cnm verme havuc suyu bakalım gecıcekmı senın yedıgın bısıyde olabılır yuzunde kızarık cıkartan eger gecerse kızarıklar demekkı havuc yapıyo
Evet bugün geçti gibi. Sanırım havuçtan. Dru da öyle dedi. Ama arada tekrar dene dedi. Bakalım, yarın sebze çorbası da vermeyi planlıyorum. Ama korkuyorum da...
cnm bence once sebzelerı tek tek ver corbasını yapmadan havuca alerjısı varsa belkı baska bısıydede cıkar sonra acaba hangısı dokundu dıye dusunmessın
cnm ben bıraz erken basladım ekgıdaya ılk elma ve havuc suyu sıkıp verdım ıctı.. 2 gun sonra yoğurt mayaladım ıcıne azda pekmez koydum onuda yedı 2 gun daha bekledım ve sebze pıresı yaptım patates havuc brokolı bruksel lahanası pırınc ve az elma rendesı tat versın dıye ıyıce hasladım ve ezdım... uzerınede zeytınyagı gezdırdım yedırmeden once kı rahat wc ye cıksın dıye onuda yedı bole ıste benım ogunum bunlar ıkı gun arayla verdım kı hazımsızlık fılan yaparmı dıye bakıyorum sımdıde gece kasık maması verıyorum ondada sorun cıkmadı bole yanı
canım ya yoğurdu nasıl yapıyorsun? Ben her yerde bir şey okuyorum. Kafam karışıyor ya!!:1no2:
kizlar vermememiz gereken yada agir gelen gaz yapan gidalar varmi bildiginiz. yoksa bizim yedigimiz gibi her sebze ve meyveden verebilirmiyiz püre halinde. bildiginiz tarifler varsa paylasin lütfen bizimlede........
Benim kafama takılan noktalar şunlar, tamam ilk olarak meyve suyu verilecek bebişlere ama günde 1 sefer 1 kasıkmı??? yani miktar ne olacak??? sonra mesela corbaya gecince günde 1 sefermi vericez corbayı ve ne kadar vericez, bütün gün başka birsey vermiyecekmiyiz??? offff aranızda bir bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana bebek ek gıdaya başladığında nasıl ve nereye kadar arttırıcaz??? benim bir bebek menüsüne ihtiyacım var. Her yerde yemek tarifi var ama baslangıc için mitar belirtilmiyoki
Benim kafama takılan noktalar şunlar, tamam ilk olarak meyve suyu verilecek bebişlere ama günde 1 sefer 1 kasıkmı??? yani miktar ne olacak??? sonra mesela corbaya gecince günde 1 sefermi vericez corbayı ve ne kadar vericez, bütün gün başka birsey vermiyecekmiyiz??? offff aranızda bir bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana bebek ek gıdaya başladığında nasıl ve nereye kadar arttırıcaz??? benim bir bebek menüsüne ihtiyacım var. Her yerde yemek tarifi var ama baslangıc için mitar belirtilmiyoki
merhaba hanımlar benim kızımda 27sinde 4.ayı bitircek geceleri ben 20ml pirinç unu veriyorum yoksa uyumuyo,öneriniz varmı vermek istemiyorum ama
merhaba hanımlar benim kızımda 27sinde 4.ayı bitircek geceleri ben 20ml pirinç unu veriyorum yoksa uyumuyo,öneriniz varmı vermek istemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?