2009 Ekim Anneleri

zuzummmmm ajkummmm hoşgeldinn cnmmmŞenizŞenizŞeniz
özledik kıss senii nasıl geçti tatil annenler iyimiiyerimseniben

hoşgeldin zuzummmmmmmmmmmmmm

senn sskmı ödemek zorunda tabiki canım bu insafa kalmış bişe degil yasa var ortada sen izin süren bitince geliosun işyerinden evrakını alıosun hatta eşin bile alabilio gidim sskdan paranı alıosun işyeriyle bi alakan yok ay kızlar bizzat yaptıgım iş yani siz bilirsiniz daha fazla anlatmıcam görürsünüz zmanı gelince ya-tatlicadiarzu-

canancım kendin çıkarsan tazminatı vermek zorunda degil tabki insafa kalmış o çıkarırsa vermek zorunda

burcu benim annem bakacak canım bebeme

zuzummmmm ajkummmm hoşgeldinn cnmmmŞenizŞenizŞeniz
özledik kıss senii nasıl geçti tatil annenler iyimiiyerimseniben

hoşbulduk kuzucumm...iiler şükürr annemlerr...tatilim süper geçti tazelendim..çok yorgunum ama geç geldim akşamm...

günaydın arkadaşlar. Elalı bende senle aynı durumdayım. 9. Yılım doluyor burda. Reklam ajansıyız biz yerime uzun vadede bakacak biri yok. 4 aylık iznimi kullanınca çıkışımı istiycem. Ama ben bugünlerde konuşayım diyorum. Yıllardır yüz yüze bakıyoruz. Arkadan vurmuş gibi olmak istemiyorum. Yıllık izinlerimide birleştirip bi takvim ayarlıycam. Doğum paramızı da ssk dan alıcaz biz zaten. Ayrılmaya karar vermiş olmamız bişey değiştirmiyo. Yani bizim işten çıkışımızı doğum izninin bitimine denk getirecekler. Ben ilk kızımda da çalışıyodum. O zaman hem ssk dan almıştım hem de şirketim ödemişti maaşımı. Ne süper olmuştu. Iznim bitincede istifamı vermiştim orda. Sonra 1 buçuk yaşına gelince burda çalışmaya başladım.

oyyy kuşumm tamamm kızmaaaŞeniz
dandanım peki bu sskdan para alma işleriyle falan bizzat kendimizmi uraşıcazCADIARZU

zuzummm hoşgeldinŞenizŞeniz

hoşbuldukk cannarıımm..iisinis demiii..

cnm bende 4 aylık iznimi kullanmadan istemicem çıkışımı belki bu süreçte dayanamıp onlar çıkarırlar ozamanda tazminatımı ödemek zorunda kalırlar, benimde bu işime geliryerimseniben
ilk işyerinde 4 aylık doğum izninde istifanı verince tazminatını ödemediler dimi sana?
hmm sende handan gibi diyosun cnm işten ayılsakta alacaz yanı sskdan doğum paramızı iyi barizemuszemus peki kafama bişey takılıyo o 4 aylık çalışmadığımız süreçte bizim sigortamızı şirketmi ödüyo?

canım be o işyerimde çok kısa çalışmıitım. işe girdim 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. o yüzden tazminat hakkım yoktu zaten doğum iznimdeki geçen aylarımı maaş larak vermişlerdi iyi niyetli olarak. . burdan da bizimkiler iyi niyetli bugüne kadar çıkanların hepsinin tazminatını verdiler. banda aynısını yapacaklarına eminim. 4 aylık çalışmadığımız sürde işyeri ssk ya veya devlete hiçbişey ödemiyo canım. işgörmezlik raporumuzu gönderiyolar ssk ya o yetiyor. benim de eşim mali müşavir. çok araştırdı sordu. handan la aynı şeyleri öğrendi o da...

ayy tazminatı verirlerse ne güzel walla benim burdan hiç ölee ümidim yokksenağlama
ama ben şirkete işten ayrılıcam falan demicem 4 ayın sonunda demeyi düşünüyrum bakalım ne diceklerrCADIARZU

bu eleya 50 kere anlattım hala şüpheli angidi dogurtacak beni

yaa dandanım herkess farklı bişey söleyince kafam karışıyo napim amaa-tatlicadiarzu-
sağol bitanemmmmm tekrardannŞeniz

bu eleya 50 kere anlattım hala şüpheli angidi dogurtacak beni

ayy napsım handancığım yaa hergün bişey değişiyo endişeleniyor elacık ta. Ama bizim en geç 32. Haftamızda doktor raporumuzu almış olmamız gerekiyor. O da özel hastanelerden olmuyor. Ya bi devlet hastaesi yada anlaşmalı kurum. Senin ne güzel annen bakacakmış bebişe. Bizim öyle bi şansımız yok. Kimsem yok benim burda. Kızıma da bakıcı baktı hep zaten. Inşallah bunu kendim büyütmek istiyorum. Allah kısmet ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…