2009 Bursa'nın En Tatlı Anneleri ve Bebekleri

günaydınn hanımlarrr
ahyatu cnm hayırlı olsun ilk dişiniz diğerlerinide kolayca çıkarırı inş. hiç üzülmeden nekadarlık oldu şimdi

sağolun kızlar ilk dişimiz ağrısız sancısızz sorunsuz çıktı inş diğerleride aynı olurECE bu ayın 23 .de 8 aylık olucak 9 dan gün alıcaz inşş.. doğan büyüyor derler ya nede doğru ne çabuk geçti 8 ayy.. tuğçede öyle gözümün önünde koskocamn bi genç kız olduu allahım herkeze nasip etsin evlat sevgisi

evet zaman çok çabuk geçiyo dün doğmuş gibi öykü ama maşallah 2 yaşına girecek yakında allah sağlıklı güzel ömür versin yavrularımıza

selam kızlarrr bende geldim bu top,k süper olmuş gerçekten güzel paylaşımlarımız olsun eskisi gibi bizde herşey aynı sadece duru mız mız inanılmaz sokak istiyor yağmur bile yağsa babası alıp bi gezdirip geliyo uykusuzluğu kötü yani geç yatıyor eskisi gibi ama gerçekten büyümesi çok güzel allahım herkeze tattırsın bizide evlatlarımızla imtihan etmesin

ben bugün çok heyecanlıyım kızımın yarın 23 nisan gösterisi varr.heyecanla bekliyoruz neler yapacaklarr hiç bişi söylemiyo süprizmişş herşeyy yarın izlicez bakalım kuzumuu çok heyecanlıyım allahım sizlerede bu mutluluğu yaşatsın inşş..

çok heycanlı ahyatuğ ne güzel maşallah allah bize de o günleri göstersin inşallah
resimlere bakarız artık bizde..
iyi eylenceler şimdiden

slm kızlar herkese iyi haftalar
bütün miniklerin geçmiş 23 nisan bayramı da kutlu olsun bu arada
ben de cumaretsi günü izin aldım bütüngünümü oğluşumla geçirmek için oğluma söylememiştim işe gitmeyeceğimi sabah uyandırıdm kahvaltıyı hazırlayıp çok şaşrdı beni görünce tam bir süpriz oldu onun için önce okula gittik birlikte törene orada 2 saat falan durudk gösterilere bakmak için ancak bizimki arkadaşalrını görünce bıraktı gösteriyi falan top oynamaya başaldılar bahçede sonra eve geldik üzerimizi değiştiridk tekrar dışarı önce sinemaya gittik ordan da yemeğe yemeğin arkasından da bir dondurma keyfi yaptık biraz dolaştık alışveriş falan yaptık sonra eve geldik ama benim piller bitti tabi o dururmu hemen arkadaşlrıyla oynamaya çıktı güzel birgün geçirdik oğluşumla

kimseler yok buradada çocuklar büyüyünce pc başına otulmuyor heralde şahsen biz öle gündüz hiç oturupta açmaya vaktim olmuyor duruştan hergün park maceramız var illa götürüyoruz ya babası ya ben o uyuduğu zamanda yapamadığım işlerimi ütü yer silme filan yapıp yatıyorum gündüz hiç uyutmamaya çalışıyorum genelde uyumuyor
yarın hava nasıl olucak bilmiyorum ama pazara gitmek istiyorum duruşla :))

günaydın kızlarr
bursada yine kapalı bi hava yaz gelmeyecek heralde bu sene :26:

selam kızlar ben hep buralardayımda kimseden çıt çıkmıyor kızlar çok berbatım yine nerden geldi bu hastalık başıma ama delirecek gibi bi kaşıntım var doktora gittim bu gece iltihap azcıkmış evet çok abartılacak kadar yok ama kaşıntım berbat kendide dedi zaten aşağısı berbat haşat olmuş idrar tahlili yaptırdı ve muayne edip ultrasondan baktı 10da bitti işim az önce yine aradım ziya beyi sen hala ayaktamısın diyor ilaçlarımı bulamadım çok kötüyüm ne yapmam lazım dedi kremler vardı onları sür bu gece dedi
dahiliyeye gitmem gerekiyormuş durup durup çıkması bende bunu uyandırıyor dedi bi şekerini ölçtür yükleme yaptır dedi inşalalh bir an önce iyi olurum kızlar offf bana havuz deniz herşey yasak bu sene rüyamda görürüm heralde

günaydın kızlar
melekcim hoşgeldsin canım
sedacım çok geçmiş olsun hayatım çok berbat oluyo o kaşıntı ben de hamileyken çok çekmiştim kaşıntıdan sürekli akıntı oluyodu o nedenle de kaşıntı yapıyodu sürekli krem kullanıyodum allahım acil şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…