- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
2009 yılında hepimiz meleklerimize kavuştuk..
birlikte bi çok güzel anımız oldu şimdi buradan sadece güzel paylaşımlar ve güzel buluşmalara imza atalım..
bebeklerimiz güzel dostuklarımız ve güzel paylaşımlar adına sevgi ve saygı dolu paylaşımlar
hoşgeldin fıstık naber
hoşgeldin karamuk nasılsın canım
hayırlı olsun hanımlar ay yazabiliyorum uzunca aradan sonra negüzel pc düzeldimi ne kendi kendine
karamuk nasılsın cnm oğluşun nasıl nasıl gidiyorhoşbulduk canım iyiym sen nasılsın öykü hn nasıllar
leadangel sen nasılsın canım paşamız nasıllar
aynı anda gibi olmuş iyiz cnm bugünümüze şükür çok hastaydık ikimizde tuğkanda bende yattık geçen hafta o bir kanepede ben bir kanepedeydik resmen bu hafta ayaklandık çok şükür ama ikimizinde kırgınlık devam ediyor
ben yıllardır bukadarkötü hastalanmamıştım çok feci oldum boğazlarım genzim burnum tıkalı yediğim hiçbieşeyin tadı yok çocuklar napsın bu virüs nasıl bir virüsse koskoca ben yatırdı çocuklar kimbilir nasıl kötü geçiriyor ama anlatamıyolaray geçmiş olsun canım yaa çok şükür hadi ayaklanmışsınız geldi mi gitmiyo illet kolay kolay ill sürer kırgınlığınız aman hadi kış bitiyo artık son hastalıkalrınız olur işallhh
biz de iyiyiz çok şükür canım oğluşumda iyi derslerle uğraşıyoruz her akşam başka işimiz yok artık
bir de bu arada bizimde bahar alerjisine bağlı bahar nezlemiz çıktı her sene bahara aylrında ilaç kullanacak yani mayıs sonuna kadar ilaç kullanıcaz
ben yıllardır bukadarkötü hastalanmamıştım çok feci oldum boğazlarım genzim burnum tıkalı yediğim hiçbieşeyin tadı yok çocuklar napsın bu virüs nasıl bir virüsse koskoca ben yatırdı çocuklar kimbilir nasıl kötü geçiriyor ama anlatamıyolar
sizede geçmiş olsun cnm bahar alerjileri çocu kişide başa bela ilaçlarla inş. fazla etkilenmeden atlatır bu 2 ayı bizim drumuzda alerji şurubu başlattı 10 gün kulanıcaz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?