• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar arkadaşlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam inşallah ama hem sonuçtan korkuyorum hemde ilaçlar beni korkutuyor çok pahalı ve bende çok çaresizim ilaç konusunda tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı? Benim durumum biraz karışık ve acil çözüme ihtiyacım var. Eğer yardım edebilecek arkadaşlar varsa bu kanuda lütfen irtibata geçelim.şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam inşallah ama hem sonuçtan korkuyorum hemde ilaçlar beni korkutuyor çok pahalı ve bende çok çaresizim ilaç konusunda tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı? Benim durumum biraz karışık ve acil çözüme ihtiyacım var. Eğer yardım edebilecek arkadaşlar varsa bu kanuda lütfen irtibata geçelim.şimdiden teşekkür ederim.

canım sen hangi şehirdesin. seninle aynı yerde olan arkadaşlar varsa daha kolay olur işin. allah bi kapı açar üzülme hiç.. kısmette varsa o bebiş bi şekilde gelir içini ferah tut nolur..

Idilengin çok teşekkürler desteğin için ben istanbuldayım ama bu ilaçları yüzdesiyle verecek birini bulmak zor nerde nasıl arayacağımı bilemiyorum. Inşallah bulurum.

Idilengin çok teşekkürler desteğin için ben istanbuldayım ama bu ilaçları yüzdesiyle verecek birini bulmak zor nerde nasıl arayacağımı bilemiyorum. Inşallah bulurum.

istanbulda olanlar sana mutlaka destek olurlar eğer yapacak bişe varsa yaparlar. hakkımızda hayırlısı canım.

merhabalar. eşim varikosel ameliyatı oldu. doktor en az 3 ay beklemeniz lazım dedi. ben de gebelik için herhangi bir sorun yok ama bir buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor. şubat ayında aşılama yaptırmayı düşüyorum. hala kafam karışık. doktorun dediği gibi bekleyip beklememe konusunda. bana yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar. eşim varikosel ameliyatı oldu. doktor en az 3 ay beklemeniz lazım dedi. ben de gebelik için herhangi bir sorun yok ama bir buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor. şubat ayında aşılama yaptırmayı düşüyorum. hala kafam karışık. doktorun dediği gibi bekleyip beklememe konusunda. bana yardımcı olursanız sevinirim

canım moralini bozmak istemem ama bana da aynısını dedi doktorum kaç üç aydır bekliyorum bi bilsen 2 sene oldu daha tık yok 2 aşılama yaptırdık biri daha yeni oldu ama eşimin değerleri berabt. yine de dediğim gibi moralini bozma işe yarayanlar da var, ama bir spermin doğup yetişmesi 72 gün sürüyo. o yüzden en az 3 ay geçmesi gerekiyo. hakkında hayırlısı canım inşallah iyi olur senin için..:Saruboceq:

ARKADAŞIM UMARIM AMELİYAT EŞİNE İYİ GELİR VE HEPİMİZ YAVRULARIMIZA KAVUŞURUZ EN KISA ZMANDA. BİLİYORUM BEKLEMEK ÇOK ZOR AMA AM ELİYAT SONRASI SPERM KALİTESİ VE SAYISININ DÜZELMESİ İÇİN BENCE 3 AY BEKLEMEK MANTIKLI O KADAR BEKLEMİŞSİN CANIM BENCE BEKLE DERİM AMA SEN BİLİRSİN.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.:Saruboceq:

paluri haber çıkmadoı canım ya seni merak ediyorum ne yaptın?

CANIM SONUCUM NEGATİF ÇIKTI ZATEN BETA HCG İÇİN KAN VERDİM EVEGELDİM ADET OLMUŞTUM MORALİM ÇOK BOZUK BU İŞLERDEN BİRAZ UZAK DURUCAM YIPRANDIM TEDAVİYRE ARA VERİCEM DR ARTIK TÜP BEBEK YAPARIZ DEDİ CANIM 2 GÜNDÜR MORALİM SIFIR ANLICAN CANIM İNŞALLAH ALLAH SENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR SENİN HAYIRLI HABERİNİ ALIRIM CANIM:a015::a015::a015::a015:

Canım mrb benim eşimde oldu varikosel ameliyatı ve sonuç çok harika oldu ama bende adet düzensizligi var bu ay aşılama yapdırmayı düşünüyorz seni çok iyi anlayabiliyorm ama üzülme amaliyat sonrası çok iyi sonuç alınıyor

CANIM SONUCUM NEGATİF ÇIKTI ZATEN BETA HCG İÇİN KAN VERDİM EVEGELDİM ADET OLMUŞTUM MORALİM ÇOK BOZUK BU İŞLERDEN BİRAZ UZAK DURUCAM YIPRANDIM TEDAVİYRE ARA VERİCEM DR ARTIK TÜP BEBEK YAPARIZ DEDİ CANIM 2 GÜNDÜR MORALİM SIFIR ANLICAN CANIM İNŞALLAH ALLAH SENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR SENİN HAYIRLI HABERİNİ ALIRIM CANIM:a015::a015::a015::a015:

hayırlıs olsun canım yaa. napalım her ay kırmızı görüyoruz ama bi gün gelicek o zaman bebiş göreceğiz.. üzülmemek elde değil biliyorum ama inan buna. ben de aynı fikirdeyim seninşle eğer bu ay da olmazsa yaza kadar ara vericez. yaza tüp deneyeceğiz. senin sorunun neydi?

hayırlıs olsun canım yaa. napalım her ay kırmızı görüyoruz ama bi gün gelicek o zaman bebiş göreceğiz.. üzülmemek elde değil biliyorum ama inan buna. ben de aynı fikirdeyim seninşle eğer bu ay da olmazsa yaza kadar ara vericez. yaza tüp deneyeceğiz. senin sorunun neydi?

benim sorunum pko canım hziran gibi denemeyi düşünüyorum tüp bebeği allahım isteyen herkeze bebiş versin mübarek cuma günü sanave diyer aşılama yaptıran arkadaşlar için dua ediyorum:Saruboceq: canım nedense busefer çok yıprandım belki pisikolojik destek almayı düşünüyorum :a015::a015:kendine iyibak byyyy

benim sorunum pko canım hziran gibi denemeyi düşünüyorum tüp bebeği allahım isteyen herkeze bebiş versin mübarek cuma günü sanave diyer aşılama yaptıran arkadaşlar için dua ediyorum:Saruboceq: canım nedense busefer çok yıprandım belki pisikolojik destek almayı düşünüyorum :a015::a015:kendine iyibak byyyy

evet canım ben de aynısını düşünüyorum yaza kadar dinlenicem psikolojik olarak yaza da kısmet olursa tüp bebek.. hakkımızda hayırlısı ama korkuyorum da ya tüp bebek de olmazsa o zaman çare kalmayacak diye.. yine de dediğim gibi hayırlısı :)

idilengin bugün senin test günün değilmi haberinibekliyorum inşallah pozitif çıkar allahım

arkadaşlar merhaba
yaklasık 1 senedir aslında sizi takip ediyorum ama aranıza tam katılmam bugun oldu. sızlerı takıp ederken kendım kadar sızler ıcın de dualar ettım cunku yasadıklarımı yasıyorsunuz. 1,5 senelık evlıyım esim de de ben de de bır problem yokmus doktorumun dedıgıne gore olmaması ıcın bır neden yok gorunuyor ben de 5 subatta asılama yaptırdım. tutması ıcın salavatı tefrıcıye cekmeye basladım artık. su anda bebegıme o kadar ıhtıyacım var kı anlatamam. Allah bana ve buradakı tum arkadaslara hz. Hatice gibi Hz. meryem gibi Hz. Amine gibi anne olmayı tattırsın inşallah

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni ktıldım umarım bundan sonra sık sık görüşürüz.benimde ilk aşılamam ocakta oldu ve bugün hüsranla bitti adet oldum bugün.moralim çok bozuldu çok ümitlenmiştim.ama umudumu yitirmeyecegim rabbim hepimize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.pazartesi dr gidicem bakalım ne diyecek.

mrb kızlart bende yarın asılama ıcın ılk tedavı randevuma gıdecem ve bunu bı kez denıcek olanlardanım yanı eger olmazsa yaza tup bebek denıcem umarım hepımız bebıslerımıze kavusuruz

Merhaba aranızda Tayfun Özçakır Manisada tedavi yapıyormuş.Hakkında iyi kötü bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

Ben de 20 Temmuz'da aşılama yaptırdım.Sonuç bekliyorum.Doktorum günlük yaşantıma devam etmemi istedi.Yapıldığı gün dışında yatmadım.Herkes inşallah en kısa sürede annelik duygusunu yaşar.:nazar:

Back
X