2009 Ekim Anneleri İzmir ,buluşalım mı ?

ctesi olacak dersanedemi oluyorsun ? başka birgün sana göre de ayarlarız olmazsa canım kaydirigubbakcemile5

canım sende beni tanırsın merak etme kaydirigubbakcemile3 saat 13'te tansaşın önünde...
dur ben sana cep telimi de yazayım bişey olursa haberleşiriz ok.

Blucum eğer cumartesi akşam misafirim olmazsa bir ihtimal bende gelebilirm. Cuma günü haber veririm tekrardan bornovadan gelcek varise getirebilirim ama dediğim gibi ancak cuma netleşir.

kurtluluar noolcak gezme lafını duyuncak coşmuş hepsi:) maşallah kalabalık olcaksınız daa o kadar bebiknen naapcaksınız nası gözünüz kesio helal:) kız biri sussa biri ağlar :)) çiçeemm kolay gelsinn ne diyim..

Blucum eğer cumartesi akşam misafirim olmazsa bir ihtimal bende gelebilirm. Cuma günü haber veririm tekrardan bornovadan gelcek varise getirebilirim ama dediğim gibi ancak cuma netleşir.
tamam canım haber bekliyoruz o zaman :lepi:

zuzummm ne zamandır buluşmamıştık kuzucuklar özlemişler birbirlerini alsanaalsanasmile bakalım bu sefer katılım güzel inşallah herkes gelebilir... bakalım nasıl olcek kafamçokkarıştı mersi şekerüm :içelim:

blucum noldu yarın görüşüyormuyuz, erteleme falan var mı? Ben şu anda %80 gelebilicem. 13:00'de alaybey tansaş mı? Arabayla gelirken, karşıyaka yalıya değil bir paralel caddeye gircez değilmi. yani tersanede yalıya sapmıycaz düz ilerliycez değil mi??telini yazarmısın özelden

evet canım doğru yol orası :) ben saat 1'de alaybey tansaşın orada olacağım

izmirli anneler, şimdi elif nasıl kıskanmasın; ben kayınvalideye gidiyorum, siz arkadaş toplantısına. Oldu mu yaw !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…