- Konu Sahibi gulshenidil
-
GÜnaydın herkezlereee bİzde bugÜn aylık kontrolÜmÜze gİdİyoruz aslında haftaya gİdecektİk ama kızımın yÜzÜ tekrar sİvİlcelendİ ve Çok kaŞınıyor hatta cumartesİ gÜnÜ kaŞınmasından Çocuk dÜzgÜn uyuyamadı bİle o yÜzden bugÜnden gÖtÜrcem doktora bu egzama 2,5 aylık bebeĞİme yÜzÜnÜ kaŞıtmayı ÖĞrettİ İlk kullandıĞımız krem kortİzon İÇerİklİ olduĞu İÇİn tekrar kullanamıyoruz da bakalım İnŞallah geÇİcek .... Ellerİ sÜreklİ yÜzÜnde ....
GÜnaydın herkezlereee bİzde bugÜn aylık kontrolÜmÜze gİdİyoruz aslında haftaya gİdecektİk ama kızımın yÜzÜ tekrar sİvİlcelendİ ve Çok kaŞınıyor hatta cumartesİ gÜnÜ kaŞınmasından Çocuk dÜzgÜn uyuyamadı bİle o yÜzden bugÜnden gÖtÜrcem doktora bu egzama 2,5 aylık bebeĞİme yÜzÜnÜ kaŞıtmayı ÖĞrettİ İlk kullandıĞımız krem kortİzon İÇerİklİ olduĞu İÇİn tekrar kullanamıyoruz da bakalım İnŞallah geÇİcek .... Ellerİ sÜreklİ yÜzÜnde ....
:) ben de görünce güldüüm. maaşalah sen çok ii bakmışssın anne sütümü verdin sadece ilk aydan beri ..
inanmicaksın benimkide 6. nisan :))kaydirigubbakcemile3
çok ii yaa
bende anne sütü veriyorum ilk ay sütüm tam olarak 25 gün sonra geldi kuzucum fazla beslenemesi sadece350 gr almış ikinci ay allhtan kurtardıkta 1kilo aldı
maşallah o zaman Tuna'lara:teytey::teytey::teytey:
oğuz 4,650 ile doğdu.53 cm boyu 1.ay sonunda kilo 6 2.ay sonunda 7,600 .3 temmuzda izlememiz var.
buyu 1.ay sonunda 58 2.ay sonunda 62,5
geçenlerde metreyle kendim ölçim dedim 65 olmuş sanki.saat başı süt emziriyorum.öğlen 2 sularında epey azalıyor.4 kaşıklık ölçü kulanıp mama hazırlıyorum .sonra yine emmeye devam.akşam son olarak 8 de mamasını tam ölçü olarak verip uyutuyorum.gece 3 te uyandırıyor.emdikten sonra gene uyumaya devam.bir kere kaldırıyor yani.gündüz çok az uyuduğundan olsa gerek.doktor 2 hafta önce ek gıdaya başla dedi.az az kendi hazırladığın yoğurt ve meyze suyu vermeliymişim.2 gün verdim çokta sevdi.ama çok ekren gibi geldi huzursuz oldum bıraktım.1 temmuzda gene bi yoklama yapim diyorum.öbez olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?