2009 Ekim Anneleri

KIS ELA EVDE DURUO LıSTEM UNUTUOM VALLA KıM GETıRCEKTE HEPSıNı YAZACAK BURAYA SENıNKıLER VAR BENıM LıSTEMDEDE ZATEN zemuszemus

Bütün bebek markalarında var şimdi reklam olmasın yerimseniben

kızım mememin ucu yerine bunumu emcek yaww:uhm: çok acımazsa ben kendi mememi emdirimmsositososito
aaa meme demişken süt sağma makinasıda almak gerekir dimi? onların bi elektriklisi bide manueli oluyomuş bilgisi olan varmı yavrular:uhm:

musyas sen çerkezköyde mi yaşıyosun. benim kardeşlerim var orda. hatta ayın 13 ünde gelme durumum dar. evleniyo kardeşim. çeyiz ileri falan. bi de sen istanbula mı geliyosun kontrollerine zor olmuyo mu.
evet cnm orda yaşıyom istye gelip gidiyom 15te bir cnm 8inde istdeyim yine hayırlı olsun cnm allah bi yastıkta kocatsınnn babam getiriyo götürüyo özel cm araçla napim burdaki hastanelerdeki doktorlar bişiden anlamıyo

Elalım kopyaladım listeni handandan bekliyorduk gerçi listeyi ama kaydirigubbakcemile5

anamm handan ekleyene kadar doğururuz bizznaniknanik
kopyala anam sende beleşciymişsin vesselamm:lepi:

KIS ELA EVDE DURUO LİSTEM UNUTUOM VALLA KİM GETİRCEKTE HEPSİNİ YAZACAK BURAYA SENİNKİLER VAR BENİM LİSTEMDEDE ZATEN zemuszemus

üşengeçç karııopuyorumnanaktan barii eksik bişey varsa benim listemde mukayese ette söle banaaa.s

ENGİDİ SEN GİT DOGUR KIS BURALARDA YUHHH-tatlicadiarzu-

evet çok pahalı. ama bana yakın hastanelerin hepsi bu civarda zaten.bakırköy ve bahçelievler civarında alternatif var epey ama ben çok uzağım oralara. yolda doğuruveririm valla. istanbul cerrahi ye gidiyorum ben. allahtan özel sağlık sigortam var. ama limitimi aşıyo. oturup bi pazarlık yapıcaz mecburen. .

küçük kardeşimin eşide hamile. çok yeni daha. gebelik kesesi bile görünmemişte. orda özel bi hastane varmış galiba oraya gittiler ilk muayene için.

Aşağıdaki tablo, ortalama değerlerdeki kilo artışını göstermekle birlikte, her hamilenin buna tam olarak uyması beklenmemelidir.

12 . Hafta : 1 - 2 kg

13 . Hafta : 1 - 2 kg

14 . Hafta : 2 - 3 kg

15 . Hafta : 2 - 3 kg

16 . Hafta : 2 - 4 kg

17 . Hafta : 3 - 5 kg

18 . Hafta : 4 - 5 kg

19 . Hafta : 4 - 6 kg

20 . Hafta : 5 - 7 kg

21 . Hafta : 5 - 7 kg

22 . Hafta : 6 - 8 kg

23 . Hafta : 6 - 9 kg

24 . Hafta : 7 - 9 kg

25 . Hafta : 7 - 10 kg

26 . Hafta : 7 - 10 kg

27 . Hafta : 8 - 11 kg

28 . Hafta : 8 - 11 kg

29 . Hafta : 9 - 12 kg

30 . Hafta : 9 - 12 kg

31 . Hafta : 9 - 13 kg

32 . Hafta : 10 - 13 kg

33 . Hafta : 10 - 13 kg

34 . Hafta : 10 - 14 kg

35 . Hafta : 11 - 14 kg

36 . Hafta : 11 - 14 kg

37 . Hafta : 11 - 14 kg

38 . Hafta : 11 - 15 kg

39 . Hafta : 11 - 15 kg

40 . Hafta : 11 - 15 kg
alıntıdır kızlar

küçük kardeşimin eşide hamile. çok yeni daha. gebelik kesesi bile görünmemişte. orda özel bi hastane varmış galiba oraya gittiler ilk muayene için.
anladım cnm özel çerkesköy hastanesi yada güven optimedegidiyod-ur cnm ben begenmedim ilgisizler ssk gibi kuyrukta bekliyon çok saatlerce hemde

Canlarım illa alınması gereken birşey değil emzirirken eğer yarık çatlama falan olursa aklınızda bulunsun çok işe yarıyor

merhaba kızlar nasılsınız..ben sıcaklarla boğuşuyom valla...pazar günüde tatile çıkıyoruz antalyaya gidiyoruz inşallah oralarda çok bunalmam..

o meme ucunu ben kullanmak zorunda kalmıştım göğüs uçlarım çok yara olmuştu...ama bebeğim onunla çekemediği için kilo kaybetmişti...en iyisi sürekli göğüs uçlarına krem sürmek...

kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese, öpüldünüzz...

Canımm süt sağma makinası almayı düşünüyorsan kesinlikle manual almaaaa çokk zorrr en iyisiii elektirikli olanıı arkadaşım yeni doğum yaptı manual aldı öncee kolları kas yaptıı artık sona dayanamayıp elektirikli aldı şimdi çokk rahatttt..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…