2009 Ekim Anneleri İzmir ,buluşalım mı ?

ececim ilknurcum gelin tabiii çoook güzel olur :)
kızlar o zaman şööyle yapalım saat verin ben herkesi iskeleden yani çarşı başından alayım ama 10 dakika kadar yürüycez ona göre =)

ARZUCUM TEK BENLE ıLKNUR ıÇıN ıSKELEYE GELECEKSEN eğer gelme tatlım alaybey tansaşı bulurum ben şöle hayal meyal hatırlıyorum zaten sanki orda dükkanlar vardı bulurum ben biz 12.30 da buluşcaz ilknurla iskeleede konuştuk ta

sor bakalım babanıza ne diyecek olmazsa bizim daha önceki buluşma fotolarını göster hani güvenilir olsun o bakımdan :))kaydirigubbakcemile5

saat kesinlesirse buraya yazın benimde esim beni o zaman oraya bırakır. siz 12.30 da bulursanız ancak 13.15 veya daha gec KSK da olursunuz,herhalde 14 bulur Tansasda olmaniz.

bengücüm saat 12.30 da karşıyaka iskelede olcaz o kadar sürmezki toparlanmamız...

heeey bizde geliyoruz....kaydirigubbakcemile2 gizemcim siz 12:30 da ksk iskelede buluşcanıza göre bizde 13:00 de alaybey tanşasta buluşabiliriz sanırsam

ooooh süper yaaaaaaaaaaaaaa
o zaman 1 de herkesi alaybey tansaştan alayım, cep telefonundan bi aksilik olursa haberleşiriz hihoyyyt buyrunnnnnnnnn

gizem siz 12.30 karsı tarafta buluscaniz sandim. Bende umarım yetişiirm 13 e. Herhalde yetisirim. Arzu sen bana genede cep tel yaz bisey olursa ararım ben seni.

Harika kaydirigubbakcemile5

sagol canım ben derste oluyorum o saatlerde tam gün okuldayım alışverişe bile gitmeye vaktim yok size imreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…