bizde 3 gün önce dr gittik boyu:68 cm
kafa:43,5
dişlerde az kabarma var dedi daha görünmüyo yani (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…