2009 Bebeklerinin Aylık Kontrolleri

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

oğlumunda yüzünde egzama vardı dk.umuz krem verdi kullandık geçti.
yine yüzünde küçük sivilceler başladı doktorun daha önce verdiği kremi sürmeyi düşünüyorum ama acaba kremlerimiz aynımı eğer öyleyse bende tekrar kullanmayayım.
kremin adını yazar mısın?

Herkezlere tekrar merhaba ..... Canım ılacın ısmını Şuan hatırlıyamıyorum evde ılaÇ ben ıŞ yerındeyım yarın not eder bılgılendırırım senı doktorumuz neler dedı zeyno 5.900 kg olmuŞ karnına baktı boĞazlarına baktı kulaklarına baktı kalbını dınledı hıÇ sıkıntımız yok maŞallah yÜzÜ ıÇınde bahsettıĞım kortızonlu ılacından 3 gÜn daha sÜrmemı sÖledı kaŞıntı damlası verdı ama ben pek vermek ıstemıyorum bakalım napıcaz bıde yıkanmasında durulama suyunda kullanabıleceĞım bır nemlendırıcı solÜsyon yazdı kuruyan cıldı nemlı tutarmıŞ gÜn ıÇınde de kullanabılırmıŞız 3 gÜnlÜk kremınden sonra tekrar kontrole gıtcez ya yalnıŞ mı yapıyorum bılmıyorum ama c.tesı gÜnÜ bebeĞım kaŞıntıdan uyuyamadı bıle huysuzlandı v.s. Bende kÜÇÜklÜĞÜmÜzde annem bıze yapardı lımon suyu sÜrerdık kaŞınan yerlere bende bırkaÇ damla lımon suyunu sÜrdÜm ve kaŞıntısı geÇtı bebeĞımde 2-3 saat rahatÇana uyudu acaba zararı olur mu doktora sÖledım gÜlÜmsedı ve yapmayın dedı zararlıdır v.s. BıŞey demedı ama ılaÇ kullanmaktansa bılmıyorum ya offf acvaba bıde cıldıyecıye mı gÖtÜrsem

ıSıM........ ............DOĞUM KıLOSU......... 1. AY KıLOSU........2. AY KıLOSU...........doğum boyu..........1. ay boyu..........2. ay boyu

çağan tuna............3850gr..........................4200gr............. ...5200gr......................50cm.......................55cm..............58cm

Son düzenleme:
ıSıM........ ............DOĞUM KıLOSU......... 1. AY KıLOSU........2. AY KıLOSU...........doğum boyu..........1. ay boyu..........2. ay boyu

çağan tuna............3850gr..........................42 00gr............. ...5200gr......................50cm............... ........55cm..............58cm
ısmet Tuna.............3320gr.........................4600gr..................5800gr......................50cm....................................55cm...............60cm

:) ben de görünce güldüüm. maaşalah sen çok ii bakmışssın anne sütümü verdin sadece ilk aydan beri ..

inanmicaksın benimkide 6. nisan :))kaydirigubbakcemile3

:) ben de görünce güldüüm. maaşalah sen çok ii bakmışssın anne sütümü verdin sadece ilk aydan beri ..

inanmicaksın benimkide 6. nisan :))kaydirigubbakcemile3

Evet canım sadece anne sütü verdim. Küçük doğdu. Uzun bir süre emmeyi beceremedi ama sonunda alıştı. Seninki de iyi bizimki biraz obez oldu. 6. ayda 2 katına çıksa yeter.::

çok ii yaa
bende anne sütü veriyorum ilk ay sütüm tam olarak 25 gün sonra geldi kuzucum fazla beslenemesi sadece350 gr almış ikinci ay allhtan kurtardıkta 1kilo aldı

çağan tuna............3850gr..........................42 00gr............. ...5200gr......................50cm............... ........55cm..............58cm
ısmet Tuna.............3320gr.........................46 00gr..................5800gr...................... 50cm....................................55cm...... .........60cm

adı:efe doğum kilosu ve boyu52cm3600.......54cm4150.....56cm5250......kızlar ben hem emziriyorum hem de mama verdim doymuyor diye meğer doyuyormuş kuzuşum doktor çok kızdı ama napalım bıraktıramıyorum da mamayı artık mecburen devam ediyoruz....19 nisanda doğdu kuzuşum 2,,ayını bitirdi...3,aya girdik ...

oğuz 4,650 ile doğdu.53 cm boyu 1.ay sonunda kilo 6 2.ay sonunda 7,600 .3 temmuzda izlememiz var.
buyu 1.ay sonunda 58 2.ay sonunda 62,5
geçenlerde metreyle kendim ölçim dedim 65 olmuş sanki.saat başı süt emziriyorum.öğlen 2 sularında epey azalıyor.4 kaşıklık ölçü kulanıp mama hazırlıyorum .sonra yine emmeye devam.akşam son olarak 8 de mamasını tam ölçü olarak verip uyutuyorum.gece 3 te uyandırıyor.emdikten sonra gene uyumaya devam.bir kere kaldırıyor yani.gündüz çok az uyuduğundan olsa gerek.doktor 2 hafta önce ek gıdaya başla dedi.az az kendi hazırladığın yoğurt ve meyze suyu vermeliymişim.2 gün verdim çokta sevdi.ama çok ekren gibi geldi huzursuz oldum bıraktım.1 temmuzda gene bi yoklama yapim diyorum.öbez olmaz dimi

Canım kilosu için Dr unuz normal mi dedi,boyu da uzun geldi bana,ama anne baba uzunsa size çekmiş de olabilir.3 aylık bebek kıyafetlerinde bile 62 cm yazıyor,maşllah sizinki iyi uzamış,kilosu fazla olduğu halde neden ekgıdalara başla dedi ki Dr,anlamadım,bence de erken geldi .

:)yok çok istedim ama sezeryan yapıldı.bide inat ettim narkoz almam diye koca karnımla eğilip sırtımdan iğne sokmalarını sağladım.en kötüsü eğilmekti emin ol.anneme çekmişim o da hep iri bebekler doğurmuş.üstelik dört kardeşiz:)doktor gelişimi çok hızlı sütün yetmez dedi ondan ek gıda tavsiye ettti.kıyafetleri 3-6aylık olarak almaya başlayalı çok oldu.hediye getireceklere bile belirttim napim boşa almasınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…