2009 Bursa'nın En Tatlı Anneleri ve Bebekleri

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
2009 yılında hepimiz meleklerimize kavuştuk..
birlikte bi çok güzel anımız oldu şimdi buradan sadece güzel paylaşımlar ve güzel buluşmalara imza atalım..
bebeklerimiz güzel dostuklarımız ve güzel paylaşımlar adına sevgi ve saygı dolu paylaşımlar

amin canım işallahhh

hayırlı olsun hanımlar ay yazabiliyorum uzunca aradan sonra negüzel pc düzeldimi ne kendi kendine

leadangel sen nasılsın canım paşamız nasıllar

aynı anda gibi olmuş iyiz cnm bugünümüze şükür çok hastaydık ikimizde tuğkanda bende yattık geçen hafta o bir kanepede ben bir kanepedeydik resmen bu hafta ayaklandık çok şükür ama ikimizinde kırgınlık devam ediyor

ay geçmiş olsun canım yaa çok şükür hadi ayaklanmışsınız geldi mi gitmiyo illet kolay kolay ill sürer kırgınlığınız aman hadi kış bitiyo artık son hastalıkalrınız olur işallhh
biz de iyiyiz çok şükür canım oğluşumda iyi derslerle uğraşıyoruz her akşam başka işimiz yok artık
bir de bu arada bizimde bahar alerjisine bağlı bahar nezlemiz çıktı her sene bahara aylrında ilaç kullanacak yani mayıs sonuna kadar ilaç kullanıcaz

ben yıllardır bukadarkötü hastalanmamıştım çok feci oldum boğazlarım genzim burnum tıkalı yediğim hiçbieşeyin tadı yok çocuklar napsın bu virüs nasıl bir virüsse koskoca ben yatırdı çocuklar kimbilir nasıl kötü geçiriyor ama anlatamıyolar

sizede geçmiş olsun cnm bahar alerjileri çocu kişide başa bela ilaçlarla inş. fazla etkilenmeden atlatır bu 2 ayı bizim drumuzda alerji şurubu başlattı 10 gün kulanıcaz bizde

doğru canım bizleri bile nasıl etkiliyo ki çocukalrı nasıl etkilemesin aman allahım onalrın hastalıklarını gösetrmesin
bizimde 2-3 sen böyle bahar ayalrında kullanacakmışız işallah 2-3 senede atlatır dedi dr . bazen böyle ilaç kullanımıyla geçiyomuş erken farkettiğimiz için geçebilir ilaçla dedi bakalım mayıs sonunda tekrar gidecez o zaman tahlil falan yapacam dedi diyorum valla dr a ateşimiz den kurtulduk çok şükür ameliyatlardan sonra şimdi de başımıza bu çıktı allah daha beter hastalıkalrdan korusun ama hiç de kıyamıyorum böyle sürekli ilaç kullandığında

selam kızlar nasılsınızzz çok sevindim yeni topiğe hayırlı olsunnn:)))inş güzel paylaşımlar yaptığımız güzel sohbetler olur eskiisi gibi olur herşeyyy...bu arada kızımın ilk dişi çıktı müjde vereyim istedim sizlereee :79:

günaydın hepiniz hoşgeldiniz kızlar
aa ahyatuğ hadi gözünaydın çok heycan verici ilk diş ben çok heycanlanmıştım öykünün ilk dişi çıktığında maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…