- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.121
kızlar bitki çayı içsem bişey olmaz değil mi ya?hamile değilim ama ya hamileysem de demekten kendimi alamıyorum düşük bir ihtimalde olsa yane
evettt(( napakk
abiiiiiii miiikim abi erkekmi var aramızda noluyo
ya noluyo yaaa :roflol:
melikenin yakın mı tarihi? hadi bakalım hayırlısı
kardeşş şu abi meselesini açarsan sevicez, topicte mahrem mi, var diyorlar bak.
hmm anladım. ama korunmadınız değil mi? benim annem öğretmen, bende tam tersine doğum yaza gelsin de bana baksın diye düşünüyorum :))
sinameke ve adaçayı içme canım
ayy canım ya geçmiş olsun. 31 haftalıkmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bir avazda...anam hiç deme geldikten sonra bir ağrı şeyimde bir hafta sonra da kanamam oldu çok korktum bir daha da ne yola çıkmak her şey yasaklandı
ne çayı peki?kızlar bitki çayı içsem bişey olmaz değil mi ya?hamile değilim ama ya hamileysem de demekten kendimi alamıyorum düşük bir ihtimalde olsa yane
hmm anladım. ama korunmadınız değil mi? benim annem öğretmen, bende tam tersine doğum yaza gelsin de bana baksın diye düşünüyorum :))
yaww cnm tabi yazacaktım abi yazmışım kusura bakmayın
özür
ayy canım ya geçmiş olsun. 31 haftalıkmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bir avazda...
ne çayı peki?
olsun olsun sorun değil :)yaww cnm tabi yazacaktım abi yazmışım kusura bakmayın
özür
canım 4 günüm var inşallah hakkımızda hayırlısı bakalımm :13:
aa hamileyken yüzmek çok iyidir. drlar hep tavsiye ediyor. ben havuza yazılayım diyorum hatta. hiçbişeyden vazgeçmene gerek yok yani. bakalım bi güzel haberin gelsin de ona göre konuşuruz bunları gerçi.ev et abi nerden çıktı neden abi dedi anlamadım yahu çözün bi şunu...............evet doğrudur ama biz eşim ve benim ailemle her yaz tatil yaparız 5-6 gün onu karçırmak istemiyorum da bende hiç birinden vazgeçemiyom yahu aman napim bende patilerimi sokarım suya sadece
valla ben içiyom sürekli bacım bilmiyom ama sen daha günün felan gelmedigi için içebilirsin bence ben hergün yesil cay form cayları tüketiom vallaa
ben
namaz
kılıp
gelicem
kismeler
biyerlere
kaçmasın
ben
namaz
kılıp
gelicem
kismeler
biyerlere
kaçmasın
bende kılayım gidip. sonrada dışarı çıkacağım. görüşürüz sonra kızlar.ben
namaz
kılıp
gelicem
kismeler
biyerlere
kaçmasın
sen yine de içme boşver, yumurtlama günlerindesin. zararı falan olur, bilmiyorum.canım doğadanın funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,yeşil çay canım doğadan beşi bir yerde yazıyor mübarek altın sanki beşi bir yerde hehe:80:
olsun olsun sorun değil :)
yeni üye falan olsam millet kaçışacaktı yalnız
ay çok az kalmış asla stres yapma, güzel şeyler düşün, komedi filmleri izle... çatlatma iğnesi olmuşmuydun sen?
aa hamileyken yüzmek çok iyidir. drlar hep tavsiye ediyor. ben havuza yazılayım diyorum hatta. hiçbişeyden vazgeçmene gerek yok yani. bakalım bi güzel haberin gelsin de ona göre konuşuruz bunları gerçi.
olsun gülüm dikkat et yinede sen yavrim
bende kılayım gidip. sonrada dışarı çıkacağım. görüşürüz sonra kızlar.
sen yine de içme boşver, yumurtlama günlerindesin. zararı falan olur, bilmiyorum.
:82:saol bitanem onları içmem artık mersiiiii
ayy canım ya geçmiş olsun. 31 haftalıkmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bir avazda...
ne çayı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?