2009 Bursa'nın En Tatlı Anneleri ve Bebekleri

selam kızlar pek giremiyorum devamlı hastanelerdeyim doktora gidip geliyorum artık kükürtlü konur ve doğum evi yollarını ezberledim
pazar günü konur hastanesindeydim kan verdim 1 saat ayayla 4kez ziya bey şekerden şüphelendi ama ondanda yırttım bişey çıkmadı gün aşırı gidip fitil uygulucak ve büyük ihtimalle ben hiç istemiyorum ama hastaneye yatırıcam geçmiyor çünkü çok yıprandım yaaaa devamlı doktorla uğraşmaktan

sedacım allahım acil şifalar versin kurtul şu doktorlardan hastanelerden tez zamanda işallahh boşver canım yeterki geçsin de varsın hastanede yat baksana sürekli böyle rahatsızlanıyosun doktorun haklı bence yat da kurtul

karamukçum yatıcam ama kızıma hiç kıyamıyorum bütün düzenimiz alt üst oluyor ve artık babannede ve anneanede hiç kalmıyor özellikle gece bakımından çok zor yarın konur hastanesinde gündüzden randevum var eşim gececi bu hafta saat 1den sonrada hastaneye gidicem doğum evine ziya bey nöbetteymiş tahlil ve ilaçlıcak tekrardan

zor tabiki sedacım ama napıcaksın sonuçta şifa için mecbur kalırsan yatman lazım baksana böyle sürekli ilaçlar sürekli doktor yollarında git gel böylesi daha zor allahım acil şifalar versin tez zamanda da işallah gerek kalmaz yatmana hastane de duru hanım da annesinden ayrı kalmaz

:26:aaa kızlar nerdesiniz yaa:26: bi seda geliyo ceee diyo bi ben geliyom arada ceee diyorum başka uğrayan yokk heyy 2009 un en tatllı anneleri nereye kayboldunuz:44:

ben geldimmmmmçok özlemişim ellerine sağlık melekcim

çok karmaşık 2 hafta geçirdim artık buralardayım durun bi geçmişi okuyayım özledim ywwwww

canlarım ne mutlu ki rabbim bize bu güzel duyguyu tattırdı annler günümüz kutlu olsun allahım bizi evlatlarımızla imtihan etmesin çok seviyorum kızımı çooooooooook

ben geldim melek bana özelden attı giremedim o ara, sonrada baktım silinmiş msaj kutumdan seda verdi biraz önce..
geçmiş anneler gününüz kutlu olsunn...

kaderim hoşgeldin kızlar kimse yok ki buralarda k.k en sessiz kimsesiz topik burasıdır kimsenin uğradığı yok duruyla babası parka gittiler yemeği hazırladım bakayım dedim
:))

nasıl hareketlendirsek ki topiği aman valla ufaklıklar artık pc başına otutturmuyor ki hadi sen birazcık kurtardın seda onun içn öyle diyon yap ikiinciyi de göreyim seni girebiliyor musun çok zorlamaya başladı artık atatuğ beni yaramazlıkta sınır tanımıyoruz zamane çocukları bir başka oluyormuş diyorlardı da inanmıyordum şimdikiler ciidden alemler :)))ama benden de uslu bir çocukta çıkmazdı o ayrı

Son düzenleme:
nasılsınız hanımlar minik derinimiz geldi bldiğiniz üzere çok mutluyuz vallhi ikiside iyiler maşallah kızımız çok güzel allahım sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inş. miniğime kuzularımıza arkadaş geldi ayy içim içime sığmıyor dünden beri

selam kızlar evet çok şükür elifangelimiz bir melek getirdi dünyaya çok tatlı maşlalah allah analı babalı büğütsün sağlıklı uzun ömür versin inşallah

gözümüz aydın maşallahh
dün aradım hep yaşanuru açan olmadı sonra ziya beyi aradım pek tatlı kızımız oldu dedi oradan öğrendim derin bebeğin geldiğini
bende bu gece ziya beye gittim ilaçlama için konuştuk çok memnun kalmış ziya bey yaşanur sizden dedim çok hoşuna gitti bi kahkaha attı güzel geçti doğumu ikiside iyiler yarın taburcu edicem ikisinide dedi çok mutlu oldum

selam kızlarr hepinize günaydın
demek yaşanurun meleği dünyaya geldi
allahım analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip işallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…