2009 Ekim Anneleri İzmir ,buluşalım mı ?

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
Kızlar bu cumartesi bizde toplanalım... Gizemcim geliyor, başka gelmek isteyenleri de beklerimmmm...

hadi bakalımm paşalarr çoktandır toplanmıyo toplansınlar artıkın özledik birbirimizi opuyorumnanaktan

bluucum ev nerde seni.. şu an salihlideyim ama haftasonu izmir de olursam gelmek isterim:))

bi problem cıkmasa bende gelmek isterim. arzu bana özelden adresini yazarmisin? fotograf makinemizde gelsin o güne kadar zemuszemus

canım karşıyaka'da oturuyorum ben... müsait buralardaysan çok güzel olur :)

bide saat kacta? esimle ona göre konusim. kızımın bale dersi var belki o birakabilir beni.

canım saat konuşmadık daha :uhm: karşıyaka iskeleden alabilirim isteyenleri
ama kendi arabasıyla gelecek olanlara alaybey tansaş daha yakın :ecrin_bebek:

arzucuğum ben de çok isterdim gelmeyi ama tatilde olacağız biz. bir dahaki sefere inşallah. iyi eğlenceler sizlere şimdiden. bol bol fotoğraf çekin.yerimseniben

yaaa şimcikk bana tarif et arzucum kendim bulurum az çok biliyom oraları :)) a bakalım katılım olcekk bak karşıyaka oldumu geliyonuz demi sizi gidiler sizi :))

arzucuğum ben de çok isterdim gelmeyi ama tatilde olacağız biz. bir dahaki sefere inşallah. iyi eğlenceler sizlere şimdiden. bol bol fotoğraf çekin.yerimseniben
olsun canım benim bir daha toplaşırız ne olacak olumunekankayizsmile
yaaa şimcikk bana tarif et arzucum kendim bulurum az çok biliyom oraları :)) a bakalım katılım olcekk bak karşıyaka oldumu geliyonuz demi sizi gidiler sizi :))
gizoşcum alaybey tansaşı biliyorsan herkesi oradan alayım
ay bende gelmek istiyorum gelebilir miyiiim?

olurmu öööle şey tabii seve seve :))

bulurum şekerrr çarşının sonunda mı ???sora sora bulurum nolcek hem gezmiş oluru z oğlumla birazz çarşıda hehehehhhhhhhh

realcimm göndermeyen eşi dövüyoruzz klava: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…