yaa acaba ek gıda için erken değilmi,benim doktor illede sadece 6.ayın sonuna kadar anne sütü diyor,devam sütü bile verdirmiyor,bende sütüm olması için çok çabalıyorum,ne zaman geçicem bende ek gıdaya yaa,bebeğim tam 5 ayını bitirdi...
bebek corbasi nasil yapiliyor. ben bugü elma suyu verdim sevip sevmedigini pek anliyamadim daha henüz agzini acip icmeyi bilmiyorlar suan emmeyi biliyorlarya anlayamiyor insan. sizin dediginiz gibi 1-2 cay kasigi verdim. yarinda vericem bakalim. hergün ayni seyimi veriyoruz. yoksa hergün degisik seylermi
bende daha başlamadım ek gıdaya ilk 6 ay anne sütü dedi dr.umuzz....ama barış masayı görünce acaip kuduruyorf...herşeye saldırıo....sanırım hazır yeni tatlara ama dr... hayır diyor...off off.
bende daha başlamadım ek gıdaya ilk 6 ay anne sütü dedi dr.umuzz....ama barış masayı görünce acaip kuduruyorf...herşeye saldırıo....sanırım hazır yeni tatlara ama dr... hayır diyor...off off.
Arkadaşlar merhaba,
Benim meleğimde sanırım artık doymuyor. Geceleri her 1 saatte bir uyanıyor ve emmek istiyor. Şimdiye kadar sadece anne sütü verdim ama sanırım artık desteğe ihtiyacımız var. 2 Mart ta tam 5 aylık olacak. Doktora gitmemizide daha 2 hafta var. Sizce devam sütüne başlıyım mı???? Ya da siz yatmadan önce ne veriyorsunuz bebeişlerinize......
ben googly aldım pirinç muhallebısı ama yemedı çok katı oldu sanırım siz nasıl ypıysunuz
canım ben gece yatmadan önce prinç unlu muhallebi veriyorum 9.30 10.00 gibi uyuyo sabah saat 7.30 8.00 gibi uyanıyo bence sende başla bizede doktorumuz önerdi hem tatlı olduğu için çok seviyo ama günde sadece bi defa uykuya yatarken veriyorum
Arkadaşlar merhaba,
Benim meleğimde sanırım artık doymuyor. Geceleri her 1 saatte bir uyanıyor ve emmek istiyor. Şimdiye kadar sadece anne sütü verdim ama sanırım artık desteğe ihtiyacımız var. 2 Mart ta tam 5 aylık olacak. Doktora gitmemizide daha 2 hafta var. Sizce devam sütüne başlıyım mı???? Ya da siz yatmadan önce ne veriyorsunuz bebeişlerinize......
cnm bence evde yap nasıl yapıldıgını bılmedıgın bıseyı bebısıne verme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?