Selam arkadaslar bende 2008 ekim annesiyim bornovada oturuyorum.Yeni anne olacak arkadaslarımın saglıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum allahtan.Sonrada tecrübelerimi aktarmaktan mutluluk duyacagımı belirtmek istiyorum...
ben eş durumunda manisa dayım:) ama ailem bornova da..inşallah doğumum da izmir de olacak:) beni de alın beni de beni de:)) özkanlar pazarına giderim ama çok kalabalık oluyo ben adım atamıyom orda kendimi dışarı zor atıyom valla..siz alınca,tam yerini tarif edin şu kotçunun olma mı? ben de alcem de:)
Canım Tansaş tarafından pazara gir. Soldaki ilk sokağa gir. Sokağın sonuna doğru Kotçuyu göreceksin. Zaten Hamile kıyafeti bulunur diye yazıda asıyorlar. Kot aldım ben ordan. yanlız tavsiyem 1 beden büyük alın. Ben small beden almıştım e daracık olduğu için kot şimdi biraz zor giriyorum içine.
tarif için sağol canımŞeniz bu hafta izmire gidemedim..annemi gönderdim bi ön araştırma yapsın die..inşallah en kısa zamanda uğrıycam pazarakaydirigubbakcemile
Manisanın neresinde oturuyorsun.Ben de manisalıyım. :1hug:
çıtırım pıtırım kaça aldın şekerparem söle hele bi bakem teyzeme söleyim banada alsın yoksa kıs ikincimi geliyo saklama benden söle şekerrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
çıtırım pıtırım kocişi hallettinmi cuma günü gelecemisin sende tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?