ilkaycım haklısın belki ama ben artık öyle ya kaybedersem ya bişey olursa diye kaygılanmak istemiyorum moralim bozuluyor. etkileniyorum. bu anın tadını çıkarıyorum ne istersem alıyorum. olacaksa doğar doğmaz da olur kim bilecek.. kaygılarla geçirmeyelim iyi şeyler düşünelim bebişler de sağlıkla büyüsünler, rabbim hepsini korusun meleklerle..
ben haziran 21 anneme gdecem 1 hafta kalıcam..tmmuz başı alışverişi yapcas erkenmiki yaa..hepnz neden frene bastınz böleee:=)))))))))))))))))))))))))9
ilkaycım öle düşünme canmm bu samana kadr geldysekkk sorunların birçoğunu aşmış durumdayızz kilosunu beynini organlarını zekalrını herşesini bilioruss allahın iznyle bişi olmass öle düşünmk hiçç istemiorummm....korknç bişi çünkü ben ona kavuşcam allahn iznyleeee.
kaynanana demişkenn yarın kaynanam geliyo, ve yarın ben kısmetse 1 hafta izne ayrılıyorum...
dogru dionda amazoncum bi duraklama dönemine girdik sanki 1 aydır karnımda aynı boyutta büyümedi zaten uyus oldummirmirmirmir
ayyy ela güzünmü aydın desem gazan mübarek olsun desem bilemedim güzel tatiller olsun inş yol kaynananı bol bolvereliniortak
ne yani şimdi bir hafta yok musun burda(
benim 2 gündür geriliyo büyüyo şu anda hissediyom.
bi de bebiş hızlı hızlı tepikliyo sonra yoruluyo heralde.duruyo bi daha. eskiden daha sık hareket ediyodu. şimdi az ama sert hareketler yapıyo. yoruluyo diyemi aceba.?
efet benim oglumda öle bazen çok hareketli bazen çok suskun bu hafta tutarsız olurmuş hareketleri bazen acaip vuruo dün gece tam dalcam depik atıo babası konuştum oglum hadi uyu annede uyusun die sonra durdu eşşek sıpası anladı galibakaydirigubbakcemile3 benimde karnım gerilio ama boyut aynı gibi geliofisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?