2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

bizede ondan verdi.(flor)
ama ben almadım daha kararsızım.diş hekimi önermedi.ne yapsamki!!!

denizcim flor daha çabuk mu daha kolay mı çıkması için?? yani nasıl olsa çıkacak zaraı varsa kullanma sende..

hayır tatlım çıkmasıyla ilgili değil dedi doktor.
dişlerinin sağlam olması içindedi.yani çıkışı kolaylaştırmıyor.

ama diş hekimi akrabamız dediki kullanmaya gerek yokmuş.dişler ilerde köklerinde sararıyormuş florda

biz de dün gittik kontrole bizde acd3 yok vermedi dr.acep niye vermedi ki ?? kan damlası 9 damla devit 4 damla devam dedi boyumuz 71 cm kilomuz 8.150 baş çevremiz 45,2 biraz büyük kafalıyız....

Zaten hükümet de yan çiziyor,başta herkes yaptıracak,mecbur diyen,Sağlık Bakanı,bugün Başbakan ben yaptırmayacağım deyince yok aslında öyle değil de falan diye kıvırmaya başladı.Tabi olan kendine oldu,aşıyı önce kendi oldu.
okullarda da yapılacak ya,çocuklar hergün geliyor,öğretmenim,ben aşı gelirse olmayacağım,annem öyle dedi diyor)
Zaten istemeyen velinin çocuğuna da yapılamayackmış.

ya aşının ne olduğu yan etkileri bile tam belli değil domuz gribi olmayacağın varsa bile geleceğe yönelik zarar görüuo vicudumuz heleki tazecik bebekler!! BEN GEÇEN Doktora sordum dediki ben çocuğuma yaptırmam ama zorunlu olursa elimiz mahkum dedi. bunu onkolog bir çocuk doktoru söylüyo.

vefat eden 13 yaşındaki çocuk bizim burdan kızlar ya belki izlemişsinizdir haberlerde çınar kolejinde okuyormuş hemen bizim evi arka mahallesi çok üzüldüm çok da güzelmiş yavrum melek gibiymiş melek olmuş bizim buraları gösterdi hep show haber röportajlar falan...ben çok korkuyoruuuuuum

ecrine normal grip aşısı yaptı doktor.bi nebze korur dedi.Allahım başka kimse ölmesin artık şu hastalıktaaan

bizim dr.ben domuz gribi aşısını önerenlerdenim dedi sanırım bizde yaptırmayacağız bizim ülkemizi kobay gibi kullanmaya çalışıyorlar...

bizde sorduk doktorumuza gerek yok yaptırmayın dedi.dünde haberlerde izledim yumarta alerjisi olanda ölümcül oluyomuş aşı.keremin yumurtaya alerjisi var.asla yaptırmam yani.allah korusn yavrularmızı

aŞının yan etkılerınden bırıde Üremeye engel olmasıymıŞacaba bu bır komplo teorısımı.
bızım Şırket doktoru..yaptır yada yaptırma dıyemem ama ben yaptırmayacaĞım dedı.anladın sen..

bende yaptirmayacagim bu arada buralar bayagi gerilemis
oglum reha 7ayini bitirdi boyu 73cm kilosu 9800gr
su anda persentil egrisine gore en ust sirada ilerliyor ama bakalim

benim miniş kızım 7 ayın sonunda 67 cm 7,5 kilo 43 cm baş çevresi.ya bana çok zayıf geliyo ya.dr.u değiştirdik bu ay başka dr.a gittik oda normal buldu doğum kilosuna göre.birde ben aşıları bitti sanıyordum yaptı yine.önümüzdeki ayda varmış.sizin bebişlerde oldumu bu ay aşı???

öfff utanıyorum yazmaya ama benim danam 7 ay 1 haftalık kontrolünde 10500 gr 72 cm çıktı. Dev bebek mi bu yaaa
bence o kadar da dev değil kilo alımı sanki yavaşlamış bizim 6.ayın sonunda 71 cm kilomuz da 8.150 hani abartılacak kadar yok 1,5 kilo gibi fazlası var bir de yürümeye başlayınca zayıflar hiiiç merak etme...

maşallah çiçekcim 10 kiloyu bile geçmişsiniz 1 yaşındaki bebek kilosu o.

bizde dün kontroldeydik 7. ay boy:71 cm kilo 9,750

gelişim iyi dedi.
vitamin ferrum devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…