kızlarr peki bu SARAÇHANE eminönüne yakın mı???
kuşum saraçhanede hemen orda yan yanalarrr süper ucuz şeylker var cebe para doldurun gidin pişman olmazsınızzzz herşeyini yarı yarıya alırsınız hatta çeyrege
elacım ben geçen hafta sonu kraft venüs travel sistem bebek arabası aldım.carousel toyusres da 390 ytl di saraçhaneyede gidelim bakalım dedik en az 450 fiyat verdiler.eskisi gibi uygun değil orda fiyatlar.boşuna oraları gezip yorulma.kızlarr ben bu haftasonu izne çıkıyorum 1 hafta...
önümüzdeki haftaiçi karşıya gidicez (avrupa yakasına) bebek arabasını, küçük beşiğini ve kıyafetlerini almak için...
araba için saraçhaneye gidin diyolar, eminönünde falan verebileceğiniz mağaza adı varmı?
bol çeşit ve ucuz fiyatı nerelerde bulabilirm?
ela sende başladın ha digerleri gibi şipşak cvp veremioz :mymeka:
listende herşey var zaten bence eklencek bişe yok biberon felan ekleyebilirin ekstra olarak bideçok tulum alma diolar çabuk büyüyolarmış ya
ANG€L;7220427 .!.:elacım ben geçen hafta sonu kraft venüs travel sistem bebek arabası aldım.carousel toyusres da 390 ytl di saraçhaneyede gidelim bakalım dedik en az 450 fiyat verdiler.eskisi gibi uygun değil orda fiyatlar.boşuna oraları gezip yorulma.
canan yeşilköy derken yeşilköy pazarınımı dion neresi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?