2009 Ekim Anneleri

Yaa ben bir liste yapmıştım onu gönderiim dedim ama eklenti sitesi çalışmıyor şu anda Çok üzgünüm çoook

hmm başka bizaman denersin ozaman cnm, yazıları copy paste yapsan olmazmıki acaba gene:uhm:

dandanım ben bebek arabasıyla ana kucağını takım almak istiyom, o yüzden alıcam arabayıda şimdiden...
Hem kışın AVM ye falan gittiğimizde tam yatan arabalar işimize yarar diye düşünüyorumyerimseniben

cnm 250 tl koy cebe herşeyini alırsın kafadan

ayy süpermiş cnm yaaaaŞeniz

kızlar bebek arabası ve puset toyikide uvcuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ucuzda ne kadar ucuz ne bakim heleeekaydirigubbakcemile3

bide bucüryumda 165ten başlıyo 3tekerleklier 180 pusetli chiko takım 365 taksitle satıyo bücuryum

nerde yafrum bu mağazaa

Elalı canım listene eğer istersen tabi emzirmek için gögüs ucunuda ekleyebilirsin ablamdan tecrübeliyim kadıncağızın göğüsleri çok fena olmuştu onunla rahat etti

Kızlar ben hala bir iğne almış değilim bebişe, içimde de şu an ööle bir his yok erken gibimi geliyor bişey olur korkusundan mı? bu normal mi yoksam benim psikom mu bozuk ? Aranızda benim gibi hisseden var mı? Bir de ben arada alsak mı dediğimde eşim yok çok erken ben 1 günde gider hepsini alırım diyor acaba o mu etkiliyor beni? kafamçokkarıştı

konu hazır masraftan açılmışken kızlar bu listeye de bi göz atın.. başladınız mı siz fiyat almaya hastanelerinizden..

ıSTANBUL DA DOGUM FıYATLARI

KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500

ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500

ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200

ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900

AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200

ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000

ANADOLU SAGLIK HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250

YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900

arkadaslar usenmedim hepsini aradim 2009 dogum fiyatlarini sizlerle paylasmak istedim..

bu fiyatlara bebek paketi ve doktor dahildir.

ben dogumumu sürekli gittigim hastanede yaptırcam yaptıranlar çok memenun doktorumdanda hastanedende güngören kolon 100tl ssklı normal 250 sezeryan ssklı

Elalı canım listene eğer istersen tabi emzirmek için gögüs ucunuda ekleyebilirsin ablamdan tecrübeliyim kadıncağızın göğüsleri çok fena olmuştu onunla rahat etti

kıs o nasıl bişeymiş ölee şartmı herkesee, duu onuda eklimmyerimseniben

evett evettt yokmu başkaa arttıran listeyii:teytey:

cok pahalı :1shok:

dandanım sende bi liste yaptım aldıkça üstünü çiziyom dediydin hala bekliyoz gülüm...

ben dogumumu sürekli gittigim hastanede yaptırcam yaptıranlar çok memenun doktorumdanda hastanedende güngören kolon 100tl ssklı normal 250 sezeryan ssklı

musyas sen çerkezköyde mi yaşıyosun. benim kardeşlerim var orda. hatta ayın 13 ünde gelme durumum dar. evleniyo kardeşim. çeyiz ileri falan. bi de sen istanbula mı geliyosun kontrollerine zor olmuyo mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…