evet cnm orda yaşıyom istye gelip gidiyom 15te bir cnm 8inde istdeyim yine hayırlı olsun cnm allah bi yastıkta kocatsınnn babam getiriyo götürüyo özel cm araçla napim burdaki hastanelerdeki doktorlar bişiden anlamıyomusyas sen çerkezköyde mi yaşıyosun. benim kardeşlerim var orda. hatta ayın 13 ünde gelme durumum dar. evleniyo kardeşim. çeyiz ileri falan. bi de sen istanbula mı geliyosun kontrollerine zor olmuyo mu.
Elalım kopyaladım listeni handandan bekliyorduk gerçi listeyi ama kaydirigubbakcemile5
KIS ELA EVDE DURUO LİSTEM UNUTUOM VALLA KİM GETİRCEKTE HEPSİNİ YAZACAK BURAYA SENİNKİLER VAR BENİM LİSTEMDEDE ZATEN zemuszemus
ENGİDİ SEN GİT DOGUR KIS BURALARDA YUHHH-tatlicadiarzu-
evet cnm orda yaşıyom istye gelip gidiyom 15te bir cnm 8inde istdeyim yine hayırlı olsun cnm allah bi yastıkta kocatsınnn babam getiriyo götürüyo özel cm araçla napim burdaki hastanelerdeki doktorlar bişiden anlamıyo
SÜLEDİM YA KISIM BİBERON DİE:roflol:AKŞAM BAKARIM GENE CANIM
anladım cnm özel çerkesköy hastanesi yada güven optimedegidiyod-ur cnm ben begenmedim ilgisizler ssk gibi kuyrukta bekliyon çok saatlerce hemdeküçük kardeşimin eşide hamile. çok yeni daha. gebelik kesesi bile görünmemişte. orda özel bi hastane varmış galiba oraya gittiler ilk muayene için.
İİ TAMAM BAK SÖLEE:içelim:
YAA KİMSE ŞU BEBEK ÇANTASIYLA İLGİLİ YORUM YAPMADI? ALMAYACAKMISINIZ SİZ?
Ay birde çanta vardı değilmiiii ben onu tamamen unutmuşumm :1closedeyes:
kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese, öpüldünüzz...
kızım mememin ucu yerine bunumu emcek yaww:uhm: çok acımazsa ben kendi mememi emdirimmsositososito
aaa meme demişken süt sağma makinasıda almak gerekir dimi? onların bi elektriklisi bide manueli oluyomuş bilgisi olan varmı yavrular:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?