2009 Ekim Anneleri

Kızlar kendime aşağıdaki listeyi hazırladım ilave olması gerekenleri sölermisiniz, alışverişe gitmeden eklim...

BEBEK İÇİN

• 2-3 adet penye pattaniye
• 2 tane kalın battaniye (polar-yünlü gibi olanlardan)
• hastane çıkışı (1 adet)
• 5-6 tane 0-3 aylık tulum, pijama v.s
• 10 tane 3-6 aylık tulum, pijama v.s
• bol çorap
• bol mendil (ağız bezi, ter bezi)
• bol önlük
• 3-4 adet yelek
• Bebek tırnak makası
• Çıtçıtlı bady 0-3 ve 3-6 aylık (yarım kol, uzun kol)
• Eldiven
• Yıkama için küvet ve lifi
• Yıkamak için maşraba
• Fırça ve tarak seti
• Bebek deterjanı ve yumuşatıcısı
• Bebek bezi
• Bebe yağı,pişik kremi,şampuanı,vücüt şampuanı, ıslak mendil
• Bakım çantası seti
• oda termometresi
• bebek için ateş ölçer
• Havlu, bornoz
• Kilotlu çorap

ANNE İÇİN

• pijama takımı ve gecelik,
• ped
• göğüs pedi
• emzirme sütyeni

bidee hani bebeğin eşyalarının falan konduğu çanta oluyoryaa o nasıl bişey olmalı sizce????

ayhhh kendimm çalıyom kendim oynuyommm niyee kimse beni iplemiyo

kuşum saraçhanede hemen orda yan yanalarrr süper ucuz şeylker var cebe para doldurun gidin pişman olmazsınızzzz herşeyini yarı yarıya alırsınız hatta çeyrege

sence kaç parayla dolduralım cebimizii olmaz bölee bi sayı söleekaydirigubbakcemile3

ela sende başladın ha digerleri gibi şipşak cvp veremioz :mymeka:

listende herşey var zaten bence eklencek bişe yok biberon felan ekleyebilirin ekstra olarak bideçok tulum alma diolar çabuk büyüyolarmış ya

elacım ben geçen hafta sonu kraft venüs travel sistem bebek arabası aldım.carousel toyusres da 390 ytl di saraçhaneyede gidelim bakalım dedik en az 450 fiyat verdiler.eskisi gibi uygun değil orda fiyatlar.boşuna oraları gezip yorulma.

ben bebek arabasını seneye alıcam kızlar bizim bebeklerimiz kış bebegi olacak kışın arabaya binecek halleri yok baharda lazım bize araba seneye martta mayısda alırım acelesi yok yani bence sizde kasmayın gereksiz şimdiden evde duracak ölece

ela sende başladın ha digerleri gibi şipşak cvp veremioz :mymeka:

listende herşey var zaten bence eklencek bişe yok biberon felan ekleyebilirin ekstra olarak bideçok tulum alma diolar çabuk büyüyolarmış ya

nann sayfaa hep benim yazılarımla doldu kimsede tık yokkkaydirigubbakcemile3 al gönlümü küserim haaaaananiknanik
bibereno setini chiccodan halası alcakmış o yüzden onları eklemedim cnm...
yaaa aslında tulum olayı kişisine göre değişiyo ben zaten çoğunlukla 3-6 ay alacam cnm, ilk zamanlar belinin açılmaması için bende iyi oldunu duymuştumyerimseniben

iyi almışsın cnm güle güle kullansın bebeğin
ayy ne bilim yaa gene çoğu yere göre orası uygundur kafamıza yatmassa almayız zaten, sağol cnm uyarın içinŞeniz

kızlar toplam kac kilo aldınız tartıldım simdi 58 olmuşum
53 52 gibi hamile kalmıştım normalmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…