- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.781
rica ederim tatlım aminn inşşş
aminn tatlım benimm maşallahhh kuzuma kısssss saol bidenemmm
sende yetiştin bacım bizee rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşş hepicimizeeee
bende şimdi kuyruk sokumumdan ikinci defa ufak ameliyat oldum çok kötü bişimiş hamilelikte saglık problemleri yasamak deli etti beni
o yüzden kuzumu erken aldırcaz eşimnle ve dr ortak kararımız
şimdilik 1 temmuz bakalım hayırlısıyla kuzusum gelir kucagımıza canım sende dua et bize emi spinal yöntemle olucak ya o yüzden hem heyecanlı hemde korkum var nede olsa ilk dogum :18:
korkma canım inşallah sağ sağlim alacaksın kucagına dualarım seninleeeee
deryacım hayırlı olsun patlatmışınız dişi.
baby03 canımmmmmmmmmm yazdığını okudum var ya ben heyecan yaptım .hadi hayırlısı bakalım yeğenler geliyor ablam da 37.haftada doğum yaptı canım 2.830 gr doğmuştu kızı sonra çok güzel toparlıyorlar kendilerini hem daha ne zamna geleceği belli olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar.
benim kötüyüm biraz c.tesi kbb doktoruna gittim yine boğazımda yaralar çıkmış hep çok aşağıda yutarken çıldırıyorum ağrıdan.onun dışında göğslerim çok ağrıyor.dün hastalandım 10 gün sayıcam genel cerraha gidicem ama çok korkuyorum.sol göğsümde özellikle ağrı çok yoğun.adet olunca geçerdi geçmedi bu kez kötü şeyler seziyorum ve çok korkuyorum kızlar etrafında böyle bir ağrı çeken var mı duyduğunuz bildiğiniz çok üzülüyorum ve çok korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor.
çok soal canlarımmm benimmmmmmmm
evet kızlarrrr saglık problemlerim ortaya cıkmaya basladı su son 2 ayda kötü günler gecirmeye basladım hele bugün geceler sabah olmadı desem yeridir
sabah tekrar gittim yine dr bey iltihabı felan cıkardı igneler serumlar oyyyy
o yüzden bebişimi dr bey izne cıkmadan 1.temmuz da aldırmayı düşünüoz eşimde çok yoruldu hem zaten bi hafta önden gidiyomus kuzucum inşş saglıcakla gelir teyzeleri
deryacım hayırlı olsun patlatmışınız dişi.
baby03 canımmmmmmmmmm yazdığını okudum var ya ben heyecan yaptım .hadi hayırlısı bakalım yeğenler geliyor ablam da 37.haftada doğum yaptı canım 2.830 gr doğmuştu kızı sonra çok güzel toparlıyorlar kendilerini hem daha ne zamna geleceği belli olmaz yeter ki sağlıklı olsunlar.
benim kötüyüm biraz c.tesi kbb doktoruna gittim yine boğazımda yaralar çıkmış hep çok aşağıda yutarken çıldırıyorum ağrıdan.onun dışında göğslerim çok ağrıyor.dün hastalandım 10 gün sayıcam genel cerraha gidicem ama çok korkuyorum.sol göğsümde özellikle ağrı çok yoğun.adet olunca geçerdi geçmedi bu kez kötü şeyler seziyorum ve çok korkuyorum kızlar etrafında böyle bir ağrı çeken var mı duyduğunuz bildiğiniz çok üzülüyorum ve çok korkuyorumm geceleri uykularım kaçıyor.
çok uyanıksın zehracım yavD:
iyi fikir ama bende bitirmiyim dur eksiklerimii ehehehe
haydii hayırlı haberlerini bekkiossssss cnm bnm :)))))
hşg... deryacım ayy sen bu oğluşunun yaramaslıklarını anlattıkça içim bi hoş oluyoo
insanın doğurası geliyo hemen allah bilir bizimki ne kadan cadı olcakk
doktoraaa gittim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
doktor 37. haftanı doldurdun bebiş heran gelebilir didi
şoklandım geldimmmm
kızımcım 2.700 grm olmuş
biras ufak tefek olucak sanırım ama olsun önemli olan sağlığıı
burnukunu gördüm kısımınn
aynı babasıı
yaaa eve geldim sızıntı farkettim çamaşırımda tırstımm
son hazırlıklara hız vermem gerekkk
heran herşeyy olabilirr
hayırlı zamanda gel kızımmmmmmmm
babay03 ve derya canalrım teşekkür ederim.
boğazımdaki aftlar canımı çok yakıyor ve ben nedense bu ara internette bakıp kendime kötü teşhisler koyuyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.göğsüm için doktor arıyorum meme vakfı varmış meva diye geçiyor ordan randevu aldım ama araştırıyorum hala konu açayım diyorm doktor tavsiyesi için ama nereye açıcam bulamadım meme ile ilgili.kafam soru işaretleriyle dolu kızlar ya
babay03 canım yaa doğum yaklaşıyor halsizlik ondan olabilir hava da sıcak.
kuzuma arkadaş geliyor
sağlıkla al kucağına inşallah canım
birşey kalmamış heyecan doruktadır :18:
sağol canım
sanada geçmiş olsun
takma kafana bu kadar kesin birşey yokki ortada belkide yorgunluktan falandır canım.
bende fena grip oldum :2:
umarım kuzuma geçmez :26:
patır patır peşpeşe doğurursunuz artık canım
babay03 ve derya canalrım teşekkür ederim.
boğazımdaki aftlar canımı çok yakıyor ve ben nedense bu ara internette bakıp kendime kötü teşhisler koyuyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.göğsüm için doktor arıyorum meme vakfı varmış meva diye geçiyor ordan randevu aldım ama araştırıyorum hala konu açayım diyorm doktor tavsiyesi için ama nereye açıcam bulamadım meme ile ilgili.kafam soru işaretleriyle dolu kızlar ya
babay03 canım yaa doğum yaklaşıyor halsizlik ondan olabilir hava da sıcak.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğluşumla ben iyiyiz şafak sayıyoruz geçen kontrolum vardı 2 buçuk kilo olmuş danacık doktor böyle giderse 3 buçuğu geçebilir dedi çok şükür iyi sağlıklıda ben nasıl çıkarıcam tombik kurbağamı o kadar iri olursa bilemiyorum artık belki sezeryan isterim yavruşum iyi olsunda hiç farketmez benim için normal yada sezeryan biraz fazla yatarım doğumdan sonra napalım
deryacım oğlun nasıl dişler patladımı rahatlayabildimi biraz
zehracım prensesin napıyo
melikecim sen benden öndesin az kaldı heycan durumları nasıl ben korkuyodum ama artık korkunun yerini merak ve sevinç almaya başladı allah ağzımızın tadını bozmadan kurtarsın inşallah canım ikimizide .çıksalarda mıncıklasak şunları artıkbu arada yalancı sancı dediklerinide anlamaya başladım adet sancısı gibi 1 2 dk sürüyo bu esnada da karnım semsert oluyo eğer bu seviyede sancı olursa dayanırım ama daha şiddetli olursa bilemiyorum bide şu var epidural hangi seviyedeyken yapılıcak dayanabilirmiyim acaba
kuzuma arkadaş geliyor
sağlıkla al kucağına inşallah canım
birşey kalmamış heyecan doruktadır :18:
sağol canım
sanada geçmiş olsun
takma kafana bu kadar kesin birşey yokki ortada belkide yorgunluktan falandır canım.
bende fena grip oldum :2:
umarım kuzuma geçmez :26:
patır patır peşpeşe doğurursunuz artık canım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğluşumla ben iyiyiz şafak sayıyoruz geçen kontrolum vardı 2 buçuk kilo olmuş danacık doktor böyle giderse 3 buçuğu geçebilir dedi çok şükür iyi sağlıklıda ben nasıl çıkarıcam tombik kurbağamı o kadar iri olursa bilemiyorum artık belki sezeryan isterim yavruşum iyi olsunda hiç farketmez benim için normal yada sezeryan biraz fazla yatarım doğumdan sonra napalım
melikecim sen benden öndesin az kaldı heycan durumları nasıl ben korkuyodum ama artık korkunun yerini merak ve sevinç almaya başladı allah ağzımızın tadını bozmadan kurtarsın inşallah canım ikimizide .çıksalarda mıncıklasak şunları artıkbu arada yalancı sancı dediklerinide anlamaya başladım adet sancısı gibi 1 2 dk sürüyo bu esnada da karnım semsert oluyo eğer bu seviyede sancı olursa dayanırım ama daha şiddetli olursa bilemiyorum bide şu var epidural hangi seviyedeyken yapılıcak dayanabilirmiyim acaba
prensesin odası süper olmuş gule gule sağlıcakla buyut bebegını inş cnm.
evet zehroşum az kaldıı canımm sende mi spinal sezeryanla dogum yapmıştınn bende sanırım öle olucam da heyecan dorukta hehh bide tırsıyorumm :18:
saol bitanem benimmmm
inşş saglıcakla gelir kuzularımız canım ne diyim inanki bende heyecanım felan üzerimde naısl olcak diye düşünmeden edemiyom dün bi ögretmen arkadasım dogum yaptı hemde siirtte spinal oldu öle gzel seler yazmışki anlatamamm aslında bi anda tüm korkumu attım hiç agrı sızımda yok diyo çok sevindim o öle yazınca inşş darısıda bize olsun tatlım
ellerine saglıkkk seymoşumm harika olmuss valla güle güle kullanın kuzucunlaaaa
Çok güzel olmuş canım Allah sağlıkla doğmasını odasında mışıl mışıl uyumasını,büyümesini nasip etsin inşallah.
evet zehroşum az kaldıı canımm sende mi spinal sezeryanla dogum yapmıştınn bende sanırım öle olucam da heyecan dorukta hehh bide tırsıyorumm :18:
saol bitanem benimmmm
inşş saglıcakla gelir kuzularımız canım ne diyim inanki bende heyecanım felan üzerimde naısl olcak diye düşünmeden edemiyom dün bi ögretmen arkadasım dogum yaptı hemde siirtte spinal oldu öle gzel seler yazmışki anlatamamm aslında bi anda tüm korkumu attım hiç agrı sızımda yok diyo çok sevindim o öle yazınca inşş darısıda bize olsun tatlım
ellerine saglıkkk seymoşumm harika olmuss valla güle güle kullanın kuzucunlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?