2009 Ekim Anneleri

mrb kıslar 21 haftalık hamişim,doktorum tetanoz aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi,benim aşıya alerjim vardır çok rahatsız eder beni çocukluğumdan bu yana.Siz yaptırmadınızmı,herhangi bir komplikasyon oluştumu?

canım ben dün oldum..kendim gittim saglık ocagına bana ası yapacaktınız aramadınız diye..onlarda yapalım hemen gec kalmadan dediler..yaaptılar..hiçbişey olmadı..sadece biraz sancıdı üzerine yatınca falan agrıyor okadar..korkacak bişey yok yani..hatta benim misafirim gelecekti korktum nasıl hizmet edecem diye ama hiiiç bişey olmad şükür...:teytey:

Dün gittim doktora şükürler olsun iyi minğim 12 ekim doğum 13 biliyodum ben... 417 gr 24 cm 3kilo almışım kilo alışım iyiymiş bişey demiyorum dedi doktorum...Ve bana bi süpriz yaptı 4 boyutluda gösterdi miniğimi tam açar açmaz bi güldü meleğim inanamadım...

Doktorum diyoki sana hamilelik çok yakışoyo ama 2 den fazla yapma dedi sakın sakin bi bebek bekleme buda kuduruk dedi alıştım zaten sakın bi çocuk olursa şüpelenirdim

Tetenoz aşısını sordum ben hastalarıma illede yaptır demiyorum dedi devlet ve sağlık ocakları çok baskı yapıyor dedi istersen vurul ben dedim istemıyorum o zman vurulma dedi bende 2 çocuğumdada vurulmadım dedi doktorum tam kafa dengi hamur işi yeme dedi...kramplar için magnesyum verdi..

Doğum içinde sana epidural anestezi yaparız hiç acısız miss gibi doğururrsun dedi rahatladım...

Benden bu kadar hanımlar size bebişim resmini getirdim...

aşkbuya canım benim arkadasım da dogurana kadar püfürpüfür içti vallah..hiç problem yasamadı bebegi de maasallah tosun gibi dogdu ama insallah ilerde bi problemle karsılasmazlar:(((( içmene kısmam kuzum..tiryakiysen tabiki birden bırakmak olmaz..3 tane iidir herhalde cogaltma da insallah sorun olmaz :)))Şeniz

ŞenizŞeniz..bırakcam btanemm satenn...emzrrken içmicemm..ya benmde ark birini söndürüp birini yakıodu çok mana verdm ona kmseyi elştrmicen valla elştrdm aynısı başıma geldi:)

gunaydın kızlar benim 3 gundur her sabah sag kasıgımda agrı oluyo bi iki saat sonra geciyo neyseki bebegimi gormeye gidicez yarın 5 hafta oldu gormeyeli kocaman olmustur annesinin balı insallah sorun yoktur hem heycanlanoyrum hem de tedirgin oluyorum kotu bisi olur diye

keremim canm ne güsel ya bz hç görmedk 3 ve 4 boyutlulardan...:(
ama epidural iyi değil diolar ve bizzat benm ark hemşire o dedi sakın yapma die..sen ıkınmadğn için bebeğin sıkışma şeyimi ne varmş..yavrum düşünsene kendi çabalaryla çıkcakk..zar zorr..

Dün gittim doktora şükürler olsun iyi minğim 12 ekim doğum 13 biliyodum ben... 417 gr 24 cm 3kilo almışım kilo alışım iyiymiş bişey demiyorum dedi doktorum...Ve bana bi süpriz yaptı 4 boyutluda gösterdi miniğimi tam açar açmaz bi güldü meleğim inanamadım...

Doktorum diyoki sana hamilelik çok yakışoyo ama 2 den fazla yapma dedi sakın sakin bi bebek bekleme buda kuduruk dedi alıştım zaten sakın bi çocuk olursa şüpelenirdim

Tetenoz aşısını sordum ben hastalarıma illede yaptır demiyorum dedi devlet ve sağlık ocakları çok baskı yapıyor dedi istersen vurul ben dedim istemıyorum o zman vurulma dedi bende 2 çocuğumdada vurulmadım dedi doktorum tam kafa dengi hamur işi yeme dedi...kramplar için magnesyum verdi..

Doğum içinde sana epidural anestezi yaparız hiç acısız miss gibi doğururrsun dedi rahatladım...

Benden bu kadar hanımlar size bebişim resmini getirdim...

massssallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

işte buda 4 boyutluda bebişim..

maşallahhh

resim2vvo.jpg

resim3vok.jpg

Son düzenleme:
tşk kızlar maşllahı unutmadığınız için ayrı öpücükler...ya bunlar mucize balarmısnız henüz yarım kilo bile değil ama rabbımın mucizesine bakın herşeyı tam allahım sen nelere kadırsın yarabbım..

umarım bendede olmaz,dedimya beni çok rahatsz eder :çok üzgünüm: mecbur vurulucm oğluşum daha önemli.neyse gidip vurulim bari :a015:

oyyy keremim musyas maasallah bebişlerinize yaaa:))) cok dadlular dogunca nasıl olacaklar kimbilir..musyas seni,n kızın cok nazlı olacak hazır ol:)))

Back
X