2009 Ekim Anneleri bebek albüm yaptırmayı düşünüyor musunuz?

ben albüm değilde bi ara b ras daha büyüyünce tek başına bide ailece foto çeklmeyi istiorum..onları büyüttürcem tabi baya..onun dışında albümne gerek yok 2 3 poz yeter 200 ytl verip benm koçiş bişi almş içine bol resmler atıosun 7 sene rahat fpoto alır dio silnme yanma suya düşme vs derdi yok herşey muhafazymış.

teşekkür ederim canlarım. yalnız albümümüz değil ordaki fotoğraflarımızdan bir kaç poz eklenmiş :) Albüm daha farklı

çok güzel olmuş ben de çok istemiştim ama eşim izin vermedi çok ticari buluyomuş heh bide elalemin adamı bizim özel anlarımızda ne işi var bari yarkende çekseydi filan baya bi kapışmıştık... ama çok güzel olmuş gülçinin dediği gibi keşkenin bi anlamı yok.. biz kendi çektyipğimiz fotoları bastırıp album yapıyoruz güzelde oluyor. 1 yaşında ekremde çektirmeyi düşünüyorum düğünü o yapmıştı güzel de oldu. herhalde ekrem de stüdyo fotosunu mikili f,lan çekmez.. dış mekan bol miktarda var biz çekiyoruz fotocu extra ne yapabilir???

ececim ekremde köstümler var onları giydiriyor. böyle kurbag bornoz var sonra baloncuklar üfleyip onunla cekiyorlar. zaten sitesindede fotolar var bizim akraba cektirdi pozlar cok benzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…