Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamla aynıyız kıs bİz fatoŞ:)))
kız gÖzde sen neresİne gİttİn beylİzdÜzÜnÜn oralar Çok gÜzel bİ kere yeŞİllİk sİteler Çok dÜzenlİ ablamın kayanansı orda oturuo her gİttİmİzde bayılıoz yÜrÜyÜŞ yapacak bİ sÜrÜ yer var orman var Çok sÜper bİ yer sen merkezİ yerİne gİtmedİn sanırım ben Çok sık gİdİorum oranın pazarına pazar gÜnlerİ Çok gÜsel bİ yer hem aaraba var zaten ben Çok sevİyorum orayı
uffff kıs saten doğuma grerken sigara verin bana dersem yeriki saten öle yaparm biz kaza yaptık araba pert oldu ben arabadan indim annemi arıcağma yada telaşlancağma burun kanıoken sigara yaktımm hemen...çok salağm ben yaa.yemeklerden sonra hemen sofra toplanmadan elm isgaraya gido..ama emzirrken içmicem bak burda 70 mlyona söz veriorummmmmm:=)))söz söz sözzz...SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZZ:=)ev süpüğrcektm lak laktan gene aklım sizde kalıo süpüremedm:=)
uffff kıs saten doğuma grerken sigara verin bana dersem yeriki saten öle yaparm biz kaza yaptık araba pert oldu ben arabadan indim annemi arıcağma yada telaşlancağma burun kanıoken sigara yaktımm hemen...çok salağm ben yaa.yemeklerden sonra hemen sofra toplanmadan elm isgaraya gido..ama emzirrken içmicem bak burda 70 mlyona söz veriorummmmmm:=)))söz söz sözzz...SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZZ:=)ev süpüğrcektm lak laktan gene aklım sizde kalıo süpüremedm:=)
saten hamilelr popo üstne düşermş geneldeee:=))geçmş olsun kuzumda dkkat et miniğe yasıkk demştirr noluo nannn zıpladık birden demştrrr..ay harika ne güzel planlimi ettiniz nan hahahahaha
benimki baya bay atekmeliyor beniii cok göselll dün tekmesine uyandim öglennn..
dün banyoya girecektim oje vardi bende. dedim biraz islanmisim tabi dedim kendi kendime sunlari temizlimde ojeleri abdest alim namaz kilarim dedim. anam asitonu almaya giderken ayagim bi kaydi basimi vurdum kapiya allahtan popomun üzerine düstüm aama kolum bacagim felan cok kötü morardi.. allahtan bisi olmadi. karnimin üzerine düsmim diye bide basimicevirdim felan cok kötü vurdum basimi sisttiii
kıss sen sigara mı içiyorsuuunnn ???:1shok::1shok::1shok:
Cİcek benİm bİldİgİm musyasda var bİde meryemeryem de var
fatoşummm beni bitek sen anlayıverion gari satennn.bende diom bunlara günde taş çatlasa 3 içiom die içmessem sinr bebeğe zarr die ama beni anlamıyolarrr...sende de şunlara hatta dr kadın hamileymşş sigara içiomşşş biridaha demştiiii.. 3tane neki dimi ama..sefom seni ben:=9:asigim:
kız fatoş sorma ablam bana yetişecek die acele etti hahahah benim ilk bebem düşünce bunlar bizde bebek yapalım die gaza geldiler ben hemen hamile kaldım tekrar onunda ilk denemede tutunca şansa aynı olduk valla şaka giibi annem kara kara düşünüo 2 toruna nası bakacam diedelikafadulden