2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

izmirde hamile giyim tabiki cok var, ama kemeraltinda zuhal konfeksiyon var, orda güzel seyler bulmustum ben.

Agorada Gebe acildi.

Bende daha bir hamile kot ariyorum kendime. :ecrin_bebek:

şirinyerdde sevgi yolunda demet butik var ben genelde ordan aldım.kotları falan cok güzel.hala giyiorum kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: hatta bi kaprili tulumum var resmini ekliim birazdan

daha boydan bulamadım.bu kapri.diz altında bitio.pacaları kırmızı iple boğmalı.cok rahat ve cici.önündede baby on board yazıo :ecrin_bebek:

ben hasta olmuştum bu tuluma yavv..
almamıştım ama denk gelmedi..Çok üzgünüm çoook

gizemciğim ben bu ekim anneleri topiğini takip edemiyorum vallahi, çok hızlı ilerliyor :).. sen hamile kıyafeti baktın mı hiç , var mı tavsiye edeceğin bir yer? erken ama görmeli, ne var ne yok ..

Canım ben Bornova özkanlar pazarından 15 Tl ye dar paça kot pantolon aldım.. Harika duruyor hemde bedava... Kesin bostanlıdada vardır. Birde minicik kot etek vardı hamileler için. Yaz gelsin onuda alacağım. oda 15 TL di. Aynı Etekten mothercare de görmüştüm 60 Tl idi. a.s.

aa Göbeğinde baby on board yazıyoooo... Ne güzel bir tulummuş. Bende almalıyım.
Ben birinde bir tişört gördüm. Göbeği kanguru cebi gibi sanki. ıçinden çocuk kafasını çıkarmış hafif dışarıyı gözetliyor gibi :) Çok tatlı şeyler var. Ahh yaz bir gelse...

bakm ak lazım kızlarr ne hoş şeyler yazıyonuz bakmak lazım yahu şu özkanlar pazarına ...

selamlar ben 2008 kasım annesiyim ama izmirliyim,olma mı acaba küçükyalıda oturuyorum.doğumu karataş ta yaptım

olursun şekerim olmaz mı hoşgeldin aramıza sizdede varsa onlarıda ekleyelim allah meleğini sağlıkla büyütmek nasip etsin inş..

merhaba kızlar bende izmirliyim katılıyım mı size bende bayraklı sevgi yolunda oturuyorum temmuz annesiyim ama kızım aceleci olmasaydı ekim annesi olucaktım yazı bende sabırsızlıkla bekliyom eve kapanıp kaldım yaaaaaa:bbo::bbo:camdan seyrediyom artık milletine güzel rahat rahat geziyolar neysem az kaldı yaza hayırlısıyla Allah sağlık versin gebişlerede hayırlı doğumlar inşallah:1hug:

olursun şekerim olmaz mı hoşgeldin aramıza sizdede varsa onlarıda ekleyelim allah meleğini sağlıkla büyütmek nasip etsin inş..

hoşbulduuum a.s.söylerim bizimkilere cnm.bebeği olanlara sağlıklı büyütmeyi,hamişlerede sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:

inş. canım kızlarrrrrrr nasıl izmirlileriz biz yahu bu kadar azmıyız heyyyyyyyyyyyyyyyy izmir duy sesimi ekim hamişlerini arıyorum bu kadar az olmamalıyız

hadi ya canım benim izmirin neresindensin o zaman meleğin doğduğunda görüşürük ben çok istiyorum burdaki arkadaşlığımızın sadece sanal kalmamsını aslında inş. da kalmaz onun için çabamm

ama şöle kalabvalık bir topik bekliyordum ben hayallerim suya mı düştü ne

Hem Ekim annesi olacak (ki bu topiği görecek) , Hem izmirli olacak... Kalabalık olma şansımız yoktu. Aman olsun bizbize yeteriz ayol. Hem doğurmuş annelerde var. Anlatın bakalım anneler: İzmirde nerden alışveriş yapmalıyız, hem kaliteli hem ucuz bebek cicileri ve hamile kıyafetleri nerden alabiliriz. ??

aramıza hoşgeld,in tatlım ben bilmiyorumki canım nerden ne alınır biz anneyle devamlı gidip tontoşa bakıyoruz şu doktor tehlikesi bitti desin meleğin seninle desin ve cinsiyeti kesinen sölesin hemen alışverişe inanın daha ben hamiş pantolonu almadım :)))

henüz daha bende almadım çünkü bende biraz daha göbiş ypmayı bekliyorum hala aynı pantolonlarla geziyorum :I))))

selam arkadaşlar ben de hem ekim annesi olcam inşallah hem de izmir'deyim :)) karşıyakada oturuyorum...
aranızda bana da yer var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…