2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

kızlar 3. ay aşısını yaptıran var mı
nasıl oluyor ateş falan yağpıyormu........... bizim arkadaşa hemşire getirmeden yarımsaat önce ateş düşürücü içir demiş..

geçen senein anenelrinin yazılarını pkudumda çoğunda yapmamış... artık ithal olduğu için yapmayan aşılardanmış diye yazmışlar.. ben yarın götüreceğimm.

çiçek

sen yaptırdın mı senin de 7 nisan dı değil mi... benim 6 nisan ama 10 hazirana gün verdiler sabah ggelmeiymişim..

kızlar 3. ay aşısını yaptıran var mı
nasıl oluyor ateş falan yağpıyormu........... bizim arkadaşa hemşire getirmeden yarımsaat önce ateş düşürücü içir demiş..

canım 2. ay aşısı demek istein heralde bende yaptırdım allaha şükür fazla ateş yapmadı..çok az bi ateşi çıktı zaten aşıda gelir gelmez calpol verdim yarım kaşık..sadece o gece saat başı uyandı biraz mızmızlandı...bundan sonrak aşımızda 2 ay sonra..inşallah sizdede ateş olmaz..:Saruboceq:

tatlım evet 7 nisan bizim doğumumuz. ben yaptırdım ateş falan olmadı sadece huysuzlandı azıcık ama o da uzun sürmedi

ben de bugün kızımın aşılarını yaptırdım.verem, 5 li karma ve rotavirüs. doktor aşının % 5 ihtimalle ateş yapabileceğini söyledi. önlem olarak fitil koymaya gerek yok dedi. bakalım görücez bugün ne olacak.
kızımın boyu 60 cm. kilosu 6130 gr olmuş

bizde dün tartık kızımı 5700-5800 arası ve 59 cm olmuş çok şükür 1 ay önceden doğduk ama yakalamak üzereyiz sizleri

huysuz geçti sadece bugun aklına geldikçe mızmızlandı kuzucum... süreli mememi verdim öyle çok rahatlıyor.. şimdide mışıl mışıl uykuya daldı

2 ay sonunda 58 cm 5200 gr ağırlık olmuşş malum 1. ay kilo fazla alamamıştı şimdi 1 ayda kendi sütümle 1 kiloalmış

Demir 2.790 46cm
1 hafta sonra 2.770 48 cm
1 ay sonra 3.380 54 cm
2. ayımız biticek bu sefer iyiyiz sanırım toparlandık :)

hüsyin efe 3300 kg. 50 cm doğdu
1 ay sonra 4460 kg 53 cm
1ay 20günlük 5200 kg 58 cm oldu oğluşum doktorumuz gayet iyi dedi maşşalaalh bebeklerimiz büyüyor.

biz neredeyse 3.ay asisini yaptiracagiz ama ben 2.ayinkini yaptirdim hic bi sey olmadi sadece 2gun koluna dikkat ettik o

GÜnaydın herkezlereee bızde bugÜn aylık kontrolÜmÜze gıdıyoruz aslında haftaya gıdecektık ama kızımın yÜzÜ tekrar sıvılcelendı ve Çok kaŞınıyor hatta cumartesı gÜnÜ kaŞınmasından Çocuk dÜzgÜn uyuyamadı bıle o yÜzden bugÜnden gÖtÜrcem doktora bu egzama 2,5 aylık bebeĞıme yÜzÜnÜ kaŞıtmayı ÖĞrettı ılk kullandıĞımız krem kortızon ıÇerıklı olduĞu ıÇın tekrar kullanamıyoruz da bakalım ınŞallah geÇıcek .... Ellerı sÜreklı yÜzÜnde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…