Gelin işte insan kaynanasına yemek, temizlikmi yaptırıırmış misafir o hamileymiş hanım hamileysen hamilesin aahhh ahh bizim zamanımızda böylemiydi biri kucağımda biri sırtmda hizmetimizi yapardık kaynanamızın aahhh ahhh şimdikiler çok nazlııı
bunları senmi diosun kıs canan daha dün diodun işten çıkıom kaynanama gidiom yemegimi yiyiom meyvem önüme gelio sonra evime gidiom dien kimdi len kimdi he kimdi:mymeka::roflol:
sende gızlıden gıt dugunu bas hayır ben vboylekene bu sıcakta evlenemezsınız ıdye dusunu bas kız dandan cekılın yoldan dersın koca gobeeenle :jeyyar:sırnaşık şey
senın dedıgın zamanda gaynanalar pasaydı sımdı gelınler aga oldu :hooray::icecream:kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey
zaman gelın zamanı
kız tamda ızın haftanızdamı gelıyo kaydirigubbakcemile3 ne dusuncelıymıs laelaelaelaelae ınsan ızın olmadıgı zamanda gelur kaydirigubbakcemile3
nazar etme gız kendıne eferım naniknaniknaniknanik
:icecream:
:mymeka: :mymeka: Doğrucu başımısın sen yawww :dilcikar:
tabı anam madem oyle goncan getmesın tek kalcen sendimi kıs burcu biliolar ben hamileyim bekleyin doogurum sonra evlenim beni kocasız bırakıolar uyuslar:mymeka:
canan canannaniknaniknaniknanik
Vay başımıza gelenler ah bunların hepsi aynı hayırsız gelinlerr :1no2:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- amanii ne dıyon handanım etme eyleme dusuncesız eltı nolcuuuya kıslar bişi sorcam size ; şimdi ben dogum yapınca kaynanamgil gelecek ya benim deli eltim bende gelecem dio ozamana bebegi 6-7 aylık olacak bebekle ne işi var ya haksızmıyım ?? 1 evde 2 bebek olurmu yani onunki aglıcak benimki aglıcak ben lohusa olucam zaten belki depresyona girricem ay ne bilim ya ev kalabalık olacak boş yere kıza bişi diemedim gel tabi dedim ama çok saçma diilmi sizce ?? eltimi severim bana yardımcı olur belki ama bebegiylen ne işi var hem benim annem ablam bana yeter ya çok sinir oldum bu işi halletmem lazım ciddi ciiddi gelmeye kalkarsa kaynanama sölüm diom getirme die dimi ama
saolun canlarım daha iyiyiz şükür kızımla morelim daha iyi oldu onu duyunca:)
burcucum ben çağırdım gel 1 hafta zinliyim alışveriş falan yaparız diyeeeyerimseniben
handancım bencede kayınvalidene söle eltin bebeğiyle gelmesin cnm, sonuçta oda küçük bebek, iyi niyetli olarak gelmek istemiş olabilir ama lohusayken birden 2 bebek sana ağır gelebilir...
kesinlikle öle elacım ve burcucum ben en iisi eşime sölüm o adanaya gitcek ya dügüne annesine sölesin gamze böel böle bende gelicem felan diomuş olmaz öle şey sen anlat felan die annesine söler kociş olayı böle halledim en iisi ayy stres yaptım he
hee ozaman ayrı pereler ondan cıkacekse gelsın tabı canım nedemek :jeyyar::jeyyar:
Alemsin ya :roflol: :roflol:
sskdan paranı nie alamayasın esmacım ne alakası var ?? sen dogumdan sonra ssktan paranı işe girmesende alıosun işyeri seni 4 ay ücretli izinde gösterio zaten bizim burda kaç kız öle yaptı dogumdan sonra gelmedi
bende çalışabildigim kadar çalışıp kalan izinlerimi dogum sonrasına bırakıcam 3 ay ücretli olsa 6 ayda ücretsiz izin hakkımı isticem 9 aya kadar bakıcam bebeme yok 6 ay vermeyiz derlerse tazminatımı verip çıkarsınlar
kızlar şimdi mantıken bi düşünün ; o parayı size devlet verecek yani devlet dioki sen dogumdan önce 8 dogumdan sonra 8 hafta çalışma ben sana maaşını verecem dio olay bu kadar yani bunun işverenle hiçbi alakası yok işveren sadece sizi izne ayırdıgını sskya bildirio o kadar gerisi devletle senin aranda neden geri dönme koşulu koysun devlet onane ki yani bu parayı size işveren vermio anlatabildimmi bilmiyorum çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?