2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hmm adanalıyım ama o sölediklerinden nefret etyom ben aşer dicem ama imkanın warmı yapacak ya da bulup yiyebilcek

dun harika birsey ogretti bu site bana
HAYATI YASAYIN ISKALAMAYIN:)

sewinmeliyiz o zaman

nasıl cnm ne oldu da böle düşündün

dun burada anlatmistim basim dumanliydi epey. evlendikten sonra istanbula geldim ne esimin ne de benim tek bir akrabamizin olmamasi, bebek dogunca isi birakmak durumunda kalmak, butun arkadaslarimin okudugum sehirde yada memlekette kalmis olmasi kisacasi yalnizlik.....
gece vakti buraya girdim sagolsun arkadaslar cok moral verdiler.

ahh canım ınsan çok bunalıyo ama bu durumdakı bı tek sen deılsın ınan bende ılk başlarda sıkılmıştım bıraz ızmırde yanlız başıma kaldım ıstanbuldan geldım vs ama tek bız deılızkı boyle bı suru ınsan var anı yaşamak en ıyısı zaten uzulunce bışe olmuyo uzuntulu vakıt geçırmış oluyon boşver takma elınden geldıgınce guzel geçır vaktını

canın inankii gurbetlik en zor seymişşş
ama napalım dogdugun yer mi doydugun yer mi
her zaman buyur gel canım bakk biz varız hem artık yalnız deilsin...

bende adanayı ve ızmırı pek sevemıyom çok sıcak oluyolar ama adananın yemeklerı çok guzel oluyo ondan sevıyom bana hıtap edıyo

hehhh bende bundan bahsediyodum kusum işte valla sıcak felan ama ben cok seviyomm memleketi insanın bibaska olurmus zaten kuzu

canım ben 6-7 arası biliyom yaa bişi yok telefonu ayarla 6.45 e hiç kalkmadan böle yataga yakın biyere koy sonra sabah ayaga kalkmadan olucak ama unutma dilinin altından ölçüyosun bacımm

tamam tatlım, 6 çeyreğe kurayım bi de namaz kılayım bari bi işe yarasın :)

yok canım hiç öle şey olurmu bakasana bizde aynıyız kuzuuu aslında adet olursam kiii inşallah olmam gerek kalmazz sogan kürüne baslıcam bende

inşallah bitanem.

hbuldum canım :)

inşallah bebişin seninledir canım
evet hamileyim bende 31 haftalık prensesim gelecek inşallah

ne demek canım benim çekeriz tabi

Allah kavuştursun meleğimize :)

yeni gelenler de hoş geldi :)

tamam tatlım, 6 çeyreğe kurayım bi de namaz kılayım bari bi işe yarasın :)

inşallah bitanem.

hbuldum canım :)

Allah kavuştursun meleğimize :)

yeni gelenler de hoş geldi :)

evet canım öle yap allah kabul etsin bitanem benim bizede duaa et emiii kusumm

kızlar cok mu kıskancsınız????? ben eşimi çok kıskanıyom yaaa

ben feci kıskancım, eşim de öyle. kuzimin haftasonu düğünü var c.tesi kına için elbise aldım hanım hanıma sonuçta neymiş çok süslenme filan diyo o öyle yaptıkça benim kıskançlık damarlarım kabarıyo. gün içinde illet ediyorum onu

bende kıskanırım her dakka ensesındeyım ama eşımde durusttur yalan soylemez olsun yınede tedbırı elden bırakmamak lazım ama o da benı çok kıskanır aılecek kıskancız yanı

:) aynı biz, sanırım 2009 çıkışlı evlilerin doğasında var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…