2009 Ekim Anneleri

AMİNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben haziran 21 anneme gdecem 1 hafta kalıcam..tmmuz başı alışverişi yapcas erkenmiki yaa..hepnz neden frene bastınz böleee:=)))))))))))))))))))))))))9

ben basmadım valla bir tek yatağı kaldı kuşumun. o sıcaklarda uğraşamam herşey hazır olsun kafam takılıyo sinir oluyorum sonra.

ayyy ela güzünmü aydın desem gazan mübarek olsun desem bilemedim güzel tatiller olsun inş yol kaynananı bol bolvereliniortak

Bende birşeycik almadım ama ben cinsiyet konusunda emin olmak istediğim için almadım Öyle kötü şeyler düşünmek istemiyorum çünkü tadını çıkarmak istiyorum hamileliğimin hiç birkonuda olumsuz düşünmek istemiyorum

ah canim benim ya dusunce olarak oyle dusunelim ama testlerimizin iyi cikmasi riskleri atlatmamiz anlamina gelmiyor 34 haftayi tamamlayalim da ALLAH izni ile bende senin gibi söylerim o zaman insallah tek dilegim tum anneler icin bu saglikli ve zamaninda olmasi , ben sadece bu aylarin henuz erkenliginden bahsettim cunku yakindan tanidigim bir arkadasim 4 aylikken bebegin herseyini tamamlamisti herseyini almisti ( 5 bucuk aya geldiginde aniden kanamasi oldu ve bebegi kaybetti , aldigi seylerle yatiyor hala 2 senedir psikolojik tedavi goruyor tekrar anne olabilme sansida yok denecek kadar az , ilk zamanlar sanki cocuk dogmusta eve gelmis gibi gece gunduz bebek sesi dinledigini hergun aldigi elbiseleri yikadigini gorurduk cok cok uzulurduk simdi bir nebze gecti ama hala elbiselerle yatiyor o nedenle buyuk etki yapabilecek sonuclar olabilir uzulmesin hic bir anne
eger para varsa 2 gunde istenilen hersey alinir zaten ben bunu dusunemenizi istedim tatlim :1hug:

gözdee biz frene basmadık cnm, önümüzdeki haftaa kıyafet ve ıvır zıvır olayını tamamlıcaz kısmetse...
Ben bu ayımda bilee 2 saat gezmeye çok yoruluyorum ve dayanamıyorum, çok sıcaklardaa ve bizde büyüynce daha beter olurum diye düşünüyorum...
geçen akşam iş çıkış meydanaa gittim eve dönerken 2 ayağımaa birden kıramp girdi eşim arabayı durdurdu yolun ortasında felaketti yani...

dogru dionda amazoncum bi duraklama dönemine girdik sanki 1 aydır karnımda aynı boyutta büyümedi zaten uyus oldummirmirmirmir

hava cok guzel degilmi kizlar , bence simdi gobeklerimizin bebeklerimizin tadini cikartalim karamsar olmayalim degilmi haklisiniz , yemekten sonra yuruyuse cikiyorum bana katilmak isteyen varmi agaclarin arasinda suyun kenarinda :) bol oksijen cekerek haa ne dersiniz gezelim mi ? bacaklarimiz acilir :)) selulitleri azaltiriz bir nebze

dogru dionda amazoncum bi duraklama dönemine girdik sanki 1 aydır karnımda aynı boyutta büyümedi zaten uyus oldummirmirmirmir

benim 2 gündür geriliyo büyüyo şu anda hissediyom.
bi de bebiş hızlı hızlı tepikliyo sonra yoruluyo heralde.duruyo bi daha. eskiden daha sık hareket ediyodu. şimdi az ama sert hareketler yapıyo. yoruluyo diyemi aceba.?

ayyy ela güzünmü aydın desem gazan mübarek olsun desem bilemedim güzel tatiller olsun inş yol kaynananı bol bolvereliniortak

artık görcez yolacammı yoluncammıkaydirigubbakcemile3
oda bürsürü bişeyler almış bakalım getircek gelirken, koyarım aldıklarını beğenmesseniz ona göre birliktee yolmaya karar veririrzzkaydirigubbakcemile3

ne yani şimdi bir hafta yok musun burda (

evden fırsat bulursam girerimm amaa burda bu kadar uzun çene çalamammnaniknanik

ayyy saat 6 olmuş biz çıkıyozz kızlarr, iyi akşamlar...

efet benim oglumda öle bazen çok hareketli bazen çok suskun bu hafta tutarsız olurmuş hareketleri bazen acaip vuruo dün gece tam dalcam depik atıo babası konuştum oglum hadi uyu annede uyusun die sonra durdu eşşek sıpası anladı galibakaydirigubbakcemile3 benimde karnım gerilio ama boyut aynı gibi geliofisfisfis

elaaaaaaaaa kaynana biraz zeytin yagini fazla yedir :))))))))))))

annecim guzelim tontonum falan filan kizim tipki babannesi gibi olsun falan de kadin kendinden gecer :) eminim sonra ne dilersen dile ondan :roflol:

simdi torunum olacak diye seviniyordur

ayy bede çıkıom hepnzii öpüomm belm felakettt anlatamm nası ağrıoo off ya kolum belim ağrıo bacaklarımdada varis gibi bişilerr çkmş anlamadmmki ne bu yaşta ne bu böle snr oldum bacak aramda baldrlarımın arasndaa kırmızı çizgiler çıkmşş damar giibi hani yaşlılarda oluryaa off bu ne şimdi yaa...((((((((((((((8

hehehe eşek sıpası.
geriliyosa büyüyordur bebişim. gözün alışmıştır farketmiyorsundur büyümez mi hiççç

olabilüü amazon teyzesii ::) bende toplarlanım kıslar hdeyin ii akşamlarr meleklere ii bakın süt içmeyi unutmayın byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…