2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

benim bebişim çok küçük kalmış sizinkiler göre.ama dr normal dio ısrarla ben zayıf değilmi dememe rağmen.9 nisan doğumlu.6 ay bitiminde 7 kilo 64 cm.baş çevresi 42
canım..benimki de 1 nisan doğumlu..2900 gr ve 48 cm doğdu..6. ayını bitirdiğimizde 6700 gr ve 66 cm di..kafa çevresi de 41,5 cm..ve biz normal olduğunu düşünüyoruz ki doktorumuzda..doktoruna güven..her çocuk kilolu olacak diye bişey yok..önemli olan bağışıklığının sağlam olması...

YA NE BıLıM ıŞTE.insan ister istemez kıyaslıyo.yapmayım diorum yine yapıorum..oooofffff.bizim kızda 2 650 doğdu 36. haftada.aslında böle düşününce doğru ama işte...

benim oğlumda 1 nisan doğumlu.nisan bebeklerinin en büyüğü bizimkiler.sabah 8.50 de aldılar oğuzu.

bizimki kilolu da ne oluyo kolum kopuyo taşıyamıyorum ayrıca bebek arabasını kızımla birlikte kırdık
doktoru kilo versin diyo yapamıyoz üstünü çıkartıyorum sumo güreşçisi gibi
yeni yeni kilosunu azaltmaya başladık
ben de çıtı pıtı bebeği severim aslında

benim bebişim çok küçük kalmış sizinkiler göre.ama dr normal dio ısrarla ben zayıf değilmi dememe rağmen.9 nisan doğumlu.6 ay bitiminde 7 kilo 64 cm.baş çevresi 42

canim benim bebisimde ,cok kucuk.23nisan dogumlu,5 ayi bitirip 6 aya gecis yapdik,6kiloda64cm bas cevresi ise 42,bucuk.bizimkiler minyon olacak sanirim sagliklari yerinde olsunda ,takma kafana fazla,:1hug:

tuanam

kağan da 6 nisan doğumlu boy 66 cm kilo 7800 baş çevresi 43 buçuktuu..ayın 6 sında 7 ayını doldurcak..bakalım nasıl değişiklikler olmuşş..

kızlar bebeginiz günde kaç defa kakasını yapıyor.benimki ek gıdalara başlıyalı günde 4 bazen 5 yapıyor..çok gibi geldi bana.

ferrum:9 damla
acd3:10 damla.

dıŞler Çıkmaya nıyetlı deĞıl.
dıŞ ıÇın flor yazdı ama akrabamız dıŞ hekımı vermeyın dedı dıŞlerı sarartıyormuŞ.kullanan varmı???

maşallah irfana boyda kiloda süper çok ideal :)) bizim dişlerde de tık yok ama acelemizde yok bööle kalmıcak nasıl olsa :)) birde herşey ağızda bende dahil bööle bile canımı yakıyo dişli nasıl oluruz artık allah bilir..

saol canım.
valla aynen bidede tık yok..

Bize verdi Dr. flor Deniz:
Zymafluor.Çok zor kullanması,plastik gibi birşey,ikiye kırılacak çözünsün diye,ama öyle hemen erimiyor,Dr. a sordum başka bir flor yok mu diye,yine de buna devam dedi.
Size ne verdi?
Ben de arada veriyorum hergün değil.

7. ay kontrolümüzde:
Boy : 69,5
Kilo : 8850gr

Ferrum 8 damla
ACD3 10 damla
Devit3 e 3 damla ile devam
Flor kullanmaya devam.

ACD3 multivitamin,normalde ona başlayınca devit3 ü bırakacaktık ama Dr. bu kontrolde devam dedi,çok terliyor Miray,özellikle başı,kansızlık,demir eksikliği bir de terleme yapabiliyormuş,bıngıldağımız da daha kapanmadığı için devam dedi Dr.
Flor da dişler içindi,kutusuna baktım da bulamadım tam ne için olduğunu yazayım diye,sanki çok dişimiz varmış gibi))

zymafluor bizede verdi dr. dediğin gibi çok zor eritmesi..diş içinmiş ama bizde de diş hak getire :) minadex diye bir vitamin şurubu verdi kocaman bir şişe bir tatlı kaşığı veriyorum deviti bıraktık.
ecrinin 6. ay boyu ve kilosunuda yazayım bari burayada

6.ay
kilo:8280
boy:68
baş çevresi:hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…