- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
yaa acaba ben az mı veriyorum bu cocuga siz ne kadar veriyorsunuz tam olarak...
kıslar ben hala sadece emziriyorum doktor kilosu iyi dedi.
herkes başlamış anladığım kadarıyla ben de mi başlasam diye düşündüm şimdi
16 ekim doğumlu
7500gr
Slm kızlar
Bugün doktora gittik bizde.... Meleğim bu ay çok az kilo almış. 220 gr((( şu anki kilosu 7100 boyuda 65 cm.Meyve suyu, yoğurt ve muhallebi ye başlama zamanı geldi dedi doktorumuz. Yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz? Ölçü verirseniz sevinirim..
canım bende ilk defa dün mayaladım yoğurdu ve çok güzel oldu.
100 cc sütü kaynat ve ılımaya bırak .Ilıdıktan sonra 1 çay kaşığı yogurdu ekleyip iyice karıştır. ve sıkıca havluya v.b. sar 5 saat o şekilde beklet sonra dolaba koy geceden yaparsan sabaha kadar sarılı durur sabahta dolaba koyarsın. Ben bu tarifle tutturdum. inşallah sende tutturursun...
Slm kızlar
Bugün doktora gittik bizde.... Meleğim bu ay çok az kilo almış. 220 gr((( şu anki kilosu 7100 boyuda 65 cm.Meyve suyu, yoğurt ve muhallebi ye başlama zamanı geldi dedi doktorumuz. Yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz? Ölçü verirseniz sevinirim..
tarif ederken hep ılık diyorlar ama aslında daha çok sıcak demek bence daha uygun olur sitede bir arkadaş parmağını sok yediye kadar say dayanabiliyorsan ısı tamamdır demiş ben ona göre yaptım bikaç denemeden sonra o tarifle tutturdum bide evin kaloriferliyse direk peteğin üstüne koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?