2009 bebeklerinin oyuncakları

eltteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
20
0
86
İzmir
en önemli konu bana bu geliyor bu aralar ve oyuncak kitap seçmekte çok zorlanıyorum her gördüğümü alamk istiyorum kullandığınız bu aya, yaşa uygun oyuncakların resimlerini fiyatlarıyla beraber yazar mısınız. 10,5 aylık benim oğlum

Canım benim kızım pek oyuncak sevmiyor hatta nerdeyse hiç oynamıyor. Geçen gun başka bir çocuk ona oyuncak telefon verdi, tuşlarına basınca sesler çıkıyor. Oyuncagı çocuga geri verdim diye feryat figan agladı.
Ah el kuklası almıştım inek şekinde ona ilgi gosteriyor, bir de üfleyince balon yapan şeyler varya onları seviyor, baloncukları yakalamaya çalışıyor.
Eğer ingilizce biliyorsan Pregnancy, baby and toddler health information at BabyCentre UK da bebegin ayına gore her hafta 2 aktivite öneriyor ben daha çok onları yapıyorum.

betülcüm esrada aynı fisher in eğiti köpeği, saati, kurabiye kavannozu var ama hiç birine bakmıyor ve bunun bir sürü sesli müzikli oyuncak var elini bile sürmüyor tv kumandası cep tlf bunlara bayılıyoruz ama :))

playskool yaramaz toplar,fisher price kurabiye kavanozu,caillou bebeği,içiçe geçen kovalar ve çubuğa dizilen halkalarla oynamayı çok seviyoruz.Tabi bi de arabalarımız var.Tv de dahil her yerde araba sürüyoruz.
Bunlar dışında mutfak aletlarinden de süzgeç ve kesme tahtasının yerini öğrendik onları alıp bir güzel yerlerde sürükleye sürükleye oynuyoruz.

Back
X