Arkadaşlar benim yarın test günüm
paluri haber çıkmadoı canım ya seni merak ediyorum ne yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim yarın test günüm
Merhabalar arkadaşlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam inşallah ama hem sonuçtan korkuyorum hemde ilaçlar beni korkutuyor çok pahalı ve bende çok çaresizim ilaç konusunda tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı? Benim durumum biraz karışık ve acil çözüme ihtiyacım var. Eğer yardım edebilecek arkadaşlar varsa bu kanuda lütfen irtibata geçelim.şimdiden teşekkür ederim.
Idilengin çok teşekkürler desteğin için ben istanbuldayım ama bu ilaçları yüzdesiyle verecek birini bulmak zor nerde nasıl arayacağımı bilemiyorum. Inşallah bulurum.
merhabalar. eşim varikosel ameliyatı oldu. doktor en az 3 ay beklemeniz lazım dedi. ben de gebelik için herhangi bir sorun yok ama bir buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor. şubat ayında aşılama yaptırmayı düşüyorum. hala kafam karışık. doktorun dediği gibi bekleyip beklememe konusunda. bana yardımcı olursanız sevinirim
ARKADAŞIM UMARIM AMELİYAT EŞİNE İYİ GELİR VE HEPİMİZ YAVRULARIMIZA KAVUŞURUZ EN KISA ZMANDA. BİLİYORUM BEKLEMEK ÇOK ZOR AMA AM ELİYAT SONRASI SPERM KALİTESİ VE SAYISININ DÜZELMESİ İÇİN BENCE 3 AY BEKLEMEK MANTIKLI O KADAR BEKLEMİŞSİN CANIM BENCE BEKLE DERİM AMA SEN BİLİRSİN.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.:Saruboceq:merhabalar. eşim varikosel ameliyatı oldu. doktor en az 3 ay beklemeniz lazım dedi. ben de gebelik için herhangi bir sorun yok ama bir buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor. şubat ayında aşılama yaptırmayı düşüyorum. hala kafam karışık. doktorun dediği gibi bekleyip beklememe konusunda. bana yardımcı olursanız sevinirim
paluri haber çıkmadoı canım ya seni merak ediyorum ne yaptın?
CANIM SONUCUM NEGATİF ÇIKTI ZATEN BETA HCG İÇİN KAN VERDİM EVEGELDİM ADET OLMUŞTUM MORALİM ÇOK BOZUK BU İŞLERDEN BİRAZ UZAK DURUCAM YIPRANDIM TEDAVİYRE ARA VERİCEM DR ARTIK TÜP BEBEK YAPARIZ DEDİ CANIM 2 GÜNDÜR MORALİM SIFIR ANLICAN CANIM İNŞALLAH ALLAH SENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR SENİN HAYIRLI HABERİNİ ALIRIM CANIM:a015::a015::a015::a015:
hayırlıs olsun canım yaa. napalım her ay kırmızı görüyoruz ama bi gün gelicek o zaman bebiş göreceğiz.. üzülmemek elde değil biliyorum ama inan buna. ben de aynı fikirdeyim seninşle eğer bu ay da olmazsa yaza kadar ara vericez. yaza tüp deneyeceğiz. senin sorunun neydi?
benim sorunum pko canım hziran gibi denemeyi düşünüyorum tüp bebeği allahım isteyen herkeze bebiş versin mübarek cuma günü sanave diyer aşılama yaptıran arkadaşlar için dua ediyorum:Saruboceq: canım nedense busefer çok yıprandım belki pisikolojik destek almayı düşünüyorum :a015::a015:kendine iyibak byyyy