2009 Ekim Anneleri

sskdan paranı nie alamayasın esmacım ne alakası var ?? sen dogumdan sonra ssktan paranı işe girmesende alıosun işyeri seni 4 ay ücretli izinde gösterio zaten bizim burda kaç kız öle yaptı dogumdan sonra gelmedi

bende çalışabildigim kadar çalışıp kalan izinlerimi dogum sonrasına bırakıcam 3 ay ücretli olsa 6 ayda ücretsiz izin hakkımı isticem 9 aya kadar bakıcam bebeme yok 6 ay vermeyiz derlerse tazminatımı verip çıkarsınlar

naniknaniknaniknaniknaniknanik

bunları senmi diosun kıs canan daha dün diodun işten çıkıom kaynanama gidiom yemegimi yiyiom meyvem önüme gelio sonra evime gidiom dien kimdi len kimdi he kimdi:mymeka::roflol:

ahh gülüm benimmmŞenizŞenizŞeniz

ayhhh ne güzel dedin kıs öleeeeopuyorumnanaktan

burcucum ben çağırdım gel 1 hafta zinliyim alışveriş falan yaparız diyeeeyerimseniben

:mymeka: :mymeka: Doğrucu başımısın sen yawww :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dimi kıs burcu biliolar ben hamileyim bekleyin doogurum sonra evlenim beni kocasız bırakıolar uyuslar:mymeka:

canan canannaniknaniknaniknanik
tabı anam madem oyle goncan getmesın tek kalcen sen klava: bı hal care bul gondertme goncanı :jeyyar::jeyyar:
Vay başımıza gelenler ah bunların hepsi aynı hayırsız gelinlerr :1no2:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae ben gıbı gelını bulmusta bunmasın benım gaynana sırnaşık şey

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- amanii ne dıyon handanım etme eyleme dusuncesız eltı nolcuuu klava: kaynanana ustrublu sekılde rıca et sonra gelsın vs vs de delumu ne bu hadı eltı genc gaynananın aklı nerde naniknanik
saolun canlarım daha iyiyiz şükür kızımla morelim daha iyi oldu onu duyunca:)

yan gel yat canım kızını dınle keyfını cıkart :hooray:

handancım bencede kayınvalidene söle eltin bebeğiyle gelmesin cnm, sonuçta oda küçük bebek, iyi niyetli olarak gelmek istemiş olabilir ama lohusayken birden 2 bebek sana ağır gelebilir...

burcucum ben çağırdım gel 1 hafta zinliyim alışveriş falan yaparız diyeeeyerimseniben

hee ozaman ayrı pereler ondan cıkacekse gelsın tabı canım nedemek :jeyyar::jeyyar:

handancım bencede kayınvalidene söle eltin bebeğiyle gelmesin cnm, sonuçta oda küçük bebek, iyi niyetli olarak gelmek istemiş olabilir ama lohusayken birden 2 bebek sana ağır gelebilir...

kız tabı agır gelır ben sımdıden bır bebegın aglamasını hayal etmekten korkarkene ıkıbebek -tatlicadiarzu- hadı bırı kendının olacak sevgınle bakarsında dıgerının anasu yanında olcek agladukca dellenırsın dandanım :1shok: zaten lohusalık zamanında ayarlar bozuk oluyomus bıde delurme sonra lazımsın bıze burda a.s.

esmacım bende doğumsonrası çalışıp çalışmamakta hala kararsızım (
9 senedir burda çalışıyorum biz burda aile gibi olduk artık, yerime diğer arkadaşlardan kimse bakamaz...
handan 4 aylık doğum parasını sskdan alabileceğimizi sölüyo amaa bende başkalarından işe geri dönmek koşuluyla ödediğini biliyorum...
4 aylık doğum iznimi ve sonrasında 6 aylık ücretsiz iznimi kullanayım desem burayı zor duruma düşürücem...
offf offff çok kararsızım, henüz bi konuşmada yapmadık bakalım hakkımızda hayırlısı artık...

kesinlikle öle elacım ve burcucum ben en iisi eşime sölüm o adanaya gitcek ya dügüne annesine sölesin gamze böel böle bende gelicem felan diomuş olmaz öle şey sen anlat felan die annesine söler kociş olayı böle halledim en iisi ayy stres yaptım he

kızlar artık eskisi gibi sık idrara çıkmıyorum çok s da içiyorum ama sizin de öylemi acaba

:içelim: olmadı duygu somurusu yap gız :jeyyar: bak cok kotu sancım c-var su gunlerde sensızken ya acıl bısey olursa gıbılerınden manevıyatına baskı uygula adam ceezin :jeyyar: yaşasın kotuluk sırnaşık şey

kızlar şimdi mantıken bi düşünün ; o parayı size devlet verecek yani devlet dioki sen dogumdan önce 8 dogumdan sonra 8 hafta çalışma ben sana maaşını verecem dio olay bu kadar yani bunun işverenle hiçbi alakası yok işveren sadece sizi izne ayırdıgını sskya bildirio o kadar gerisi devletle senin aranda neden geri dönme koşulu koysun devlet onane ki yani bu parayı size işveren vermio anlatabildimmi bilmiyorum çatlıcam

Alemsin ya :roflol: :roflol:

nedemek gulum zaman pere devrı kım perelerı verırse o dudugu calabulur :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
lıstenı hazurladunmu sırnaşık şey
gelır gelmez bunlar var alıncek de kadına tansıyonu varsa hapta verde gaantıye al ısını kaydirigubbakcemile3

pişştt kayın kenara accıkk bis geldiiikkk....hihoyyytnaaper teyzeleriiii

cnm mesela ben gelmicem desem benim ssk mı ödemezse izinli döneminde o parayı yine alabilirmiyim sskdan.

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- işiniz zor kızlar ya alllah yardımcınız olsun ben ıyıkıde calısmıyorum calıssaydım kesın bebısımı buytene kadar ıstıfa ederdım calısmazdım benneyaptımki pekı bebıslerınıze kım bakacak calısmaya basladıgınızda fisfisfis

neyse kızlar sıze doyum olmuyo cokacimcoookcokacimcoook
gaynanamın yanına gedemde kahvaltımı edem oglen mısafırlıge getcez zati cokacimcoook
hadı hepınızın mınıklerını opuyorum opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…