2009 Ekim Anneleri

ayy napsım handancığım yaa hergün bişey değişiyo endişeleniyor elacık ta. Ama bizim en geç 32. Haftamızda doktor raporumuzu almış olmamız gerekiyor. O da özel hastanelerden olmuyor. Ya bi devlet hastaesi yada anlaşmalı kurum. Senin ne güzel annen bakacakmış bebişe. Bizim öyle bi şansımız yok. Kimsem yok benim burda. Kızıma da bakıcı baktı hep zaten. Inşallah bunu kendim büyütmek istiyorum. Allah kısmet ederse...

ayyy cnm sürekli bişeylerin değişmesinin yanında bazılarıdaa geri dönmek koşuluyla alıyosun paranı diyolar napim kafam karıştı benimde-tatlicadiarzu- sağolsun dandanım defalarca anlattıŞeniz
yaaa aslında benimde annem bakacak bebeğe ama ben 2 aylık bebeği bırakamamki en az şöle 1-1,5 yaşına kadar sütten kesilene kadar kendim bakmak istiyorum, birazda o yüzden kararsızım işe dönsemmi dönmesemmi diyee-tatlicadiarzu-

ayy tazminatı verirlerse ne güzel walla benim burdan hiç ölee ümidim yokksenağlama
ama ben şirkete işten ayrılıcam falan demicem 4 ayın sonunda demeyi düşünüyrum bakalım ne diceklerrCADIARZU

ela eğer istediğin gibi çıkışını verirlerse senin de 10 ay da işsizlik tazminatı alıcaz biliyosun dimi. o da 500 tl civarı oluyo ortalama. yaşadık kız..delikafadulden

Doğum Çantasına Dikkat!

Bebeklerin çoğu zamanından önce doğar. Bu yüzden doğum yaklaşırken her şeyi hazır tutmak gerekir. Doğum çantasında, bir anne adayının hastaneye gittiğinde ihtiyaç duyacağı eşyalar bulunmalıdır. Doğum çantasının hazır olması anne adayına büyük bir rahatlık verir. Normal olarak 40 haftalık bir yolculuğu olan bebeğiniz size kavuşmak için bazen aceleci davranabilir. Zaten bebeklerin çoğu zamanından önce doğar. Bazen de siz son dakikaya kadar beklettiğiniz için çantanızı hazırlarken heyecanınız nedeniyle bazı şeyleri unutabilirsiniz. Bu yüzden güvende olmak için doğum yaklaşırken her şeyi hazır tutmak gerekir. En iyisi doğumdan birkaç ay önce sakince çantanızı hazırlamanız.

Doğum Çantasında Neler Olmalı?

Sizin ıçin:
Önden Düğmeli Gecelik
Çorap
Emzirme Sütyeni
Bir Çift Rahat Terlik
Pamuklu Çamaşır
Kişisel Temizlik Eşyaları

Bebek ıçin:
Bebek Bezi
Bebek Badisi
Pamuklu Rahat Giysi
Battaniye
Şapka, Çorap, Eldiven
Temizleme Materyalleri
Hastaneden çıkarken kullanılacak bebek taşıma çantası

Doğum Çantasına Dikkat!

Bebeklerin çoğu zamanından önce doğar. Bu yüzden doğum yaklaşırken her şeyi hazır tutmak gerekir. Doğum çantasında, bir anne adayının hastaneye gittiğinde ihtiyaç duyacağı eşyalar bulunmalıdır. Doğum çantasının hazır olması anne adayına büyük bir rahatlık verir. Normal olarak 40 haftalık bir yolculuğu olan bebeğiniz size kavuşmak için bazen aceleci davranabilir. Zaten bebeklerin çoğu zamanından önce doğar. Bazen de siz son dakikaya kadar beklettiğiniz için çantanızı hazırlarken heyecanınız nedeniyle bazı şeyleri unutabilirsiniz. Bu yüzden güvende olmak için doğum yaklaşırken her şeyi hazır tutmak gerekir. En iyisi doğumdan birkaç ay önce sakince çantanızı hazırlamanız.

Doğum Çantasında Neler Olmalı?

Sizin ıçin:
Önden Düğmeli Gecelik
Çorap
Emzirme Sütyeni
Bir Çift Rahat Terlik
Pamuklu Çamaşır
Kişisel Temizlik Eşyaları

Bebek ıçin:
Bebek Bezi
Bebek Badisi
Pamuklu Rahat Giysi
Battaniye
Şapka, Çorap, Eldiven
Temizleme Materyalleri
Hastaneden çıkarken kullanılacak bebek taşıma çantası

ayy tazminatı verirlerse ne güzel walla benim burdan hiç ölee ümidim yokksenağlama
ama ben şirkete işten ayrılıcam falan demicem 4 ayın sonunda demeyi düşünüyrum bakalım ne diceklerrCADIARZU

ela eğer istediğin gibi çıkışını verirlerse senin de 10 ay da işsizlik tazminatı alıcaz biliyosun dimi. o da 500 tl civarı oluyo ortalama. yaşadık kız..delikafadulden

ayyy evet cnm yaa biliyorum işsizlik parasını diyosun...
sırf bunu alabilmek için anlaşma yapmayı bile düşünüyom şirketle, beni çıkarttınız gösterin, nasılsa tazminat vermiyosunuz, bende tazminat aldım diye yada almıcam diye kağıt imzalim derim belkizemuszemus

ayyy cnm sürekli bişeylerin değişmesinin yanında bazılarıdaa geri dönmek koşuluyla alıyosun paranı diyolar napim kafam karıştı benimde-tatlicadiarzu- sağolsun dandanım defalarca anlattıŞeniz
yaaa aslında benimde annem bakacak bebeğe ama ben 2 aylık bebeği bırakamamki en az şöle 1-1,5 yaşına kadar sütten kesilene kadar kendim bakmak istiyorum, birazda o yüzden kararsızım işe dönsemmi dönmesemmi diyee-tatlicadiarzu-

haklısın canım. işe dönersen ne kadar uğraşsan da süt olayı erken biter mecburen. kıyamıyor insan gerçekten minicikler daha. insan ayrılamıyor yaa. özlüyosun. en önemlisi de kıskanıyosun biliyo musun. ilk doğduğun başkaları kucağına aldığında var ya deli oluyodum. engel olamıyosun o psikoloji ile kendine.

cnm asgariden yatıyo ssk ama olsun 10 ayda 300den bile olsa 3000tl yapar süper bu :)))

Son düzenleme:
inşallah canım ya doyarım yavruma işe başlamadan benim kuzenim 40 ı çıkınca işe başlaı sütten kesildi çok zorluk çekti öle olmak istemiyorum sabahları aglayarak işe gidiodu kızcagız bebek bi yandan aglıodu o bi yandan ama mecburdu napsın:((

ala biliosun yasemincim istersen doguma kadar çalış 4 aynı sonra kullan dayanabilirsen

ben son 1 ay izne ayrılmayı düşünüom bakalım

engidi yok canım yasal olanı öle 3 haftaya kadar ama şirket seni izinde gösterip sen orda çalışabiliosun benim arkadaşım işten doguma gitti yani:))

engidi yok canım yasal olanı öle 3 haftaya kadar ama şirket seni izinde gösterip sen orda çalışabiliosun benim arkadaşım işten doguma gitti yani:))

ayy yazık ama çok zor öyle de yaaa. şöyle bacağımızı gerip yatalım son haftalarda bari. sonra nasıl ols uykusuz günler bizi bekliyor olacak...

Back
X