2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

ben eş durumunda manisa dayım:) ama ailem bornova da..inşallah doğumum da izmir de olacak:) beni de alın beni de beni de:)) özkanlar pazarına giderim ama çok kalabalık oluyo ben adım atamıyom orda kendimi dışarı zor atıyom valla..siz alınca,tam yerini tarif edin şu kotçunun olma mı? ben de alcem de:)

kızlar sakın zuhal giyime gideyim demeyin ebrunun mallarını satıyo ama tam bir dehşet fiyatlar 3 parça şeye 170 liraz istedi şaka gibi valla almadım önce şu özkanlar pazarına gidip bakacam bu ne yaww bi tulum bi mini etek bide üstten oturtmalı kot pantolon (hepsi kot bu arada ) sakın kızlarrr gitmeyin tuzakkkkkkkkkkk yerimseniben CADIARZU :CüvCüv:

ya kotlar pazarda bulunuyor ama bazi üstler gercekten hamile giyimden iyi oluyor bence. Ben mesela Zuhal giyimden kazaklar almistim. normal kazaklar kisa geliyor. Bende böyle cok bol tunikler falan sevmiyorum. Gebeden bir T-Shirt aldim oda 49 Lira, oda cok ucuz degil. Ama kot etek pazardan aldim 15 Liraya hemde cok güzel. Bizimkinin cinsiyeti belli olsun bende kemeraltina gidicem allah kismet ederse. Cok güzel ciciler var orda

Merhaba Canım Hoşgeldin. Bende Bornovada oturuyorum Saraykentte. Sen ne taraftasın ??

Canım Tansaş tarafından pazara gir. Soldaki ilk sokağa gir. Sokağın sonuna doğru Kotçuyu göreceksin. Zaten Hamile kıyafeti bulunur diye yazıda asıyorlar. Kot aldım ben ordan. yanlız tavsiyem 1 beden büyük alın. Ben small beden almıştım e daracık olduğu için kot şimdi biraz zor giriyorum içine.

tarif için sağol canımŞeniz bu hafta izmire gidemedim..annemi gönderdim bi ön araştırma yapsın die..inşallah en kısa zamanda uğrıycam pazarakaydirigubbakcemile

Manisanın neresinde oturuyorsun.Ben de manisalıyım. :1hug:

ben izmirden manisaya gelin geldim,benim yerime manisadan izmire sen gitmişinkaydirigubbakcemile3 biz salihli deyiz canımkaydirigubbakcemile5 iki haftadır c.tesi manisadaydık..hastamız vardı..doya doya lalelere baktım içim açıldı:smiley-cool:
hatta eşime dedim ilerde izmir yerine manisa ya da taşınabiliriz,ben sevdim manisayıkaydirigubbakcemile5

bugun salı pazarına gıttım hataydakı(eskı persembe pazarı)
ask. hast. gırsının orda hamıle etekler vardı ayyyyy sıuperdı ya
kendıme aldım bıtane
ama hamıle degılım.olsun..:jeyyar:

çıtırım pıtırım kaça aldın şekerparem söle hele bi bakem teyzeme söleyim banada alsın yoksa kıs ikincimi geliyo saklama benden söle şekerrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

çıtırım pıtırım kaça aldın şekerparem söle hele bi bakem teyzeme söleyim banada alsın yoksa kıs ikincimi geliyo saklama benden söle şekerrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

yok kıss gelmıookaydirigubbakcemile3
cok beendım ondan:)
resım koycaktım ama makınede prblem var yarın ugraasıcam ve koyucam.
koyduumda deger biçersınız bakalım...
nasılsa haftaya alır teysen sanna artık.

çıtırım pıtırım kocişi hallettinmi cuma günü gelecemisin sende tatlım

belki valla bak
istediğin bilgiyi verelim
hatta bizim dolmuşun plakasını falan vereyim gitsin eşimi falan görsün istersen yani hani içi rahat olsun

aaa bak bıde ogun tatıl onun okul.evde olucak..iş zorlaştı desene

23 nısan ertesi..
benümkü çocuk gelişşimci.onun okul tatıl.

işte kızlar bu eteği aldım su cep kısımlarının düğmelerini kapatmayı unutmusum.ıkı yandada aynı ortadaki düğmelerden var..evettttttt
sizce ne kadarr bu etekkkkkkkkkkkk??????????

50 falan demi ???? ama tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz 3,5 yetalee kızz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…