2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

hidden ve canance hoşgeldiniz canişler :)) ben 2008 kasım ennesiyim ama izmirli olduğum için bu topikteyim ve bir gün izmirli anneler olarak buluşma ümidiyle.Allah sağlıkla bebeişlerinize kavuşmayı nasip etsin
bu arada kıslar kızımı bir yarışmaya soktum. kızıma oy topluyoruz.değerli oylarınızı esirgemeyeceğinizi umuyoruz

oylar duruya :)))
linke tıklayıp,oy vermek istiyorumu seçiyorsunuz.11. sayfada benim minnoşun resmi var.duru okyanus dalak .. cep no isteniyor şifre göndermek için.tamamen ücretsiz.cep telefnunuza gelen şifreyi ekrana yazıyorsunuz.işte bu kadar.şimdiden teşekkürler

Selam arkadaslar bende 2008 ekim annesiyim bornovada oturuyorum.Yeni anne olacak arkadaslarımın saglıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum allahtan.Sonrada tecrübelerimi aktarmaktan mutluluk duyacagımı belirtmek istiyorum...

canım gazide hangi doktora geliyorsun nurdan ve bende gaziye gidiyoruz çiğdem hanıma ya sen

kizlar Bostanli pazarinda bir kotcu var 15 Liraya hamile kot ve etekler var. Haberiniz olsun :CüvCüv:

geçen yaz hamile kotları hatay pazarında da 15 liraydı kızlar habriniz olsun.hatay pazarının orda marka dünyası diye bir mağaza var orda da uygun fiyatlı hamile giysileri oluyor.ben ordan 1 kot pantolon,1 kot kapri,bir etek ve birkaç tenade sevimli body almıştım,tavsiye ederim

bu arada bende hamileliğimin son zamankarına kadar gaziye gittim.önce doktorum mustafa eminoğluydu,vefat etti sonra çiğdem hanım a geçtim.zaten çoğpunmluk çiğdeme gidiyor orda,iyi bir doktor diye övüyorlar ben şahsen çok memnun kalmadım.ben zaten doktor konusunda çok sanssız bir hamilelik geçirdim.en sonunda reşat bozoklara gittim,doğumumuda o yaptırdı karataş hastanesinde 1.250 ye.muayene ücreti 70 lira,muayenehanesinin yeri de trt nin arkasında.çooook memnun kaldım,süper bir doktor.şiddetle tavsiye ederim

selina bostanlı pazarı ne zaman sen aldınmı tatlım

Bostanli Pazari Carsamba günleri. Evet ben etek aldim birtane. Kotlarim vardi zaten. Bitane kapri kotum var hediye gelmisti. Bide Gebe den bir yazlik T-Shirt aldim. Orda fiyatlar ögle uygun degil ama güzel seyler var.

canım gazide hangi doktora geliyorsun nurdan ve bende gaziye gidiyoruz çiğdem hanıma ya sen

Canım ben ayşen hanıma gidiyorum çalıştığım kurumda bayanların çoğu ona gidiyor tavsiye üzerine gittim .Bu arada hamile kıyaftleri konusunda özkanlar semt pazarını da öneriyorlar ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum bilginiz olsun

iremmcim sağol benimde gitmeye niyetim var canım gidip bakalım bakalım ne var ne yok

kızlar biz tplaşıyoruz haftaya cuma günğü gelmek isteyen arkidişler benle bağlantı kursunlar hadi izmirli kokoş hamişlerim gelin bakalım göbiş yarıştıralım

ulen ben size bensiz buluşma yok demedimmi!!!yazı bekleyin bende gelcem bananeeeeeeee

ay evet kıyamam sana dışarda nerde olcek kı kızlarla anlaştık bende olcek diye telefonlarımı vereyim istediği heran arasın evide cebide verebilirim dışarda bi de biton masraf şimdi ne gerek var dimi yada eşinde gelsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…