- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.561
slm kızlar bende 2009 geliniyim
tüm 2009 gelinleri nasıllar özellikle haziran gelinleri:))
iyi akşamlar canlar
hepiniz iyisinizdir umarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
greencim sende hoşgeldin nerelerdesin canım
bende oğluşumla uğraşıyorum her zamanki gibiek gıdalara iyice geçtik kızlar yeni tatlara alıştırmaya çalışıyorum atom karıncamı
yavrum büyüdükçe dillenmeye başladı teyzeleribebekçe bişeyler söylüyor bazen benimle kavga ediyor
oğluşumla öpüyoruz hepinizi
çok gecmiş olsun kuzu sanada valla öldüm ben düşün bu küçük bi operasyondu bide igneler yaptı orayı deldi actı apseyi boşaltıı ve dikicekmiş yarın sanırım tırsıyom simdiden :18:evet anne olunca ınsan anneliğin ne olduğunu daha ıyı anlıyo gerçekten teşekkurler canım :)
geçmış olsun cNIM doktora gıtmende fayda var bışey çıkmaz ınşallah ama sen yınede gıt tabi
ayy melıkee aynı sorun şımdı bende var bacağımın arkasında kocaman
olmuş bı şışlık vardı ne oldugunu bılemedım şımdı ıltıhaplandı ve kızardı ne
yapıcamı bılmıyorum doktora korkuyorum gıtsemmı sana ne yaptılar bana
bıraz bılgı versene canım
çok tesekkürler bitanem benimmmmgeçmiş olsun canım benim umarım tekrarlamaz.Allah şifa versin canım.ben sezdim dedim bir tuhaflık var dedim hiç gelmediğinde.geçmiş olsun canım arkadaşım tekrar
günaydın cnm benim büyük geçmiş olsun cnm
çok tesekkürler bitanem benimmmgünaydın kızlar nerdesiniz kimse gelmiyor artık
baby03
melike
derya67
zehra1025
alevesen
adını unuttuğum varsa kusura bakmayın
hoşgeldin canımmmmslm kızlar bende 2009 geliniyim
tüm 2009 gelinleri nasıllar özellikle haziran gelinleri:))
iyiyiz bizde cok şükür tatlım sende iyisin inşşşşselam arkadaşlar bayadır pek baklamıyorum işten güçten malum şiştim bi işi 2 saatte ancak yapıyorum sonrada yattığım yerden kalkamıyorum .biraz geçmişe göz attım
kızzzz zehrraaaaaadoğurmuşsun ah canıııım allah analı babalı büyütsün çok sevindim kurtulduğuna nasılsın şimdi bebişin napıyo doğum nasıldı ayy çok merak ediyorum anlatırmısın
bahar gülcan derya melike sizler neler yapıyosunuz inşallah keyfiniz yerindedir
hepinizi öptümmm:79:
sorma kuzum o bende de oldu bu sıkıntıdannhiştttttttttttt:94:
kıslarcım naporsunuzz
ay ben bu ara bunalımdayım cnm nete bile girmek istemiyoo:44:
zaman geçmiyoo
zaman geçsinde kısım gelsin artıkk yeterin gari:80:
çok soal bitanme benim darısıda sana olsun inşş sizede ugur getirsin bu güzel topigimizzzDoğum yapanların bebeklerine uzun ömür
yapacaklara kolay doğum
henüz ben gibi hamile olmayanlara istedikleri zamanda bebek nasip etsin
nerdesiniz kızlar yaa :44:
dün akşam eşimle canlı yayın bir program izlerken deprem olduhaberiniz vardır tüm kanallar son dakika haberi verdi. hissedenleriniz vardır.
bizde bekledik burayada gelir diye ama sallanmadık çok şükür. valla aklım çıktı gözümü lambadan alamadım. Allah korusun...
oğluşuma günlerdir ilk anne baba dedirtmeye çalışırken bizimki tuttu dede dedi
öyle tatlı ki
Rabbime şükürler olsun bu günleride gösterdiği için...
evet arkadaşlar depremi fena hissettim bir de ben 17 ağustos depreminde gölcükteydim dolapların altından çıkartmışlardı beni çok etkilenmiştim.askeri lojmanlardı sağlammış 3 er katlı idi zaten yıkılmadı ama yatak odasındaki koca ağır gardolap üstüme gelmişti halam altından beni zor çıkarmıştı.yalnızdık eniştem de nöbtteydi o gece.o yüzden çok etkileniyorum beno yıkılan binalar insan çığlıkları enkaz geliyor gözümün önüne hep.dün sallanmaya başladı eşim uyuyordu ben yeni uykuya dalmıştım bağırarak uyandırdım onu sonra dolabmız sürgülü kapı nasıl vuruyor tak tak diye onu duyunca daha çok ürktüm sonra kendime geldim yavaş yavaş.Allah ım o felaketi kimseye yaşatmasın.Allah hepimizi korusun canlarım
ahh canım benimm çok gecmiş olsun bende adana depremini yasamıstım öle ama çokşükür bişi olmamıştı bize hemde küçüktüm kızkardeşimle parktaydık ve yanımızda koca bi bina vardı nasıl üstüme üstüme geliyo gibi olmustu yaaa offff çok kötü bişiiii
evet arkadaşlar depremi fena hissettim bir de ben 17 ağustos depreminde gölcükteydim dolapların altından çıkartmışlardı beni çok etkilenmiştim.askeri lojmanlardı sağlammış 3 er katlı idi zaten yıkılmadı ama yatak odasındaki koca ağır gardolap üstüme gelmişti halam altından beni zor çıkarmıştı.yalnızdık eniştem de nöbtteydi o gece.o yüzden çok etkileniyorum beno yıkılan binalar insan çığlıkları enkaz geliyor gözümün önüne hep.dün sallanmaya başladı eşim uyuyordu ben yeni uykuya dalmıştım bağırarak uyandırdım onu sonra dolabmız sürgülü kapı nasıl vuruyor tak tak diye onu duyunca daha çok ürktüm sonra kendime geldim yavaş yavaş.Allah ım o felaketi kimseye yaşatmasın.Allah hepimizi korusun canlarım
günaydın diyicem ama öğlen olmuş yahu:)
nasılsınız kızlarcım
zehraa bebişe daldı bu aralar uğramıyor sheker gibi
allah yardımcısı olsunn
onunda bizimdee
bende artık tın mın yürüyorum zorlanmaya başladım
sanırım doğumdan sonra kuş olur uçarım
tünaydın canım :)) benim canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor sizlere bakıyorum hep yakalayayım diye.çalışmak istemiyor canım eve gidim böyle odaya kapanayım yatayım istiyorum.:26:
bu arada canım maşallah bayağı sona yaklaştın canım hayırlısı olsun takvimine baktım da maşallah Allah yardımcın olsun canm
amin cnm sağolasın
seninde allah yardımcın olsun
bazwen insanın canı odaya kapanıp kimseyle konuşmak istemiyo haklısın
geliyorlar bi nevii
ama pozitif olmaya bakk dünyaa 3 günlükk
tadını çıkarr
gelmesinlerrrr
gelenleride koooov kış kışşşş:80:
bak yaz geldi ne güsell
karnın dümdüzz
dilediğin kıyafeti giy
deniz havuz mmmmmm
evet canım aynen geliyorlar bugün fena geldiler.ah canım ya yaz geldi ben işteyim hiç istemiyorum çalışmak artık ah diyorum bir evimiz olsaydı burda durur muydum ena zından kendime gelince çalışırdım o da keyfi olurdu.deniz havuza geçen yaz ayağımı sokmak kısmet olmadı bakalım bu yaz ne yapıccaz.ondan da bunalıyorum zaten.balayına gittik en son o kadar.
karnım düz ama dolu olsaydı sizin gibi heyecanım olurdu onun tadı bambaşkadır emiim
selamlarrrr
artık gelen giden olmuyor bende girip çıkıyorum. ufak ufak temizliklere başladım kızlar ama çocukla zor oluyor. kadın tutmayı düşünüyorum yoksa bana kalsa yaz temizliği ancak kışın biteröldüm bittim bugün zaten
selam kızlar ben annemle ıstanbula geldım kızım 20 gunlukken
atladık uçağa geldık ıstanbula annem duramıycaktı fazla bende
onla geldım sızede yazamadım kızımda bende ıyıyız kızım çok tatlı oldu
bu hafta sonu mevlut yapıcaz burda yarın gıdıp emınonunden bebek
şekerı alıcam ınşallah bıde mevlut elbısesı benden bu kadar kızlar
hepınızı opuyorum
selam kızlar ben annemle ıstanbula geldım kızım 20 gunlukken
atladık uçağa geldık ıstanbula annem duramıycaktı fazla bende
onla geldım sızede yazamadım kızımda bende ıyıyız kızım çok tatlı oldu
bu hafta sonu mevlut yapıcaz burda yarın gıdıp emınonunden bebek
şekerı alıcam ınşallah bıde mevlut elbısesı benden bu kadar kızlar
hepınızı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?