2009 Ekim Anneleri ne zaman ek gıdalara başlıyoruz?

yaa acaba ek gıda için erken değilmi,benim doktor illede sadece 6.ayın sonuna kadar anne sütü diyor,devam sütü bile verdirmiyor,bende sütüm olması için çok çabalıyorum,ne zaman geçicem bende ek gıdaya yaa,bebeğim tam 5 ayını bitirdi...

cnm sık dısını bı ay daha kalmıs doktor verme dıyorsa verme bı bıldıgı vardır belkı

kızlar bugün dr aptamil sütlü pirinçli kaşık maması verdi... günde iki kere 45ml hazırlıycam...

Ben ilk başta 2-3 kaşıkla başladım elmaya 3 gün sonra 20 cc ye başladım biberonla 1 hafta falan sonra 30 a çıkardım geçen haftadan beri de elmaya hafta da 2 defa azcık armut ta katıyorum hem tadını seviyo die hemde demir hapına başladık malum kabız yapıyo o yüzden ii geliyo ama dediğim gibi sürekli değil tabii haftada 1 yada 2 defa ama elmayı sürekli veriyorum önümüzdeki hafta yoğurda geçicem 15 gün sonrada çorbalara mümkünse her şeyi kendim vermek istiyorum zaten mecburi 1-2 defa devam sütü veriyorum

yoğurt vercekler bilginiz olsun gaz yapıyor ama çok güzel uyutuyor :)))

bende daha başlamadım ek gıdaya ilk 6 ay anne sütü dedi dr.umuzz....ama barış masayı görünce acaip kuduruyorf...herşeye saldırıo....sanırım hazır yeni tatlara ama dr... hayır diyor...off off.

bende daha başlamadım ek gıdaya ilk 6 ay anne sütü dedi dr.umuzz....ama barış masayı görünce acaip kuduruyorf...herşeye saldırıo....sanırım hazır yeni tatlara ama dr... hayır diyor...off off.

canim doktor nekadar yok desede azicik tattir bence. bende simdi tamamen baslamak istemiyorum 6. ayinda basliycam ama simdiden azicik azicik bisiyler veriyorum tada alissin diye

bizimkide biz yerken ağzımızın taklidini yapıo, bişiler çiğniyo. 5. aya kadar taddırmak da yasak dedi dr. 15 gün sonra tadmalara başlıcaz biz. 6 ay bitince de öğün olarak vercek. Çok heyecanlı bişey acaba neleri sevecek sempatiksalakcinni

biz de elma suyuna başladık evde kendimiz sıkıyoruz 1 er kaşık olarak şimd, 30 cc ye ulaştık ama pek sevmedi... haftaya elma ile havuş suyunu karıştırıcaz sonra yoğurt sonra sebze çorbası... yoğurdu devam sütü veya anne sütü ile yapabilirsin dedi doktor ama nası yapcaz mamayla ben hiiç anlama:bbo:dım

bizim fıstık yemeklerin farkında deil henüz. ben catal kaşıgı agzıma gotururken saskın saskın bakıo sadece. dun elma degdirdim diline diliyle itti ve suratını ekşitti. zaten 6. ayı bekleme taraftarıydım bu da bana bahane oldu :)

Arkadaşlar merhaba,

Benim meleğimde sanırım artık doymuyor. Geceleri her 1 saatte bir uyanıyor ve emmek istiyor. Şimdiye kadar sadece anne sütü verdim ama sanırım artık desteğe ihtiyacımız var. 2 Mart ta tam 5 aylık olacak. Doktora gitmemizide daha 2 hafta var. Sizce devam sütüne başlıyım mı???? Ya da siz yatmadan önce ne veriyorsunuz bebeişlerinize......

canım ben gece yatmadan önce prinç unlu muhallebi veriyorum 9.30 10.00 gibi uyuyo sabah saat 7.30 8.00 gibi uyanıyo bence sende başla bizede doktorumuz önerdi hem tatlı olduğu için çok seviyo ama günde sadece bi defa uykuya yatarken veriyorum

ben googly aldım pirinç muhallebısı ama yemedı çok katı oldu sanırım siz nasıl ypıysunuz

ben googly aldım pirinç muhallebısı ama yemedı çok katı oldu sanırım siz nasıl ypıysunuz

canım bende gogly veriyorum elmalısını çok sevdi 1.5 çay bardağı suya 4 kaşık koyuyorum(aptamilin içindeki kaşıkla aptamili öyçer gibi)

Teşekkür ederim canım. Bu akşam bir deniyim bakalım. İşe yarayacak mı?????

Ben hero baby veriyorum. Sütlü pirinçli kaşık maması. Severek yiyor. yatmadan önce veriyorum.

cnm bence evde yap nasıl yapıldıgını bılmedıgın bıseyı bebısıne verme bence

evde yogurt yapacagim ama diger seylere gelince elimden geldigince zamaninda cikan sebze meyvelerden hormonsuz oluguna emin oldugum yerler var ordan alip yapacagim,aldigim hazir pureler gerberin , guvenilir bir marka oldugu icin aliyorum digerlerini de arastirdim en iyisi gerber.

kızıma elma suyu içirtim bugün hiç sevmedi:) sonra sarhoş gibi ortalıklarda tepindi:))

hep uyudu birde

üfff yaa sinir oldum şu ek gıda işi canımı cok sıkıyor benimki artık doymuyor geceleri saat bası kalkıyor emmek için..mama vermek istemiyorum elma suyu gündüz vereyim dedim pirinç unu verecem seymacım saolsun anlattı kız bana kac defa am verdimgene acıkıyor..acaba az mı veriyorum ilk sefer verdim diye az verdim sanırım siz ne kadar veriyorsunuz küçük kasenin yarısını veriyorum 2 gündür yiyor zorla ama yine kalkıyor gece..saat basıııııı ((( aglamıyor emmek istiyor ac olmasa uyuyordu...kafam akrıstı iice..su herobaby iigeceler var ondan verdim o da kar etmedi...

yaa acaba ben az mı veriyorum bu cocuga siz ne kadar veriyorsunuz tam olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…