- Konu Sahibi gulshenidil
-
maşallah tunacık'a
aynı değerler bizm tunanın değerleri ikizmi :))) bunlarrr
canım..benimki de 1 nisan doğumlu..2900 gr ve 48 cm doğdu..6. ayını bitirdiğimizde 6700 gr ve 66 cm di..kafa çevresi de 41,5 cm..ve biz normal olduğunu düşünüyoruz ki doktorumuzda..doktoruna güven..her çocuk kilolu olacak diye bişey yok..önemli olan bağışıklığının sağlam olması...benim bebişim çok küçük kalmış sizinkiler göre.ama dr normal dio ısrarla ben zayıf değilmi dememe rağmen.9 nisan doğumlu.6 ay bitiminde 7 kilo 64 cm.baş çevresi 42
canım..benimki de 1 nisan doğumlu..2900 gr ve 48 cm doğdu..6. ayını bitirdiğimizde 6700 gr ve 66 cm di..kafa çevresi de 41,5 cm..ve biz normal olduğunu düşünüyoruz ki doktorumuzda..doktoruna güven..her çocuk kilolu olacak diye bişey yok..önemli olan bağışıklığının sağlam olması...
benim bebişim çok küçük kalmış sizinkiler göre.ama dr normal dio ısrarla ben zayıf değilmi dememe rağmen.9 nisan doğumlu.6 ay bitiminde 7 kilo 64 cm.baş çevresi 42
maşallah irfana boyda kiloda süper çok ideal :)) bizim dişlerde de tık yok ama acelemizde yok bööle kalmıcak nasıl olsa :)) birde herşey ağızda bende dahil bööle bile canımı yakıyo dişli nasıl oluruz artık allah bilir..
7. ay kontrolümüzde:
Boy : 69,5
Kilo : 8850gr
Ferrum 8 damla
ACD3 10 damla
Devit3 e 3 damla ile devam
Flor kullanmaya devam.
Bize verdi Dr. flor Deniz:
Zymafluor.Çok zor kullanması,plastik gibi birşey,ikiye kırılacak çözünsün diye,ama öyle hemen erimiyor,Dr. a sordum başka bir flor yok mu diye,yine de buna devam dedi.
Size ne verdi?
Ben de arada veriyorum hergün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?