2009 Ekim Anneleri bebek albüm yaptırmayı düşünüyor musunuz?

cerensesil

canım kızım melisim
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
1.121
3
156
42
Ankara
ben yaptırmayı düşünüyorumda güzel bir yer bulamadım.ankarada bildiğiniz güzel bir yer varmıCADIARZU

bebek albümünü ben yaşında düşünüyorum ama eskiden olan siyah beyaz aile fotolarından istiyorum bende. Nikahım Atakulede olmuştu onun yakınında fotografçılardan biride fotografları çekmişti gayet iyiydi. Bakın istersenizz.

Son düzenleme:
kızım 14 ekim doğumlu bende her ayın 14 ünde resmini çekip 12 ay albümü yapıyorum. bimex in baskı bölümünde görmüştür. istediğiniz ölçülerde poster gibi yapıyorlar... çok hoşuma gitti. öyle bi şey yaptırmayı düşünüyorum yaşına gelince...

ben yaptırcam güzel oturmasını bekliyorum. Bir yasında dogum gününe aile fotografi düsünüyorum. Albüm yaptırmıcam ben birkac poz yeter.

bende yaptırmayı düşünüyorum her fırsatta güzel pozlar yakalamaya çalışıyorum ilerde güzel günlerini anacağımız bi albümü olsun istiyorum...

ya bende istiyorum ama daha hem tam oturamıyo hemde saçları kısacık...(yaşını beklesek yazlık cicilerle çekilemez bakalım yaz ortasında belki albüm belki birkaç poz şeklinde yaptırırım
izmirde güzel biyer bilen varmı...
foto remziyi tercih ediyorum hep ama daha ii biyer varsa bildiğiniz..

valla bende doğum günün de yaptırmayı düşünüyorumm nişandada düğündede fotoremzide yaptırdım sağolsun hemşerilerimm gayetten sağlam albümler yapıyorlar hiç araştırma yapmadan 5 ekimde süslencez püslencez gitcez çekilcez iki poz üçümüz olsun istiyorum geri kalan sadece dora olmalı diye düşünüyorum ....

bizim burda var birtane dıs cekim yapıyor oyun park falan onu düsünüyorum ben. bizim akraba birde ekremde yaptırdı onlarda iyi. ama ben doganın icinde daha cok seviyorum

dogum gününde hem aile foto hem kendisini cektircem.

ay o hemşeri remzi bizi bayağı güzel kazıkladı, düğün albümünü onlar yapmıştı:)))) Vala ben o eski zaman aile fotoğrafından istiyorum, siyah beyaz falan. Hatta gerekirse annane, dedeler, babanne, amca ailesi teyzemiz falan birlikte olsun ayrı ayrı olsun. Nasıl organize edilir ayrı mevzu. Zira hemşo remzinin düğün fotoğraflarındaki aile resmi tam ofsayttı:)

onun dışında bengünün dediği gibi dış çekim daha hoş olur ben o disneyli vakvaklı albümleri sevmiyorum çok itici geliyor bana. Bengü cumartesi bahsettiğin yerin adresini verirsin değil mi bana

kızlar bende alsam şu dış çekim yapan fotocunun ismini adresini çok süper olur bende karaekterli şeyleri pek sevmiyorum yada çıplak bebek ressimleri poposunda beziyle
doğal dış çekim çok ii olur

valla gülçincim ben öyle anneanne babanne falan uzanmayı düşünmediğim için gayet ideal ama şu dış çekim muhabbetini bende düşünmeliyim hemen kafamda bi ampul yandı ama bengü kıss senn o çekim yapan yerin telini adını sanını ver yahu düğünde eğer yaz gelini olabilseydim çimenler üstünde bir foto albümün olmasını çok isterdim ama nasip değilmiş

benim dügün albüm dis cekim. ama o fotografcı artık yok alsancakta vardı o istedigin yere gidiyordu ve bütün günü sana ayırlıyordu. Adam 350-400 foto cekti o zaman.

Benim simdi dedigim Karsiyakada. Biz Miray dogdukdan sonra orda aile fotograf cektirdik o zaman dedi dis cekim yapiyoruz diye bende o zaman demistim baharda insallah yapariz diye.simdi nasıl vercem onun internet sitesini özelden yazim size okgamyoncuiremsu

vala ben yaz geliniyydim ama ne nikah ne düğün dış çekim oldu. Doğum albümü yaptıramadım çok içim de kaldı, zeynebin güzel bir albümü olsun istiyorum hatıra işte. Dediğin yere baktım güzel bengü, ilgilenicem. Zeynep hanım oturmayı becersin:)))

merhaba
ben doğumda bebek albümünü 350 liraya yaptırmıştım
şimdi yeniden albüm yapacağız fotoğrafçımla konuştuk. havalaın ısınmasını bekliyorum yazlık cicileriyle çekilmesini istiyorum. hatta denize gidip deniz kenarında mayolarımızlada çekim yapabiliriz. çimlerin üzerinde vs. böyle karışık değişik mekanlarda çekilen fotoğraflardan olmasını istiyorum
ne kadara yapacak konuşmadık henüz ama yine aynı fiyatlarda olabilir.
izmirli anneler isterseniz önerebilirim

http://www.sedatpamuk.info/

doğum kırılımına tıklarsanız bizi görebilirsiiz
ve bi arkadaşımda 3 aylıkken albüm yapmıştı onun fotolarıda mevcut
bilgilerinize

aaaa çok hoş olmuş albümünüz, ne güzel bir hatıra olcak şimdi, keşkenin bir anlamı yok ama keşk yaptırsaymışım bende. Çok üzüldüm şimdi:gitme:

bencede süper olmuş yaaa :gitme:

teşekkür ederim canlarım. yalnız albümümüz değil ordaki fotoğraflarımızdan bir kaç poz eklenmiş :) Albüm daha farklı

diyorsun ve bizi catlatıyorsun opuyorumnanaktan bende cok düsündün aynı fotografcıyı seceyim mi diye. Ama dedim hastanenin olsun. bizimkilerde güzel oldu aslında. Ama ben daha hala bastırmadım cogu CD de. 45 tane basıp verdiler diyleri daha CD de. Ama sizinkiler cok güzel olmus. Benim dogum fotografcı doguma girdi ve dogumdan sonra ilk babasiyla bulusmada vardı sonra gittiler. sabah geldiler ve o gün gün icersinde ugrayıp cekım yaptılar birde video cekim. Ama senin fiyat hersey icin cok uygun bence. birde sonra eve geldiler degilmi? ben dogum öncesi birde ayrı fotografcıya gittim hamile fotograflar icin. neyse gecti bitti. Ama bebek fotograflarda cok hosuma gitti 350 biraz cok gibi geldi bana sadece bebek cekim icin ama. Yani dogum tamam o kadar gelip cekiyorlar.
Bilmiyorum kararsızım. Arkadasım herhalde evinde cektirmis degilmi? Hmm düsünmem lazım valla fotograflar hosuma gitti cünkü.

canm senin doğuma girmeleri daha hoş. benim hastane izin vermedi sezeryan olduğu için hijyenden dolayı. hoş girseydi kesin döverdim herade o korkuyla çocuğu bile görmek istemedim neredeyse beni bayıltın artık diye yalvardım sürekli :) şimdi gülüyoruz işte :)
doğum öncesi fotoğraflar vardı birde sabah hastaneye geldi. doğumdan önce bi dünya çekildik doğumdan sonrada biraz çekti ve gitti birdaaha gelmedi. ben hatırlamıyorum bile ameliyatın etkisinden. aslında ertesi gün gelseydi güzel fotolar çıkardı. ama düşünemedim neyse önemli olan ilk gündü diyeek avutayım kendimi :) 400-500 e yakın fotoğraf çekildi hepsini aldım ama birkaçını bastırdım sadece. ama albümümüz panoromik baskı. güzel oldu yani
arkadaşım evinde çektirdi fotoğrafları ama ben dışarıda çimlerde istiyorumm. artık oturuyorlar gülüyorlar sevimli çıkacak zamanları geldi. yaz alışverişimizi tamamlamayı bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…