kıslarrr benm belm feci çok feci saatlerdr ayaktayımm yaa.uyuymıorum satt kaç olmş kafayı yicemm..banyo yaptım işe yarar die böle kütür kütür kıtlatmak istiorum ama kıtlamıodaa ay kafayı yicem ben yaaa...bu arada ben erken çkmştımm yasdıklarınızı görememişim yarın sabah yapars tickr olaynı..benm 26 aralık son adet 2 ekim beklenn doğm..
günaydın kıslar ben çok kötüyüm geceden beri ayaktayım sol böbregim yine tuttu lanet olsun hiçbişi yapamıyom ve kızıma zararı olcak die bu böbreklerimin çok korkuyom agrım çok resmen kıvranıyom sancımdan sabahı sabah ettigeçmedi biliyonuz sollu saglı taşlar var böbregimde birisi mesaneye sıkıştı düşmüyo ve dün bebegimi ilk defa eşimle dışardan hareket ettigini gördük tekmeleri tenimden belli oluyodu şükür şuan çok iyi ama buna bile sevinemedim daha yaa
bitanem teşekkürler şimdi gördüm yaptımda bigün geriden gidiyo nasıl ayarlıcam onu kuşum:1hug:Musyas canım şunu bi yapıştır bakalım olcak mı
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev283pp___.png
Yalnız şimdi olanı silme istersen başka bi yere kaydet istersen Becerememiş olabilirim
günaydın kıslar ben çok kötüyüm geceden beri ayaktayım sol böbregim yine tuttu lanet olsun hiçbişi yapamıyom ve kızıma zararı olcak die bu böbreklerimin çok korkuyom agrım çok resmen kıvranıyom sancımdan sabahı sabah ettigeçmedi biliyonuz sollu saglı taşlar var böbregimde birisi mesaneye sıkıştı düşmüyo ve dün bebegimi ilk defa eşimle dışardan hareket ettigini gördük tekmeleri tenimden belli oluyodu şükür şuan çok iyi ama buna bile sevinemedim daha yaa
saol cnm benim aynı ya tık geçme yok gece daha i,yiydim sanki bilmiyom sanırım nazar bu çünkü enson serum yedigim günden beri bende böbrek sancısı yoktu hiç ve inanki dogum kasılması sanki oderece şiddetli kasılmalarım oluyo solumda ve sol böbrekte arkada kaburgalarıma griyo sancı aynı anda:çok üzgünüm:günaydın cnm sanada çok geçmiş olsun. bugün herkeste bi rahatsızlık varya nedir nazarmı değdi anlamadım. sende dikkat et kendine şimdi nasıl oldun peki..
saol cnm benim aynı ya tık geçme yok gece daha i,yiydim sanki bilmiyom sanırım nazar bu çünkü enson serum yedigim günden beri bende böbrek sancısı yoktu hiç ve inanki dogum kasılması sanki oderece şiddetli kasılmalarım oluyo solumda ve sol böbrekte arkada kaburgalarıma griyo sancı aynı anda:çok üzgünüm:
bulcuk sagol cnm benim bven bi ilaçlarımı alıyımda kahvaltı etmeye çalışıyım bişide yemek istemiyom iştahım tamamen gitti ya neoluyo bana nefret ediyom böyle oldugumda kendimden
ağrın çok fazla ise doktorunla bi görüş istersen cnm. belki bişeyler tavsiye eder de iyi gelir. sana bi müjde vereyim bende. benimkide dünden beri başladı yavaş yavaş tepiklemeye :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?