2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Ben izmirde oturuyorum canım yanı turkıyenın en sıcak yerlerınden bırınde
güneyde:))dikkat et vallaha hamıleyken hastalık çok kötü
bugun yıne doktordaydık artık ıkı gunde bır nst çekılıyo bugun yıne bıraz
yuksek çıktı ama bebışım çok hareketlıydı yuksek çıkması bırazda ondan
cuma gunu yıne gıtcem allahım hayırlısıyla normale doner ınşallah ultrasonda yıne
baktı doktor kordon gozukmuyo boynunda hala çok şukur bızden boyle bugun çok
hareketlı kızçemde maşallah çok şükür

günaydın cnm çok sevindim senin ve bebeğin için doğuma ne kadar kaldı tatlım

allah kolay doğum nasip etsin cnm benim normal doğum olacak değil mi belli mi

normalmı sezeryanmı şu an bıraz muallakta kalp atışları çok hızlı benım bebışın
bunada taşıkardi diyolar şımdı ıkı gunde bı doktordayım kontrolde boyle devam ederse
38 e kadar bekleyıp sezeryanla alıcak şımdı 36+4 gunluk bu yuksek gıtme durumu allah korusn
anınden bırden duşebılırmış o da buyuk bı tehlıke o zaman anında mudahale edıp yıne sezeryanla
alıcak ama ınşallah bu taşıkardi durumu geçıp normale donersek normal doğum olcak hayırlıs olur ınşallah
sen nasılsın neler yapıyosun canım

zehracım ilk okuyunca çok üzüldüm ama şu an iyi olmasına sevindim canım allah kurtarsın sağlıcakla inşallah

SELAM ARKADAŞLAR BU ARA PEK BAKAMIYORUM TEMİZLİĞE KALKIŞTIM PERDELERLE CAMLARA GİRİŞTİM BELİM KOPTU PERDE ÜTÜLEMEKTEN .ŞİMDİ OTURABİLDİM ÇOK BELİM AĞRIYO ÖLÜYORUUUUMMMM

SİZLER NAPIYOSUNUZ BİRAZ OKUDUM DERYACIM İYİ ETMİŞSİN DOKTORUNUZU DEĞİŞTİRMEKLE O NE ÖYLE YA SURATSIZ KADIN HESAP SORUYO SANKİ KAYNANA MÜBAREK CADALOZ
MELİKECİK SENİN MİNNOŞ NAPIYO BAKAYIM
BAHAR SEN NERELERDESİN CANIM
İSMİNİ SAYAMADIĞIM ARKADAŞLAR SİZDEN NABERLER HEPİNİZİ ÖPTÜM

çok sevindim tatlım benim hayırlı dogumlar şimdiden hadi inşş kolaycık olur dogum hikayeni bekliyorum kuzum bize anlat olurmu canımsınn

baby03 nerde bileniz var mı kızlar

canım seymamız iyi cok şükür sende iyisin inşş

iyiyim canım cok tesekkür ederimm sen napıyon bebiş nasılll kuzumm

iyiakşamlar güzel arkadaşlarım nasılsınız?kusuruma bakmayın nete giremedim bayadır nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşllh.Beni merak eden arkadaşlar teşk ederim hepinize.kızlar maşllh dogum hazırlıklarınız başladı negüzel Allahım kurtarsın saglıklı hayırlı dogumlar olsun inşllhAllah tüm isteyen herkeze nasip etsinBenimde biraz işlerim vardı nete girmeye fırsatım olmadı pek inşllh sık görüşürüz bundan sonra.:13:

hoşgeldinn tatlım benimm

anlatmammı tabıkı anlatırım canım ınşallah bı hayırlısıyla doğuruyumda
hayal bıel edemıyorum nasıl olcak dıye allah ım sağlıkla gelsın bebışım ınşallah
aminn

Zehracım nasılsın canım bebişin için üzüldüm canım çok geçmiş olsun sonra bir sorun çıkmamasınada sevindim.Allah şifalar versin saglıklı kucagına almayı nasip etsin canımm

hoşgeldın baharcım merak ettık senı canım ıyı olmana sevındım
sağolasın canım bı sorun olmamasına bende çok sevındım şımdı hep
ıstırahat edıyorum

bugun yıne doktora gıttık çok şukur tamamen normal döndü
bebışımın kalp atışları nst de normal çıktı allah ım herkesın
çocuğuna sağlık versın aminnn.doktor yıne ıstırahat dedı ıstırahat ede
ede bı hal oldumbebışım 3kılo 57 gram olmuş kocaman oldu kızım
salı gunu yıne çaırdı doktorum tedbiri elden bırakmayalım dedi
öyle işte canlar sızde ıyısınızdır ınşallah

hoşbulduk canım benimm nasılsın melikecim saglıgın nasıl bebeginde iyidir inşAllah

iyiyiz canım cok şükür bugün erkenciyiz babamız görevden geldi kahvaltı hazırladım o uyumaya gitti bizde oglumal biraz nete takılalım dedikk sen napıyon nasılsın bidenem benimm

inşş tatlım benim inşşş rabbim yar ve yardımcın olsun simdiden

hamile olan arkadaslar hasta bezi aldınızmı boyutu ne yada alamayı düşünüyomusunuz dogumda lazım oluyomus nasılsa belden bantlı migrosta indirimde bende alıcam bilgi verirmisiniz biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…